meme operasyonu gibimisositosositogeçen eşime söyledim dr gidiyorduk dedm byle böyşlee aradan biraz zaman geçsin hemen küçültrücem dedim
ayyy esin yapma içim bi hos oldu ben onlara dokunamamki ozamn degişik gelirler bana diyorsırnaşık şey
sen sementa fox un yerli verisyonusun diyo bana :roflol:
öyle valla eminim bana bile saklamak için kalmaz
hevesimi almak için azıcık yaptırabilirz aslında doğru söylüyosun...
hahaaaaaaa:)))kız cin gibisin valla yaaa...
bana pek meme gibi gelmedi amasempatiksalakcinni
ben aldim eylüldogdudunda emizirme yerifalanda var kolaylık açısından 75 almiştim
bunlar daha güzel ve fiyatlarida güzel
ohh alsin tabi kaynanan ne varmiş 150 lirami batacak demiisempatiksalakcinni
meme operasyonu gibimisositosositogeçen eşime söyledim dr gidiyorduk dedm byle böyşlee aradan biraz zaman geçsin hemen küçültrücem dedim
ayyy esin yapma içim bi hos oldu ben onlara dokunamamki ozamn degişik gelirler bana diyorsırnaşık şey
sen sementa fox un yerli verisyonusun diyo bana :roflol:
yalnız doğumdan sonra ben harbi bi meme operasyonuna ihtiyaç duyucam zaten çok küçük değildi büyüdükçe sarkmaya başladı bi de emecek sıpa aylarca ne olacak benim halimm yaaa....
lindencim.. uzun kollu almıcaz biz de.. kıcımızdan terler akıo olcak dogum oncesı ve sonrası.. lohusa geceleıklerı boyle oluo.. pamuklu ve kısa kollu ferah.. ustune lizöz ya da sabahlık alıosun işte..
esin evet fıyatları cok ucuk degıl de benım begendıgım modeller pahalı.. bı tane pahlısından alırım dıger ıkısını ucuz alırım ben de.. zaten kayınvalıdem alıcak, sen gıt begen al ben para yollarım dedı, benım aldıgımı begenmezsın dedı :)
bana pek meme gibi gelmedi amasempatiksalakcinni
yok kız gerçekten meme
yalnız doğumdan sonra ben harbi bi meme operasyonuna ihtiyaç duyucam zaten çok küçük değildi büyüdükçe sarkmaya başladı bi de emecek sıpa aylarca ne olacak benim halimm yaaa....
:)) ben ordan 300den asagı cıkmam valla.. ıkı takım gecelık bı pıama takımı bı sabahlık bı de lizöz :)))
ya da gecelıklerı ordan alırım pijamayı normal bı yerden alırım ay yıldızdan fln ..
ama sıze soylıyım kesınlıkle dagiye gıtmeyın.. ay o ne ıgrencc gecelıkler dogurdum gun degıl ev ısı yaparken gıymem yanı ben bu kdr mı süssüz olur :))
yok yavrim meme operasyonunu seneye inşallah yaptıracam geçen benim kocamda yanından geçerken bir el attı göğsüme döndüm dedim ki bir sene daha elleyebilirsin ameliyat olduktan sonra ancak uzaktan cici cici diye seveceksin dedim adam şok oldu sempatiksalakcinni
kasım ayı be güzelim benim donar bi taraflarım.. hayatımda ilk kez bu yaz hava sıcak dedim sen anla... yani bana uzun kollu şart :) güzel siteymiş, bakırköyde mağazasında nettekilerin hepsi vardır inşallah..
sevil bebe hamile ve bebek rnleri
sitesinde de var birşeyler cicikomun...
valla miraclee inan insan inek gibi dolasiyo bide bırakmak istemiylar sabahtan akşama kadar sütas inegi giibi dolasiyon ayrıca sarkmak ne kelimeee şekerim göbegine degiyooo-tatlicadiarzu-
bence geceligini ordan al pijamani başka yerden alirisn daha mantıklı
ay yıldız güzel zaten dagi marka degil ben ordan sadce eylüle alıyorum okdar yani..
sende azcık süsepüse öenm verme be kardişimm okadrda olsun ynee
canım bak ben dogum yapmadım ama yapanlara sor.. mumkunatı yok donmanın, cidden bak, sen esıne fln sor bı.. bı de hastanede senın yatcagın oda bebek var dıye zaten sıcak tutuluyo.. ınanmazsan ınanma hıh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?