benım mıdem de cok yanıyo.. şu anda saçlar oluştuğu için bebekte saç olusturan hormonlar mıdenın asıdık duzenını bozuomuş, yanmaya neden oluyomuş.. yanı cok yanıosa mıdenız bebenız cok saclı olcak, yanma yoksa kel dogcak veletlerınız sırnaşık şey
hahahahahahah :roflol::roflol::roflol:
yanı zayıf bı ınsanım ıstesem de kılolu olamam demeye calısıodum ettın ıcıne :))
bugunku menum domates corbası ve kaşarlı mantarlı tavuk ve mevsım salata şekeerım.. gayet de sağlıklı bır menum var dalga gecırtmemmm..
begümcük valla 85 ust sınırımıs benım .. hem netten vucut kutle ındeksıme gore arastırdım hem de doktorum soyledı.. su an 79 um :) 85ı gecmemem gerekıo işte o yuzden kasmıom sımdı.. zaten 9. ayda zayıflıomusuz 1-1.5 kılo cıvarı yanı ben ekım ortasına 83le gırsem tamamdır bana, hedefım o yanı..
valla bende anlamadım tartıya çıkınca şokk oldumm
evet ama doktorum izinliymiş pazartesi tekrar gelicemm
ya sezenim dön artık yauw özledim seni vallah, ay bugün ne bereketli bi gün oldu topikte nerdeyse herkes bi uğradı bugün aynı eski günlerdeki gibi oldu burası ne kadar güzel...
yok canım yaa saçla ilgisi yokmuş. kağan kocatepede okumuştum. sindirim sistemindeki kasların gevşemesinden ve rahmin mideye baskı yapmasından asit yemek borusuna kaçıyor.
:roflol::roflol::roflol:
gün içinde hiçççç hareket etmezse tamam tedirgin olursun ama. seninki ediyor canım durmadan da hareket etmezki. ferah tut içinide yiğenim gerilmesin içindene zaman gideceksiniz kontrole. 1'i geçti saat
aaaa terslik olacak ya, keşke gelmeden önce arasaydın dr.u, onca yolu boşuna gelmişsiniz, annenle mi geldiniz....
rekor ne??
sende hamile kalmadan önce iskelet gibiymişin de ondan şimdi biraz hatuna benzedin bence sempatiksalakcinni
rekorum şimdilik 20 :))
bi arkadaşim insana benzemişsin dedi bana yaa zateeen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayın 17sine randevum war ama diyetisyenle.artik daha dikkatli beslenmem gerek
Misketlerimi çalmışlar… | burcuname :çok üzgünüm: okunası bir yazı olmuş
rekorum şimdilik 20 :))
bi arkadaşim insana benzemişsin dedi bana yaa zateeen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayın 17sine randevum war ama diyetisyenle.artik daha dikkatli beslenmem gerek
resim eklesene bir görelim 20 kilo nerede boshayallersmile
nasılsa çokk zayıfmışsınn çok güzel bir görünümün olmuştur
çok zayif diildim yaw.iri kemikli bi insanim.
şimdi bıngıl bıngıl oldum.gören kollarımı yanaklarımı bi mincikliyo :)))
cnm 1 den sonra aricaz doktoru o zaman telefonlari acik randevu kabul ediolar esim geldi simdi arar sizi de bilgilendirirrim.
begumcük senın boyun kaç? sen neye gore ust sınır 65 koydun kendıne? hanı laf olsun dıye mı yoksa ıste bı hesap fln mı yaptın da 65 cıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?