evet bizim grup buluştukk gene az kaldı kızlar kısa zamanda tekrar burdayızz
sabah aradım bile bile geldim kuşum anneminde işleri vardı mecbur gelicektik yanii
kızlar ben cıkıyorum fılm seyretcem.. gorusuruz bıtınce.. sezen kendıne mukayet ol bakim ve cabuk dön
bizde bıngıl bıngılız merak etme doğurup zayıflama topikine geçicezz
valla ölşe oldu kız bizim grup buluştu, bijuda sabahtan bi uğramış, asoşta öğlene kadar burdaydı, prop yoktu sabahtan o da gelmiş, valla herkes bi geldi bugün ne kadar güzel oldu özlemişim buranın böle kalabalıklaşmasını, Allahtan Fınfık ve prop her gün burdalar onlarla daha bi eğlenceli oluyo, hele bide atışmaları var, muhteşemler ikiside yani...
:)))
bakma güldüüme ettiime..o kadar kötü we çirkin hissediorum ki kendimi
anlatamam..ewdeki etraftaki tüm aynalari çarşaflarla örtesim war..
eren sezen hoşgeldin canımm
tatil bitti mi? geçmişi okumadım
nasılsın oğluşun nasıl?
hoşbuldum cnmm yok daha bitmedi yarın bebek şekerlerimi alıcam süslemeler filan pazarteside doktora gidicemm gene burdayım yani bayrama yakında temelli dönerim
hoşbuldum cnmm yok daha bitmedi yarın bebek şekerlerimi alıcam süslemeler filan pazarteside doktora gidicemm gene burdayım yani bayrama yakında temelli dönerim
ya geçen bende gittim eminönüne bebek şekeri satan bir dükkana girdim hazır olanlar pek hoşuma gitmedi benim orada değişik malzemeler satıyorlardı ben öyle birşeyler alıp kendim tasarlıyacam çok güzel malzemeler vardı boshayallersmile
bende internetten bebek şekerlerine bakıyordum
biraz fiyat bilgim olsun ki burda piyasada bakayım
nete göre en fazla 100-150 tl tutar 100 tanesi
bakalım piyasa da ne kadar tutacak?
ben nette baktıklarımda biberonlu bir model beğendim
ama çok uyduruklarda var açıkçası
bakalım daha araştıralım di mi?
ya geçen bende gittim eminönüne bebek şekeri satan bir dükkana girdim hazır olanlar pek hoşuma gitmedi benim orada değişik malzemeler satıyorlardı ben öyle birşeyler alıp kendim tasarlıyacam çok güzel malzemeler vardı boshayallersmile
biberonlu olanlar çok demode oldu bana kalırsa netten alma yerinde git gör hem malzemeleri alıp kendinde tasarlayabiliryorsun farklı olsun istersen tabii
biberonlu olanlar çok demode oldu bana kalırsa netten alma yerinde git gör hem malzemeleri alıp kendinde tasarlayabiliryorsun farklı olsun istersen tabii
bende öyleyimdir nette veya kataloglarda bakarımben daha önce bakmıştım beğendiğim modeller vardı ama yarın ne beğenirim allah bilir bebek arabalı model beğenmiştim bide biberonluu
acıktım yemek yiyim birazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?