2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

suburban girl diye gereksiz bi filmdi işte...
film konusunda ben de uzman sayılrım kendı capımda her hafta 5-6 fılm seyredıoruz
bunu sıkıntıdan açmıştım da cık beğenmedim..
kız az öz tavrım değil mecburiyetten.. bızım kımsemız yok kı burda dogumdan sonra gelecek ınsan cok az... mesela ben o yuzden de cok alısverıs yapmak zorundayım cocuguma hedıye fln gelmez yanı kımse gelmeyınce hedıye de gelmez halıyle.. ben de bayag bı arastırdım bu seker olaylarını ıste begendım aradım konusmak ıcın bız randevulu calısıoruz dedı haspalarım cmtsye randevu alcam kı gıdeyım randevusuz gıdersem almıolarmış :)))

bı de lohusa gecelıklerını halletcem haftasonu ay bı yer buldum olaganustu hersey valla.. her tarzdan var.. bakırkoydeymıs.. haftasonu su ıkısını halledeyım artık dıyorum.. Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi...

bende takı yastığına uyuz oluyorum öyle bişiy almayı heç düşünmüyorum:umursamaz:

kendi boynuma kurdela takarım düğünlerdeki gibi takıyı bana takarlar artıkaklinialirimsmile

miracle sen de az yaptır saklarsın altın takan olunca sadece onlara verırsın ihihihihihi:roflol: altın takmayana da normal çikolata :)

aboo izledigin filmi biz başta bakmiştik baktik bi poka benzemi hemen sarik ileriye hakikatende benzemiyormuşş

aman az insan olması daha iyi biliyonmu
her kafadan bir ses...her sestee bir sorun olmaz
bence en güzeli valla
ama hediye için üzgünüm vallaa gerçi kalabalik olmaninda orda faydasi var
ama gelenelerde emin ol hep büyük kıyafet getiriyorlar sen gene almak zorunda kalıyon canim

yani zıbın falan gelmiyor elbise ayakkabı vs geliyor
su dedin siteye bir bakım gerçi benim lohusa geceligim falan var ama yenisini almayı düşünüyorum dur bi inceleyeyim yakınmısda bana hemen giderim

hımmmmirmirmirmireger cinsel ilişkide bulunduysa zorlama olsuysa rahim agziyla ilgili bir problem olabilir
ben olsam yarını beklemezdim kendi doktorum yoksa başka biryere giderdim bu aylarda normal degil..
keşke beklemeseydi

ne bilim gitmedi işte benneyaptımki

biliom nan anladım dediğini sempatiksalakcinni
malzemeleri de basit geldi demek istedim -tatlicadiarzu-
bi gideyim sölerim sana gidip bi bakarsın kaydirigubbakcemile2
ramazanda bol bol koşturucam bayramdan sonra rahat etmek istim inşallah

hastanedemi dağitiliyor?ewe gelenemi weriliyor?
ay dünyadan haberim yok.
zaten doğurcam haberim olmicak.
daha bi çorap bile almadim.

ene neden almadım kız başla bişiler almaya sonra yorulursun
şekeri hastanede de veriyolar evde de mevlütte de sempatiksalakcinni

çok didikoducuyuz -tatlicadiarzu-
kullanamıom ben şirketten nasıl kullanıp
hoff kocem şu laptopumu yaptırsa da yattığım yerden baksam akşamları

bende takı yastığına uyuz oluyorum öyle bişiy almayı heç düşünmüyorum:umursamaz:

kendi boynuma kurdela takarım düğünlerdeki gibi takıyı bana takarlar artıkaklinialirimsmile

bende hiçsevmiyorum eylülde yapmmamiştimda
zaten getiren örtüsüne falanda takıyor hos orda kalmiyor zaten hemen aliyosun birleştiriyosun öncelkilerle

banada lüzümsüz geliyor:1ninca:

Ladyyyyyy... kocam dedıkı o gelınlıgını gıydıgı gun kocası da damatlıgını mı gıymıs sonra napmıslar pekı dedı :) bak cıddı cıddı sordu ama olayı anlatınca concept neymıs dıye yanı dalga gecmıom

ben olsam ufak bir cerrahi operasyon geçirirdim mesela sempatiksalakcinni kocama evlilik yıldönümü hediyesi sempatiksalakcinni
10. yılımda yapabilirim belki :icecream:

e tabi çok kalabalik oluyorsa bencede en mantıklısı böyle yapmaniz
yoksa hangi bebe şekeri yeter akrabayaaa
öyle valla eminim bana bile saklamak için kalmaz
sende kendine yaptırısn 1 tane onu saklarsın hiç değilse anısı kalmış olur eğer çok kalbalıksa ve yaptıramıyosan.
hevesimi almak için azıcık yaptırabilirz aslında doğru söylüyosun...
miracle sen de az yaptır saklarsın altın takan olunca sadece onlara verırsın ihihihihihi:roflol: altın takmayana da normal çikolata :)

hahaaaaaaa:)))kız cin gibisin valla yaaa...

propcum kocem gömlek pantolon giydi öle damatlık giymedi kıs
ben gelinliğin üstünü giydim duvağımı çiçeğimi taktım beyaz pantolon giydim
evde bana yemek hazırlamıştı balık menüsü :jeyyar:
ıyy balıktan tiksiniom lan akannehir

prop ben geceliğimi aldım gecen hafta ordan :lepi:
süper valla lizöz sabahlık aldım öyle klasik sabahlık da değil çok hoşuma gitti
inci tacı , incili çorabı : mevlüt için basörtüsü lavantası kolonyasi kokoş terliği herbişeyi vardı zemuszemus
kesinlikle git bak derim bakırköyde yeri çok kolay komedanın yanındaki pasajda kaydirigubbakcemile2

lindencim.. uzun kollu almıcaz biz de.. kıcımızdan terler akıo olcak dogum oncesı ve sonrası.. lohusa geceleıklerı boyle oluo.. pamuklu ve kısa kollu ferah.. ustune lizöz ya da sabahlık alıosun işte..

esin evet fıyatları cok ucuk degıl de benım begendıgım modeller pahalı.. bı tane pahlısından alırım dıger ıkısını ucuz alırım ben de.. zaten kayınvalıdem alıcak, sen gıt begen al ben para yollarım dedı, benım aldıgımı begenmezsın dedı :)

ben olsam ufak bir cerrahi operasyon geçirirdim mesela sempatiksalakcinni kocama evlilik yıldönümü hediyesi sempatiksalakcinni
10. yılımda yapabilirim belki :icecream:

meme operasyonu gibimisositosositogeçen eşime söyledim dr gidiyorduk dedm byle böyşlee aradan biraz zaman geçsin hemen küçültrücem dedim
ayyy esin yapma içim bi hos oldu ben onlara dokunamamki ozamn degişik gelirler bana diyorsırnaşık şey

sen sementa fox un yerli verisyonusun diyo bana :roflol:

lady sımdı sunun yanı bunun yanı demezsek :)) sankı ben bılıomusum gıbı orları.. :))
gule gule kullan canım, ben de bakırkoye gıtcem ıste kocamla haftasonu cesıt cesıt sey var :) ama ben terlık alamıcam ayagıma gore yoktur 42 numara gıyıyorum ben :))))) onun ıcın napcaz bılmıom o konuda bı cozum dusunmedım sımdılık :roflol:

ben aldim eylüldogdudunda emizirme yerifalanda var kolaylık açısından 75 almiştim
bunlar daha güzel ve fiyatlarida güzel

ohh alsin tabi kaynanan ne varmiş 150 lirami batacak demiisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…