2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım yaa saçla ilgisi yokmuş. kağan kocatepede okumuştum. sindirim sistemindeki kasların gevşemesinden ve rahmin mideye baskı yapmasından asit yemek borusuna kaçıyor.

hadi bugün sağlıklı beslen söz bende bişiy demicem sempatiksalakcinni

65 le tamamlamak idealimdi benim 13 kilo yapıo o şekilde. ama 70 e gidiyorum ben yavaş yavaş

ya sezenim dön artık yauw özledim seni vallah, ay bugün ne bereketli bi gün oldu topikte nerdeyse herkes bi uğradı bugün aynı eski günlerdeki gibi oldu burası ne kadar güzel...

yok canım yaa saçla ilgisi yokmuş. kağan kocatepede okumuştum. sindirim sistemindeki kasların gevşemesinden ve rahmin mideye baskı yapmasından asit yemek borusuna kaçıyor.

o zaten asıl nedenı onu hepımız bılıyoruz..
ben dun hurafelerı arastırıodum yazmak ıcın bunu gordum kı bı hurafenın aslında gercekle baglantısı varmıs.. normalde bebegın sacı mıdeme dolandı fln gıbı abıdık gubıdık bısı soyluolar ama işin aslı gercekten de sac cakırtan o hormonların mıde asitliğini etkılemesıymış.. gayat de ılgılıs varmış yanı saçla..

cnm 1 den sonra aricaz doktoru o zaman telefonlari acik randevu kabul ediolar esim geldi simdi arar sizi de bilgilendirirrim.

begumcük senın boyun kaç? sen neye gore ust sınır 65 koydun kendıne? hanı laf olsun dıye mı yoksa ıste bı hesap fln mı yaptın da 65 cıktı?

sende hamile kalmadan önce iskelet gibiymişin de ondan şimdi biraz hatuna benzedin bence sempatiksalakcinni

rekorum şimdilik 20 :))

bi arkadaşim insana benzemişsin dedi bana yaa zateeen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayın 17sine randevum war ama diyetisyenle.artik daha dikkatli beslenmem gerek

rekorum şimdilik 20 :))

bi arkadaşim insana benzemişsin dedi bana yaa zateeen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayın 17sine randevum war ama diyetisyenle.artik daha dikkatli beslenmem gerek

nasılsa çokk zayıfmışsınn çok güzel bir görünümün olmuştur

cnm 1 den sonra aricaz doktoru o zaman telefonlari acik randevu kabul ediolar esim geldi simdi arar sizi de bilgilendirirrim.

tamam canım bekliyoruz güzel haberlerini. hemen yazarsın belli olunca olumunekankayizsmile

begumcük senın boyun kaç? sen neye gore ust sınır 65 koydun kendıne? hanı laf olsun dıye mı yoksa ıste bı hesap fln mı yaptın da 65 cıktı?

benim boyum 1,62 - 63 gibi bişi canım. yok ben boyuma göre kafadan hesap yaptım. yusyuvarlak olacam diilse bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…