hee sen yokken arkandan ecük atak dedik adi neydi canim dvd de falanmi izledin fil konusunnda uzman sayarim kendimi eşimle resmen yleyiz bir gecede 2 film izlmişligimiz vardir
canimcim o firefoz denilen şey benim bilgisayarimi resmen afaroz ediyy
zaten yavaş bir pc ye sahibim neden se onu yükleyince zor oluyor
bebek şekerlerini bekliyoruz ayrıca az olsun öz olsun tavrın güzel begendimsempatiksalakcinni
suburban girl diye gereksiz bi filmdi işte...
film konusunda ben de uzman sayılrım kendı capımda her hafta 5-6 fılm seyredıoruz
bunu sıkıntıdan açmıştım da cık beğenmedim..
kız az öz tavrım değil mecburiyetten.. bızım kımsemız yok kı burda dogumdan sonra gelecek ınsan cok az... mesela ben o yuzden de cok alısverıs yapmak zorundayım cocuguma hedıye fln gelmez yanı kımse gelmeyınce hedıye de gelmez halıyle.. ben de bayag bı arastırdım bu seker olaylarını ıste begendım aradım konusmak ıcın bız randevulu calısıoruz dedı haspalarım cmtsye randevu alcam kı gıdeyım randevusuz gıdersem almıolarmış :)))
bı de lohusa gecelıklerını halletcem haftasonu ay bı yer buldum olaganustu hersey valla.. her tarzdan var.. bakırkoydeymıs.. haftasonu su ıkısını halledeyım artık dıyorum.. Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi...
hımmmmirmirmirmireger cinsel ilişkide bulunduysa zorlama olsuysa rahim agziyla ilgili bir problem olabilir
ben olsam yarını beklemezdim kendi doktorum yoksa başka biryere giderdim bu aylarda normal degil..
keşke beklemeseydi
nan bende kolay beğenmiyorum eminönünde hazır olanlardan bahsetmiyorum birde malzemeleri satan yerler var malzemeler hoşuma gitti farklı şeyler vardı..
arkadaşının keşfettiği yeri banada söyleekaydirigubbakcemile
hastanedemi dağitiliyor?ewe gelenemi weriliyor?
ay dünyadan haberim yok.
zaten doğurcam haberim olmicak.
daha bi çorap bile almadim.
ulan ıkı dk gıttım car car konusmussunuz hee arkamdan.. pes sıze..
dızı ızlemıodum esıncım fılm ızlıodum da ne boktanmış film bıraktım :) eskı bı fılmdı zaten sevmedım ..
sıtem acılmıo mu yaa acılıo bende.. mozılla fırefoz kullanmıo musun uz sız ya fırefox kullanın daha ıyı netcenız explorer ı :))
ay benım bebek sekerlerım begenıldı hazır cmts gıdıp sıparısını verıcez, buraya resmını koyarım eve gelınce :)) çok şukela benım begendıklerım.. buyuk ıhtımalle cok pahalı olcaklar ama sadece 30 tane yaptırcamız ıcın sorun olmaz o da..
bende takı yastığına uyuz oluyorum öyle bişiy almayı heç düşünmüyorum:umursamaz:
kendi boynuma kurdela takarım düğünlerdeki gibi takıyı bana takarlar artıkaklinialirimsmile
Esin benden önce gidip alma valla gebertirimmmm...
bı de lohusa gecelıklerını halletcem haftasonu ay bı yer buldum olaganustu hersey valla.. her tarzdan var.. bakırkoydeymıs.. haftasonu su ıkısını halledeyım artık dıyorum.. Lohusashop.com - Lohusa geceliinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... kln ve zerafetin adresi...
Ladyyyyyy... kocam dedıkı o gelınlıgını gıydıgı gun kocası da damatlıgını mı gıymıs sonra napmıslar pekı dedı :) bak cıddı cıddı sordu ama olayı anlatınca concept neymıs dıye yanı dalga gecmıom
öyle valla eminim bana bile saklamak için kalmaze tabi çok kalabalik oluyorsa bencede en mantıklısı böyle yapmaniz
yoksa hangi bebe şekeri yeter akrabayaaa
hevesimi almak için azıcık yaptırabilirz aslında doğru söylüyosun...sende kendine yaptırısn 1 tane onu saklarsın hiç değilse anısı kalmış olur eğer çok kalbalıksa ve yaptıramıyosan.
miracle sen de az yaptır saklarsın altın takan olunca sadece onlara verırsın ihihihihihi:roflol: altın takmayana da normal çikolata :)
ben olsam ufak bir cerrahi operasyon geçirirdim mesela sempatiksalakcinni kocama evlilik yıldönümü hediyesi sempatiksalakcinni
10. yılımda yapabilirim belki :icecream:
lindencim.. uzun kollu almıcaz biz de.. kıcımızdan terler akıo olcak dogum oncesı ve sonrası.. lohusa geceleıklerı boyle oluo.. pamuklu ve kısa kollu ferah.. ustune lizöz ya da sabahlık alıosun işte..
esin evet fıyatları cok ucuk degıl de benım begendıgım modeller pahalı.. bı tane pahlısından alırım dıger ıkısını ucuz alırım ben de.. zaten kayınvalıdem alıcak, sen gıt begen al ben para yollarım dedı, benım aldıgımı begenmezsın dedı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?