bende 5 dedim kendi kendime bi banyo yapmam lazım suyum çıktı yine sonrada markete bi gidip akşama bişey almam lazım ne yiyeceksiniz akşama ama kolay bişey söyleyin bu saatten sonra çok uğraşamıcam...
canımm sen ıstısnasın.. keske her sezeryanlı senın gıbı olsa.. annem 4. gun yardımsız kalkabılmeye baslamıstı ama ıkı buklum kalkıodu.. etrafımdakı herkes de en erken ertesı gun kalkabıldıler yanı
senın gıbıler var da cok az ne yazık kı.. aman işalla bu seferkı de oyle olsun nazar degdırme kendıne..
birazcikda işsize kalıyor agriyi unutun...
sürekli ben iyiyim deyin herey daha iyi oluyor
yani fazla nazlı olmayın diyom
tavuk sote yap 10 dkda hazır koy ıcıne kırmızı bıberı, çarlıston bıberı, mantarı, soganı, ıstıosan saırmsagı domatesı, ohh bıttı gıttı :)
aşağısı da amma kalabalık halk ekmek sırası gibi maşalla.. alla daha cok versın :))
hazal gelmedi di mi daha ne yaptı acaba gitti mi doktora?
aşağısı da amma kalabalık halk ekmek sırası gibi maşalla.. alla daha cok versın :))
puhahaha :roflol: millet senden fırsat bulup yazamadı ki
doktora ulaşamamış gidemedi yani
ıyı fınfık ben susayım da millet konuşsun bariiiii....
Bende 40 giyom 39 vardı terlik oldu bana laelaelaelaelaelady sımdı sunun yanı bunun yanı demezsek :)) sankı ben bılıomusum gıbı orları.. :))
gule gule kullan canım, ben de bakırkoye gıtcem ıste kocamla haftasonu cesıt cesıt sey var :) ama ben terlık alamıcam ayagıma gore yoktur42 numara gıyıyorum ben :))))) onun ıcın napcaz bılmıom o konuda bı cozum dusunmedım sımdılık :roflol:
ladyyy kız ne bilsin o komedanın yanindaki pasajiii hehehee:)))
istasyondan çıktıktan soraki pasaimi diyon
orda biton var pasaj
saat 5te gıdıcem he hatırlatın bana.. yemek ve ütü yapmam lazım ... ben lafa dalıp kalırım buralarda kovun beni heemmiiii
hazal gelmedi di mi daha ne yaptı acaba gitti mi doktora?
ıyı fınfık ben susayım da millet konuşsun bariiiii....
cıkıyorum surem doldu..
evet miracle sbh sekere de gıtcem, tetanoz aşımı da olcam, snr spora da gıtcem hatta, abartıp bıkac yere daha da gıdebılırım bılmıom :)
gorusuruz snr..
Merhaba arkadaşlar muhabbet dolmuş taşmış sezen arkadaşımda gelmiş benim malüm proje geldi çalışıyorumm arkadaşımız vardı hazaldı sanırım gittimi ki doktoraaa önemli bişi yoktur umarımm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?