2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bizim grup buluştukk gene az kaldı kızlar kısa zamanda tekrar burdayızz

sabah aradım bile bile geldim kuşum anneminde işleri vardı mecbur gelicektik yanii

valla ölşe oldu kız bizim grup buluştu, bijuda sabahtan bi uğramış, asoşta öğlene kadar burdaydı, prop yoktu sabahtan o da gelmiş, valla herkes bi geldi bugün ne kadar güzel oldu özlemişim buranın böle kalabalıklaşmasını, Allahtan Fınfık ve prop her gün burdalar onlarla daha bi eğlenceli oluyo, hele bide atışmaları var, muhteşemler ikiside yani...

teveccühünüz

:)))

bakma güldüüme ettiime..o kadar kötü we çirkin hissediorum ki kendimi
anlatamam..ewdeki etraftaki tüm aynalari çarşaflarla örtesim war..

aa ne hamişler varr canımm bizden beter boşver takılma bizimki geçici durum yolun sonuna yaklaştık sayılır az kaldıı göbişlerin küçülmesine

fairylike sonuç itibariyle bizim bir amacımız var birde amaçsızca göbek büyütenler var mesela benim kocam benden büyük göbeği şuansempatiksalakcinni

hoşbuldum cnmm yok daha bitmedi yarın bebek şekerlerimi alıcam süslemeler filan pazarteside doktora gidicemm gene burdayım yani bayrama yakında temelli dönerim

ya geçen bende gittim eminönüne bebek şekeri satan bir dükkana girdim hazır olanlar pek hoşuma gitmedi benim orada değişik malzemeler satıyorlardı ben öyle birşeyler alıp kendim tasarlıyacam çok güzel malzemeler vardı boshayallersmile

hoşbuldum cnmm yok daha bitmedi yarın bebek şekerlerimi alıcam süslemeler filan pazarteside doktora gidicemm gene burdayım yani bayrama yakında temelli dönerim

bende internetten bebek şekerlerine bakıyordum
biraz fiyat bilgim olsun ki burda piyasada bakayım
nete göre en fazla 100-150 tl tutar 100 tanesi
bakalım piyasa da ne kadar tutacak?

ben nette baktıklarımda biberonlu bir model beğendim
ama çok uyduruklarda var açıkçası
bakalım daha araştıralım di mi?

slm hanımlar nasılsınız.gelenler olmuş baya hoşgeldnizz.bende bebek şekeri için çok heycanlıyım. en yakın arkadaşım pelitte çalışıyo.oranın süsleri çikolataları çok güzel o yaptırcakmış doğum hediyesi :)))

biberonlu olanlar çok demode oldu bana kalırsa netten alma yerinde git gör hem malzemeleri alıp kendinde tasarlayabiliryorsun farklı olsun istersen tabii

ben daha önce bakmıştım beğendiğim modeller vardı ama yarın ne beğenirim allah bilir bebek arabalı model beğenmiştim bide biberonluu

biberonlu olanlar çok demode oldu bana kalırsa netten alma yerinde git gör hem malzemeleri alıp kendinde tasarlayabiliryorsun farklı olsun istersen tabii

evet biberonlu çok gördüm bende 3 ay önce hoşuma gitmişti şimdi bakıyım yeni modeller nasıl bebek arabası vardı sepet şeklinde onu seçerim yada magnetli iki çeşit alıcam zaten

cidden mi
ben hamile kalmadan önce bu tür konular ilgimi çekmezdi demode olduysa modaya uyalım sempatiksalakcinni
kendim yapmam zor olur yaa
netten almayacam fikir sahibi olmak için bakındım
modeller fiyatlar sepetler vs....
oğluma en güzelini en iyisini yapmak isityorum

ben daha önce bakmıştım beğendiğim modeller vardı ama yarın ne beğenirim allah bilir bebek arabalı model beğenmiştim bide biberonluu
bende öyleyimdir nette veya kataloglarda bakarım
sonra da almaya gidince farklı bir modelle geri dönerim:kedi:

kizlar ben randevu alamadim doktorun telefonu cevap vermiyo saat 3 te kapanio zaten yarin kaldi artik ilgi ve alakaniz icin tesekkur ederim oglum hareketli sukur yarin kadar sabredecem artik gorusuruz kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…