2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaa fınfıkk başka derkennn altlarlaa alakali bir operasyonmu yoksa
annamadim cahilllime ver kardess

he dükkanı kapatıcam önce sonra kurdela kesip törenle açılış yapacaz sempatiksalakcinni
nasıl fikir :roflol:

ha esin beni cahil sanıolar inanmıyolar benim dediklerime sana inanırlar belkim anlat :gitme:

ay ne biliim alirim 2 pazen gecelik giderim die düşünüodum ben walla :)

inşallah dediin gibi olur da hemencik kalkariz ayağa..benim gördüüm hiçkimse dediin gibi olmadi çünkü..hepsi berbat durumdaydi bilmiyorumkismile

canım bak ben dogum yapmadım ama yapanlara sor.. mumkunatı yok donmanın, cidden bak, sen esıne fln sor bı.. bı de hastanede senın yatcagın oda bebek var dıye zaten sıcak tutuluyo.. ınanmazsan ınanma hıh :)

inş sıcak olur ben haziranda bıraktım yorganı anlayın işte :roflol:
demekkiiii hem uzun kollu hem kısa alıcam bennnn :)

valla miraclee inan insan inek gibi dolasiyo bide bırakmak istemiylar sabahtan akşama kadar sütas inegi giibi dolasiyon ayrıca sarkmak ne kelimeee şekerim göbegine degiyooo-tatlicadiarzu-

he dükkanı kapatıcam önce sonra kurdela kesip törenle açılış yapacaz sempatiksalakcinni
nasıl fikir :roflol:

:))))süper fikir....biz üçüncü aydan beri kardeş gibiyiz zaten kocamla yasak bize herşey doğumdan sonra böyle bişey yapsam tam süprüzzzz valla :))yalnız normal doğumlardan sonra bazen gerçekten daraltmaya falan gerek duyuluyo diye duymuştum...

senın gorduklerının hepsı teknolojının nımetlerınden saydıkları ıcın sezeryan yaptırmıslar da ondan canımcım

inş sıcak olur ben haziranda bıraktım yorganı anlayın işte :roflol:
demekkiiii hem uzun kollu hem kısa alıcam bennnn :)

akannehirakannehir
yok anacim ozaman sana kısa kollu fayda etmez
alma yani
haziranda yorganla yatan kısın kısa kollu nasılgiyer
sen uzun kollu hatta yünlü alkaydirigubbakcemile3

saat 5te gıdıcem he hatırlatın bana.. yemek ve ütü yapmam lazım ... ben lafa dalıp kalırım buralarda kovun beni heemmiiii

senın gorduklerının hepsı teknolojının nımetlerınden saydıkları ıcın sezeryan yaptırmıslar da ondan canımcım

propcum burdaüstüme alinmiomda bende sezeryan oldum ama gerçekten mecburiydi
zaten hepnormal dogumdan yanayım asla vazgeçmyin herşeyin en güzeli normla olani

amaokadarmi rahat bir dogum olur
12 de çıktım ameliyattan saat 3de yürümeye başladim
akşam fildır fıldırdım
hiçkimsenin yardımına gerek kalmadan herşeyimi hallettim
sanirm bünye meselesi
normaldogum yapmiş saydim ben kendimi

saat 5te gıdıcem he hatırlatın bana.. yemek ve ıtı yapmam lazım ... ben lafa dalıp kalırım buralarda kovun beni heemmiiii

bende 5 dedim kendi kendime bi banyo yapmam lazım suyum çıktı yine sonrada markete bi gidip akşama bişey almam lazım ne yiyeceksiniz akşama ama kolay bişey söyleyin bu saatten sonra çok uğraşamıcam...

aman dükkani sonsuza kadar kapatmada:roflol::roflol:

Yok yavrim illaki bir tenhada sıkıştırıp açarlar o tükkanı:roflol:

sen şimdi yapsanda zati operasyon geçirmişin gibi olur merak etme uzun zaman ilişki olmayınca operasyonlu gibi oluyor..
Ya eğer kesi yapılmayıp kontrolsüz yırtılmalar olursa eğer daraltmaya gerek duyuluyormuş.

birazcikda işsize kalıyor agriyi unutun...
sürekli ben iyiyim deyin herey daha iyi oluyor

yani fazla nazlı olmayın diyom

canımm sen ıstısnasın.. keske her sezeryanlı senın gıbı olsa.. annem 4. gun yardımsız kalkabılmeye baslamıstı ama ıkı buklum kalkıodu.. etrafımdakı herkes de en erken ertesı gun kalkabıldıler yanı

senın gıbıler var da cok az ne yazık kı.. aman işalla bu seferkı de oyle olsun nazar degdırme kendıne..

heheehehe
bencede açarlar..hemde ne açma hehehe:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…