2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 5 dedim kendi kendime bi banyo yapmam lazım suyum çıktı yine sonrada markete bi gidip akşama bişey almam lazım ne yiyeceksiniz akşama ama kolay bişey söyleyin bu saatten sonra çok uğraşamıcam...

tavuk sote yap 10 dkda hazır koy ıcıne kırmızı bıberı, çarlıston bıberı, mantarı, soganı, ıstıosan saırmsagı domatesı, ohh bıttı gıttı :)

ayy prop valla buda benim tek derdim inşallah bundada yle olurum çünkü buna dahada ihtiyacim var küçük yavrum var
daha çabuk iyileşmem lazim
kıçımı kaşım bariii

birazcikda işsize kalıyor agriyi unutun...
sürekli ben iyiyim deyin herey daha iyi oluyor

yani fazla nazlı olmayın diyom

doğru valla esin arkadaşın annesi gitmişti yanına doğumda bakacak diye ama kızı doğuma girmeden kadın kalp krizi geçirmiş kız mecbur aynı gün kalktı ayağa bi de annesine bakmış yani biraz metanetli olmak lazım eskisi gibi değil artık operasyonlar zaten...

kızlar ben gidiymmm prensesim uyandiiii
püyom sizlerii

bu arada '''ö''' harfim basmıyo arada anlayın hehee

byeeeeeeeee

puhahaha :roflol: millet senden fırsat bulup yazamadı ki

doktora ulaşamamış gidemedi yani

keşke başka doktora falan gitseydi ya da acile falan gidip yeni oldu kanamam deseydi doğrusu durmuş kanaması ama olsun ya bana doktorum kanama değil koyu kahve akıntı bile olsa hemen geliyosun demişti ki benimkide çok geniş bi adamdır ne sorsam normal bişey olmaz der...

ay elimde işler birikti yapıp çıkam bariii
hepicinizi öpüyom

Bende 40 giyom 39 vardı terlik oldu bana laelaelaelaelae
terliği ayrıyeten alırsın o dükkanın yanında bi dükkan var kokoş terlikler var :jeyyar:

ladyyy kız ne bilsin o komedanın yanindaki pasajiii hehehee:)))

istasyondan çıktıktan soraki pasaimi diyon
orda biton var pasaj

meydanda aşaa doru gidiyon ya sağda komedan var ilk pasaj yanii sempatiksalakcinni
saat 5te gıdıcem he hatırlatın bana.. yemek ve ütü yapmam lazım ... ben lafa dalıp kalırım buralarda kovun beni heemmiiii

şimdi depoll kaydirigubbakcemile3

hazal gelmedi di mi daha ne yaptı acaba gitti mi doktora?

yarın gitcek doktora

cıkıyorum surem doldu..
evet miracle sbh sekere de gıtcem, tetanoz aşımı da olcam, snr spora da gıtcem hatta, abartıp bıkac yere daha da gıdebılırım bılmıom :)
gorusuruz snr..

Merhaba arkadaşlar muhabbet dolmuş taşmış sezen arkadaşımda gelmiş benim malüm proje geldi çalışıyorumm arkadaşımız vardı hazaldı sanırım gittimi ki doktoraaa önemli bişi yoktur umarımm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…