hahaaaa yazık kızım ya korkutma adamı şimdiden yaptırmayacak sonra:))bende adamı oğluyka kıskandırıyorum şimdi 3 ay sonra onlar oğlumun diyorum:)sen benim tahminn ettiğim operasyonu yaptırcann o zaman di miiiiiiiiisempatiksalakcinni
aaa fınfıkk başka derkennn altlarlaa alakali bir operasyonmu yoksa
annamadim cahilllime ver kardess
valla göğsümün altı pişmeye başladı benim gözümün önüne anneannem falan gelio kadın omuzuna atsa atar yani o kadar bi de şimdi emince iice inecek aşağıya oyyy bu yer çekimine çare yok muu:)))
burda ben girim araya:)))
acayip bir sıcak oluyor inanamzsiniz
ben terden ölmüştüm..hemşireye dedik bu ne sıcak yaadedik..biraz düşürün dedik..
kadinda dediki bebekler oldugu için çokdıcak yapıyoruz dedi başkalrida çokemmnun dedi
ozaman bizim odanin ısısını düşürün dedik adam geldide hemen düşürdü
elim ayagim şişmişti sıcaktann inanamazsiniz
ondan kısa kollular gayet ideal
evinde sıcak oalcak sonucta
fairy çıplak dolaşmayı dusunumuosan dogurduktan snr gerekıo yanı bu dedıklerımız :)))
kendınde olsan da olmasan da bırısı gıydırcek heralde kı senı :))
hem ne var kendınde olmayacak doguruosun yarım saat sonra kalkıp dusunu alıp makyajını yapıp gezmeye baslıosun ohhhh sefam olsun dıye :)
23 yaşındayım hayatımın baharında erkek çocuk veriom zat-ı muhtereme tabı kı guzel ve süslü ve püslü olcam hıhhhhh
canım bak ben dogum yapmadım ama yapanlara sor.. mumkunatı yok donmanın, cidden bak, sen esıne fln sor bı.. bı de hastanede senın yatcagın oda bebek var dıye zaten sıcak tutuluyo.. ınanmazsan ınanma hıh :)
burda ben girim araya:)))
acayip bir sıcak oluyor inanamzsiniz
ben terden ölmüştüm..hemşireye dedik bu ne sıcak yaadedik..biraz düşürün dedik..
kadinda dediki bebekler oldugu için çokdıcak yapıyoruz dedi başkalrida çokemmnun dedi
ozaman bizim odanin ısısını düşürün dedik adam geldide hemen düşürdü
elim ayagim şişmişti sıcaktann inanamazsiniz
ondan kısa kollular gayet ideal
evinde sıcak oalcak sonucta
he dükkanı kapatıcam önce sonra kurdela kesip törenle açılış yapacaz sempatiksalakcinni
nasıl fikir :roflol:
valla miraclee inan insan inek gibi dolasiyo bide bırakmak istemiylar sabahtan akşama kadar sütas inegi giibi dolasiyon ayrıca sarkmak ne kelimeee şekerim göbegine degiyooo-tatlicadiarzu-
he dükkanı kapatıcam önce sonra kurdela kesip törenle açılış yapacaz sempatiksalakcinni
ay ne biliim alirim 2 pazen gecelik giderim die düşünüodum ben walla :)
inşallah dediin gibi olur da hemencik kalkariz ayağa..benim gördüüm hiçkimse dediin gibi olmadi çünkü..hepsi berbat durumdaydi bilmiyorumkismile
inş sıcak olur ben haziranda bıraktım yorganı anlayın işte :roflol:
demekkiiii hem uzun kollu hem kısa alıcam bennnn :)
ha esin beni cahil sanıolar inanmıyolar benim dediklerime sana inanırlar belkim anlat :gitme:
akannehirakannehir
yok anacim ozaman sana kısa kollu fayda etmez
alma yani
haziranda yorganla yatan kısın kısa kollu nasılgiyer
sen uzun kollu hatta yünlü alkaydirigubbakcemile3
senın gorduklerının hepsı teknolojının nımetlerınden saydıkları ıcın sezeryan yaptırmıslar da ondan canımcım
saat 5te gıdıcem he hatırlatın bana.. yemek ve ıtı yapmam lazım ... ben lafa dalıp kalırım buralarda kovun beni heemmiiii
aman dükkani sonsuza kadar kapatmada:roflol::roflol:
:))))süper fikir....biz üçüncü aydan beri kardeş gibiyiz zaten kocamla yasak bize herşey doğumdan sonra böyle bişey yapsam tam süprüzzzz valla :))yalnız normal doğumlardan sonra bazen gerçekten daraltmaya falan gerek duyuluyo diye duymuştum...
propcum burdaüstüme alinmiomda bende sezeryan oldum ama gerçekten mecburiydi
zaten hepnormal dogumdan yanayım asla vazgeçmyin herşeyin en güzeli normla olani
amaokadarmi rahat bir dogum olur
12 de çıktım ameliyattan saat 3de yürümeye başladim
akşam fildır fıldırdım
hiçkimsenin yardımına gerek kalmadan herşeyimi hallettim
sanirm bünye meselesi
normaldogum yapmiş saydim ben kendimi
Yok yavrim illaki bir tenhada sıkıştırıp açarlar o tükkanı:roflol:
sen şimdi yapsanda zati operasyon geçirmişin gibi olur merak etme uzun zaman ilişki olmayınca operasyonlu gibi oluyor..
Ya eğer kesi yapılmayıp kontrolsüz yırtılmalar olursa eğer daraltmaya gerek duyuluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?