nerde çatlak prop..bırkmazdi burayı bi yeremi gitti yoksa
tmm canim şimdi oldu
ne diizisi ya
aşkı memnuyumu izliyor yoksa
hem nette kalsin hem izlesin
ikisini bir arada yapamıyomu beceriksiszzzzzzzzzzz:roflol::roflol:
dizi izlemeye gitti gelir birazdan benle uğraşmadan duramaz fazla sempatiksalakcinni
hosbulduk cancagizim..
hazala nolmus ya merak ettim
tedirginligi falanmi var bir konuda
gittim ben eminönüne içime sinen bişi göremedim :kedi:nan git haftasonu eminönüne al sepetten dolu var kurdalenide istediğin renk al sonuçta en fazla 100 adet etmicen mi akşamları oturup yaparsın
ben sana bişiy diyim sen oradaki malzemeleri gördükten sonra 50 tane fikir olur kafanda benden sölemesi
Ben mesela pembe etmicem kırmızı düşünüyorum uğur böcükleri neyim vardı mandal şeklinde onları falanda ekleyebiliyon süperdi süpereerropuyorumnanaktan
evden bakarsın bir ara laf aramızda fena gitmiyor sitesisempatiksalakcinni aman duymasın dötü kalkmasın:jeyyar:
kanaması olmuş canım ya
oluyomuş normalde ara ara da doktora gitmek istemiş doktor da yine mi demiş ne :mymeka:
gittim ben eminönüne içime sinen bişi göremedim :kedi:
çok zor beğeniyom nolcak bu halim akannehir
kırmızı süper valla bende sevmiyom öle mavi-pembe :ecrin_bebek:
arkadasım bi yer keşfetmiş valla kaliteli senin beğeneceğim türden şeyler var dedi
gidip bakıcam
bende kendim tasarlamak istim kaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol:
gittim ben eminönüne içime sinen bişi göremedim :kedi:
çok zor beğeniyom nolcak bu halim akannehir
kırmızı süper valla bende sevmiyom öle mavi-pembe :ecrin_bebek:
arkadasım bi yer keşfetmiş valla kaliteli senin beğeneceğim türden şeyler var dedi
gidip bakıcam
bende kendim tasarlamak istim kaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol:
ayy şeker mevzu geçmiş kaçirmişim yaa
nasil oluyo bu işler hiç bilmiorum ben
ayy şeker mevzu geçmiş kaçirmişim yaa
nasil oluyo bu işler hiç bilmiorum ben
hastanedemi dağitiliyor?ewe gelenemi weriliyor?
ay dünyadan haberim yok.
zaten doğurcam haberim olmicak.
daha bi çorap bile almadim.
canım hastanede gelenlerede verebilsin evegelenlerede verebilisin
çok amaçlı yaneekaydirigubbakcemile3
sen başlaa yavas yavas araştrimaya bir anda geliyor ogün dedin vallaa benden slemesi fairycim
ulan ıkı dk gıttım car car konusmussunuz hee arkamdan.. pes sıze..
dızı ızlemıodum esıncım fılm ızlıodum da ne boktanmış film bıraktım :) eskı bı fılmdı zaten sevmedım ..
sıtem acılmıo mu yaa acılıo bende.. mozılla fırefoz kullanmıo musun uz sız ya fırefox kullanın daha ıyı netcenız explorer ı :))
ay benım bebek sekerlerım begenıldı hazır cmts gıdıp sıparısını verıcez, buraya resmını koyarım eve gelınce :)) çok şukela benım begendıklerım.. buyuk ıhtımalle cok pahalı olcaklar ama sadece 30 tane yaptırcamız ıcın sorun olmaz o da..
ben şeker yaptırmayı düşünmüyorum iki tarafta çok kalabalık bizim ve çok çocuk var hastanede falan biter zaten hepsi çikolata falan dağıtmayı düşünüyoruz hastanede evdede baklava yaptırıp dağıtalım diyor babamız tabi şekerin şıklığı tartışılmazda sanırım böylesi bize daha mantıklı olacak...
ben şeker yaptırmayı düşünmüyorum iki tarafta çok kalabalık bizim ve çok çocuk var hastanede falan biter zaten hepsi çikolata falan dağıtmayı düşünüyoruz hastanede evdede baklava yaptırıp dağıtalım diyor babamız tabi şekerin şıklığı tartışılmazda sanırım böylesi bize daha mantıklı olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?