2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yufkadanmı yaptın böreği nalan. benimde canım istiyor bööreekk. bende yarın yapim barii. sabaha kalınca bende seviyorum hamur işi flan..
gerçekten bu işler hiç bitmiyor. orayı topla öteki yer dağılıyor . geçen eşime çocuk yokken böyle, çocuk olunca nolur halimiz dedim .
bende salata yapçam mirmirmirmir

begüm gerçekten çok hoşlar . pijama takımları da çok güselmiş. fiyatıda uygun 3lü takım bide ..
o terliklerde lohusa terliğimi oluyo benımde aynısından var pembe . bende giyim bari hihoyyyt

ayy çok acıktımmm eşimi bekliyemicem galıba gidimde yiyim bari. tansiyonum düştü sanırsam..
ii akşamalr herkese
afiyet olsunnnnnn hepinize

KIZLAR İŞİLERİM BİTTİ
ASLINDA İŞLERİN BİR KISMINI YARINADA BIRAKIRDIM AMA BUGÜNDEN BTSİN YARINA İŞ KALMASIN İSTİYORUMM
BENDE SİZLER GİBİ GÜN İÇİNDE YEMEĞİMİ PİŞİRMEK İSTİYORUM BÖREKLER YAPMAK İSTİYORUM SOFRAYI HAZIRLAYIP EŞİMİ KAPIDA KARŞILAMAK İSTİYORUMMM AMA AZ KALDII GÜNLERİMİ SAYIYORUMMM UZU BİR SÜRE İŞLERDEN UZAK KALICAMMM YUPİİİİ NE GÜSELLLalkisalkisalkis

sıkıldım...
ev işlerini de hiç yapmadım bugun hiiiç elimi bi yere surmedım utulenceklerı yıgdım kucuk odaya oyle bana bakıolar ben de onlara bakıorum ısyanım var ulannn

evet yufkadan yaptım çok güzel oldu valla, mutlaka yap tavsiye ederim, eşimde bende çok özlemişiz kıymalı böreği, peynirli kolayıma geldiği için hep peynrli yapıyordum ii oldu valla...

aynen dediğin gibi ev işi asla bitmio, yemeğimiz yedik sofrayı ölece bıraktık geldik koltuklara yayıldık kocamla, yemek yerken yorulduk valla...

sıkıldım...
ev işlerini de hiç yapmadım bugun hiiiç elimi bi yere surmedım utulenceklerı yıgdım kucuk odaya oyle bana bakıolar ben de onlara bakıorum ısyanım var ulannn

nalan yedın tabı yemegını kocanla ohh yarasın ben de burda tek başıma yapayalnız.. böööğğğhüüü:gitme:

ah kıyamam ben sana, niye sen böle hayata küstün ki birden, sen bakma benim kocamda normalde senede 4-5 kere şehir dışı seyahatlere gidiyo pazartesi sabahtan gidip cuma akşam dönüyo bende onu çok özlüyorum o dönemde ama napalım buda onun işi işte, sende öle düşün şekerim hiç olmazsa geç gelebileceği bi işi var öle dimi ama, yoksa oğluşuna nasıl ciciler alcen....

çok kıskanıom nalan öyle boyle degıl.. işten de, gittiği yerlerden de, herkesten herşeyden, manyak gıbıyım :) dedemın bırgun babanneme soyledıgı bı laf var aynısını ben de kocama yapmak ıstıyorum: dedem babanneme demıs kı'' senı o kadar cok sevıyorum ve gozumden bıle kıskanıyorum kı keske kalbımın bır fermuarı olsaydı da senı hep orda tasıyabılseydım'' aynen oyle hıssedıorum ben de kocam hakkında .. sıyırdım bugun bıraz kabul edıorum :))

prop ne kadar guzel demis deden ole :)
allah omur boyu bu hislerini almasin senden, mtlu mesut kocayin isallah

aminnnnnn canım.. dedem öyledir 102 yaşında şu anda
hala boyle bomba lafları vardır..
mesela ben mini etek gıyınce ağacın dalına torba asmıs gıbı duruo kızım derdı ( tabı zayıftım o zaman)
ya da televızyonda dansoz ya da kıvırtan bırılerı oldugunda bunların kıcının vıdası gevsemıs bırı gıtse de sıkılasa der :)))
ayyy yerım ben dedemi yerimmmmm...

masallah ee eski taprak tabii
ay yaa o vida benzetmesini kocam da bana yapiyo biliyon mu pfffff,,
gobek atarken filan degil tabi :)

yok canım niye sıyırasın, gayet normal duygular bence aynı şeyleri bende hissediyorum, eşim dio zaten elinde olsa beni eve kapatcan diye, iyiki ben kadın sen erkek olmamışın beni camdan bile baktırmazdın dio, loto dan para çıksa otururlardı ne güzel evde dizimizin dibinde...biz baş başa vakit geçirmeye bayılırız, ben eşim olmadan alışverişe bile gitmem mecbur olmadığım sürece...her şey onunla güzel napim....

vay çok arabesk oldum, ama evlenmeden önce böle olucamı söleselerdi hadi len derdim, hiç aklımın ucundan geçmezdi bi erkeği bu kadar sahiplenip kıskanacağım, bi de ukala bi şekilde o beni kıskansın bana ne ya derdim, şu halime bak şimdi, arkadaşlar dötleriyle gülüyorlardır bana kesin.....

:)) ay ne arabeskı kıskancın halınden kıskanc anlar ben anlıom senı..
de ben evlenmeden once de boyleydım evlendıkten sonra da boyleyım.. o ben hamıle kalınca azıcık rahatladı kıskanclık konusunda ama dogurduktan snr o da eskısı gıbı kıskanır benı yıne.. ben boyle oldugum ıcın mı bılmıorum ama seven kıskanır gıbı gelıo bana, kıskanclıgın olmadıgı bı ılıskı garıp gelıo.. dedıgım gıbı ben oyle oldugum ıcındır heralde, bazıları hıc tahammul edemez cunku kıskanclıga, ben bayıılırımmmmopuyorumnanaktan
ihihiihhihi

Allah uzun ömür versin cnm maşallah dedene....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…