2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosbulduk cancagizim..
hazala nolmus ya merak ettim
tedirginligi falanmi var bir konuda

kanaması olmuş canım ya
oluyomuş normalde ara ara da doktora gitmek istemiş doktor da yine mi demiş ne :mymeka:
gittim ben eminönüne içime sinen bişi göremedim :kedi:
çok zor beğeniyom nolcak bu halim akannehir
kırmızı süper valla bende sevmiyom öle mavi-pembe :ecrin_bebek:
arkadasım bi yer keşfetmiş valla kaliteli senin beğeneceğim türden şeyler var dedi
gidip bakıcam
bende kendim tasarlamak istim kaydirigubbakcemile5
evden bakarsın bir ara laf aramızda fena gitmiyor sitesisempatiksalakcinni aman duymasın dötü kalkmasın:jeyyar:

:roflol: :roflol:

ayy şeker mevzu geçmiş kaçirmişim yaa

nasil oluyo bu işler hiç bilmiorum ben

hımmmmirmirmirmireger cinsel ilişkide bulunduysa zorlama olsuysa rahim agziyla ilgili bir problem olabilir
ben olsam yarını beklemezdim kendi doktorum yoksa başka biryere giderdim bu aylarda normal degil..
keşke beklemeseydi

nan bende kolay beğenmiyorum eminönünde hazır olanlardan bahsetmiyorum birde malzemeleri satan yerler var malzemeler hoşuma gitti farklı şeyler vardı..
arkadaşının keşfettiği yeri banada söyleekaydirigubbakcemile

ayy şeker mevzu geçmiş kaçirmişim yaa

nasil oluyo bu işler hiç bilmiorum ben

canım satılıyyorya şöyle şekillli şekillli kimisi elinde biberonlu bebekler oluyor kimisi ayıcıklı falan dogum şekeri dersen zaten görürsün netten falanda araştırırsın canım

hastanedemi dağitiliyor?ewe gelenemi weriliyor?
ay dünyadan haberim yok.
zaten doğurcam haberim olmicak.
daha bi çorap bile almadim.

hastanedemi dağitiliyor?ewe gelenemi weriliyor?
ay dünyadan haberim yok.
zaten doğurcam haberim olmicak.
daha bi çorap bile almadim.

canım hastanede gelenlerede verebilsin evegelenlerede verebilisin
çok amaçlı yaneekaydirigubbakcemile3

sen başlaa yavas yavas araştrimaya bir anda geliyor ogün dedin vallaa benden slemesi fairycim

canım hastanede gelenlerede verebilsin evegelenlerede verebilisin
çok amaçlı yaneekaydirigubbakcemile3

sen başlaa yavas yavas araştrimaya bir anda geliyor ogün dedin vallaa benden slemesi fairycim

endişelendim şimdi..aysonu ayrilcam işten o zaman hallederim diodum ama..
geç mi kalmiş olurum acaba?
kardeşim ewlenio bi de eylül de..
kocaman bi insan olarak katilcam

ulan ıkı dk gıttım car car konusmussunuz hee arkamdan.. pes sıze..
dızı ızlemıodum esıncım fılm ızlıodum da ne boktanmış film bıraktım :) eskı bı fılmdı zaten sevmedım ..
sıtem acılmıo mu yaa acılıo bende.. mozılla fırefoz kullanmıo musun uz sız ya fırefox kullanın daha ıyı netcenız explorer ı :))
ay benım bebek sekerlerım begenıldı hazır cmts gıdıp sıparısını verıcez, buraya resmını koyarım eve gelınce :)) çok şukela benım begendıklerım.. buyuk ıhtımalle cok pahalı olcaklar ama sadece 30 tane yaptırcamız ıcın sorun olmaz o da..

hee sen yokken arkandan ecük atak dedik adi neydi canim dvd de falanmi izledin fil konusunnda uzman sayarim kendimi eşimle resmen yleyiz bir gecede 2 film izlmişligimiz vardir

canimcim o firefoz denilen şey benim bilgisayarimi resmen afaroz ediyy
zaten yavaş bir pc ye sahibim neden se onu yükleyince zor oluyor

bebek şekerlerini bekliyoruz ayrıca az olsun öz olsun tavrın güzel begendimsempatiksalakcinni

ben şeker yaptırmayı düşünmüyorum iki tarafta çok kalabalık bizim ve çok çocuk var hastanede falan biter zaten hepsi çikolata falan dağıtmayı düşünüyoruz hastanede evdede baklava yaptırıp dağıtalım diyor babamız tabi şekerin şıklığı tartışılmazda sanırım böylesi bize daha mantıklı olacak...

e tabi çok kalabalik oluyorsa bencede en mantıklısı böyle yapmaniz
yoksa hangi bebe şekeri yeter akrabayaaa

sende kendine yaptırısn 1 tane onu saklarsın hiç değilse anısı kalmış olur eğer çok kalbalıksa ve yaptıramıyosan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…