2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
leeeeeennnnnn ne len bu ne kadar çok yazışmışsınız böle, sizide iki dakika yalnız bırakmaya gelmio valla...

uleeeeyyynnnn bi soru sordum allahın bi sevgili kulu adam yerine koyup cevap yazmadı, tüüüühhh size, car car car yazışacaklar birbirlerine laf yetiştirecekler diye oralı olmamışlar...

küstüm ben size.....:umursamaz:

soru çok mu zordu acaba cevap veremedik yoksam gözümüzden mi kaçtı soru neydi nalancımbilmiyorumkismile

... kocam cok gec gelcekmıs yıne.. yemek fln yalan oldu yapmıcam taze yenmesı lazımdı cunku onu yrn yaparım artıkım... pofffff...

iyi akşamlar diliyorum herkese..yarin görüşmek üsere..öpüyorum hepinisi

nalan ben yokken mı sordun gormedım sor tekrar sor sor sor

kız önemli bi şi değil sezen gittimi diye sordum ama cevaba kendimde geç baktım zaten, aman neden soruyorsam aşağıda yoksa gitmiştir işte....

yap tabi aileden bir farkımız yokki artık burada kocalarımızdan daha fazla sohbet ediyoruz birbirimizle bize naz yapmayacanda kapıcıya mı yapacan kaydirigubbakcemile3

saol canım benim valla aynen öle beraber daha çok vakit geçiriyoruz, aman bizim kapıcının ağzında diş bilem yok ona ne naz yapim, yapsamda anlamaz zaten, ama çok ii dir kendisi çok severim kapıcımızı....

amaaaaaan nalan bumuydu kız sorun. töbe töbe....
fınfık ugrasamıcam senle kocam gec gelcekmıs zaten mutsuz oldum hıh

tabi sen yokken sormuş yoksa senden kaçarmı sorular bayan bilmiş boshayallersmile

Nalan propa sor sorunu ama zor olsun çalışmadığı yerden olsunsempatiksalakcinni

prop bi tanedir kız görse hemen cevap yazar, yok hepiniz yazıyonuz o ayrı, o esnada herkes gecelik, sabahlık, şeker, memiş derdine düşmüş ondan görmemişsiniz, sonradan gördüm ben yazışmaları, bende o konunun arasında öle bi soru sorunca komik olmuş tabi....ben olsam bende görmezdim kesin.....

nalancım ben de cıkıom gıdıp uzuntumle başbaşa kalayım.. sankı kocamı bı yıldır gormuom tobe tobeeeee.. optum canım

amma çok yazmışsınız yahuu. oku oku bi hal oldum.
bende yemeğimi yaptım kocacığımı bekliyorum.:CüvCüv:
prop bi alemsin valla senın yazdıklarını güle güle okuyorum olumunekankayizsmile

bugünki işlerimi bitirdim sayılır kızlar ama bende bittim yani....

yarına 2 gömlek 1 pantolon kaldı ütülenecek onları yapacak ne halim nede vaktim kaldı valla, ya bugün ne kadar çabuk geçti....

dolmam hazır demin altını kapattım kociş gelene kadar tam demlenir, kıymalı böreğimide yaptım o da az önce fırından çıktı o da kocam gelene kadar demlenir ondanda tadar yarın sabahta dalarız böreğe, ay çok hoşuma gidio böle sabahları hazır bi şi ler olunca, yada zeytinyağlı yemeklerede bayılırım ısıtma derdi felan yok çıkart buzdolabında ye oh misler gibi....

börekten bi dilim tattım şimdi enfes olmuş valla, sen aklınla bin yaşa prop, hep yapıcam unutuyorum kısmet bugüneymiş...

yarın kesin kalıp gibi yatarım eminimki her yerim tutulacak...

şimdiden belim ağrıyo valla...

daha kavun kesmem lazım bide salata yapcem, hhoooofffff şu ev işi asla bitmiyo, duş almam lazım ya...

kızlarrr nasıl sizce hoşuma gitti. 3lü takım fiyatıda uygun geldi. 69,50tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…