2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ben randevu alamadim doktorun telefonu cevap vermiyo saat 3 te kapanio zaten yarin kaldi artik ilgi ve alakaniz icin tesekkur ederim oglum hareketli sukur yarin kadar sabredecem artik gorusuruz kizlar.

hayrıdir hazalcim bir problem yoktur umarim geçmişide okumaya fırsatım olmuyor..

fınfık gecen hafta gittigidiyordaki bütün ürünlere baktım zabahtan akşama kadar akannehir
hasır beşiği beğendim o tamam diyorum ama kenarına kurdele geçiyo ya mavi
mavi değil de beyaz yada krem rengi istim
bebe şekeri konusunda hala kararsızım içime sinen bi model yok :S

hazalcım geçmiş olsun :s bebeğin hareket ediyo sonuçta sıkıntı yapma güzelce dinlen yarın dr a gidersin
h geldin esincim Şeniz

fınfıkcım ya propun sitesi şirket yasahlı başlıcam bu kuruma ha :mymeka:

nan git haftasonu eminönüne al sepetten dolu var kurdalenide istediğin renk al sonuçta en fazla 100 adet etmicen mi akşamları oturup yaparsın
ben sana bişiy diyim sen oradaki malzemeleri gördükten sonra 50 tane fikir olur kafanda benden sölemesi
Ben mesela pembe etmicem kırmızı düşünüyorum uğur böcükleri neyim vardı mandal şeklinde onları falanda ekleyebiliyon süperdi süpereerropuyorumnanaktan

bucunun sitesi şirket yasakligidegil sanrim
bendede açılmıyor
bir sorunmu var sitesinde acaba
göremedim bişi çünkü

hakikaten bu konuda finfiga katılıyorum
bende kendim bişiler tasarlicam çok baktim bi ton çeşit var kafamda
alicam akşamlari yada bosbuldugum zamanlarda yaparim
sonucta kenditasarimim olur yerimseniben

bende bir sıkıntı yok hatta kapatıp tekrar açtım açılıyor dizi izliyor gelince bir el atsın bakalım duruma..

tmm canim şimdi oldu
ne diizisi ya
aşkı memnuyumu izliyor yoksa
hem nette kalsin hem izlesin
ikisini bir arada yapamıyomu beceriksiszzzzzzzzzzz:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…