2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bana pek meme gibi gelmedi amasempatiksalakcinni

ladyyy kız ne bilsin o komedanın yanindaki pasajiii hehehee:)))

istasyondan çıktıktan soraki pasaimi diyon
orda biton var pasaj

yalnız doğumdan sonra ben harbi bi meme operasyonuna ihtiyaç duyucam zaten çok küçük değildi büyüdükçe sarkmaya başladı bi de emecek sıpa aylarca ne olacak benim halimm yaaa....

yaw okuyorum okuyorum bi garip oluyorum,endişeleniyorum.
böle sabahlikti gecelikti oydu buydu şartmi?
kendimizde oluyozmu doum sonrasi bunlarla uğraşabilcek kivamda oluyozmu?

ben aldim eylüldogdudunda emizirme yerifalanda var kolaylık açısından 75 almiştim
bunlar daha güzel ve fiyatlarida güzel

ohh alsin tabi kaynanan ne varmiş 150 lirami batacak demiisempatiksalakcinni

:)) ben ordan 300den asagı cıkmam valla.. ıkı takım gecelık bı pıama takımı bı sabahlık bı de lizöz :)))

ya da gecelıklerı ordan alırım pijamayı normal bı yerden alırım ay yıldızdan fln ..

ama sıze soylıyım kesınlıkle dagiye gıtmeyın.. ay o ne ıgrencc gecelıkler dogurdum gun degıl ev ısı yaparken gıymem yanı ben bu kdr mı süssüz olur :))

yok yavrim meme operasyonunu seneye inşallah yaptıracam geçen benim kocamda yanından geçerken bir el attı göğsüme döndüm dedim ki bir sene daha elleyebilirsin ameliyat olduktan sonra ancak uzaktan cici cici diye seveceksin dedim adam şok oldu sempatiksalakcinni

yalnız doğumdan sonra ben harbi bi meme operasyonuna ihtiyaç duyucam zaten çok küçük değildi büyüdükçe sarkmaya başladı bi de emecek sıpa aylarca ne olacak benim halimm yaaa....

valla miraclee inan insan inek gibi dolasiyo bide bırakmak istemiylar sabahtan akşama kadar sütas inegi giibi dolasiyon ayrıca sarkmak ne kelimeee şekerim göbegine degiyooo-tatlicadiarzu-

kasım ayı be güzelim benim donar bi taraflarım.. hayatımda ilk kez bu yaz hava sıcak dedim sen anla... yani bana uzun kollu şart :) güzel siteymiş, bakırköyde mağazasında nettekilerin hepsi vardır inşallah..
sevil bebe hamile ve bebek rnleri
sitesinde de var birşeyler cicikomun...

fairy çıplak dolaşmayı dusunumuosan dogurduktan snr gerekıo yanı bu dedıklerımız :)))
kendınde olsan da olmasan da bırısı gıydırcek heralde kı senı :))
hem ne var kendınde olmayacak doguruosun yarım saat sonra kalkıp dusunu alıp makyajını yapıp gezmeye baslıosun ohhhh sefam olsun dıye :)

bana pek meme gibi gelmedi amasempatiksalakcinni

yok kız gerçekten meme

Hayır esin benim ilk bahsettiğim meme değildi memeyi zaten olacaz 10.yılda başka operasyon yaptırmayı düşündüm:jeyyar:

Biz kasım anaları toplu sünnete gider gibi toplu meme küçültüp dikleştirme ameliyatı olacaz yavrim gel sende katıl bize olumunekankayizsmile

bence geceligini ordan al pijamani başka yerden alirisn daha mantıklı
ay yıldız güzel zaten dagi marka degil ben ordan sadce eylüle alıyorum okdar yani..

sende azcık süsepüse öenm verme be kardişimm okadrda olsun ynee

hahaaaa yazık kızım ya korkutma adamı şimdiden yaptırmayacak sonra:))bende adamı oğluyka kıskandırıyorum şimdi 3 ay sonra onlar oğlumun diyorum:)sen benim tahminn ettiğim operasyonu yaptırcann o zaman di miiiiiiiiisempatiksalakcinni

canım bak ben dogum yapmadım ama yapanlara sor.. mumkunatı yok donmanın, cidden bak, sen esıne fln sor bı.. bı de hastanede senın yatcagın oda bebek var dıye zaten sıcak tutuluyo.. ınanmazsan ınanma hıh :)

valla miraclee inan insan inek gibi dolasiyo bide bırakmak istemiylar sabahtan akşama kadar sütas inegi giibi dolasiyon ayrıca sarkmak ne kelimeee şekerim göbegine degiyooo-tatlicadiarzu-

valla göğsümün altı pişmeye başladı benim gözümün önüne anneannem falan gelio kadın omuzuna atsa atar yani o kadar bi de şimdi emince iice inecek aşağıya oyyy bu yer çekimine çare yok muu:)))

23 yaşındayım hayatımın baharında erkek çocuk veriom zat-ı muhtereme tabı kı guzel ve süslü ve püslü olcam hıhhhhh

canım bak ben dogum yapmadım ama yapanlara sor.. mumkunatı yok donmanın, cidden bak, sen esıne fln sor bı.. bı de hastanede senın yatcagın oda bebek var dıye zaten sıcak tutuluyo.. ınanmazsan ınanma hıh :)

burda ben girim araya:)))
acayip bir sıcak oluyor inanamzsiniz
ben terden ölmüştüm..hemşireye dedik bu ne sıcak yaadedik..biraz düşürün dedik..
kadinda dediki bebekler oldugu için çokdıcak yapıyoruz dedi başkalrida çokemmnun dedi
ozaman bizim odanin ısısını düşürün dedik adam geldide hemen düşürdü
elim ayagim şişmişti sıcaktann inanamazsiniz
ondan kısa kollular gayet ideal
evinde sıcak oalcak sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…