kızlarrr nasıl sizce hoşuma gitti. 3lü takım fiyatıda uygun geldi. 69,50tl.
yufkadanmı yaptın böreği nalan. benimde canım istiyor bööreekk. bende yarın yapim barii. sabaha kalınca bende seviyorum hamur işi flan..
gerçekten bu işler hiç bitmiyor. orayı topla öteki yer dağılıyor . geçen eşime çocuk yokken böyle, çocuk olunca nolur halimiz dedim .
bende salata yapçam mirmirmirmir
sıkıldım...
ev işlerini de hiç yapmadım bugun hiiiç elimi bi yere surmedım utulenceklerı yıgdım kucuk odaya oyle bana bakıolar ben de onlara bakıorum ısyanım var ulannn
nalan yedın tabı yemegını kocanla ohh yarasın ben de burda tek başıma yapayalnız.. böööğğğhüüü:gitme:
ah kıyamam ben sana, niye sen böle hayata küstün ki birden, sen bakma benim kocamda normalde senede 4-5 kere şehir dışı seyahatlere gidiyo pazartesi sabahtan gidip cuma akşam dönüyo bende onu çok özlüyorum o dönemde ama napalım buda onun işi işte, sende öle düşün şekerim hiç olmazsa geç gelebileceği bi işi var öle dimi ama, yoksa oğluşuna nasıl ciciler alcen....
aminnnnnn canım.. dedem öyledir 102 yaşında şu anda
hala boyle bomba lafları vardır..
mesela ben mini etek gıyınce ağacın dalına torba asmıs gıbı duruo kızım derdı ( tabı zayıftım o zaman)
ya da televızyonda dansoz ya da kıvırtan bırılerı oldugunda bunların kıcının vıdası gevsemıs bırı gıtse de sıkılasa der :)))
ayyy yerım ben dedemi yerimmmmm...
çok kıskanıom nalan öyle boyle degıl.. işten de, gittiği yerlerden de, herkesten herşeyden, manyak gıbıyım :) dedemın bırgun babanneme soyledıgı bı laf var aynısını ben de kocama yapmak ıstıyorum: dedem babanneme demıs kı'' senı o kadar cok sevıyorum ve gozumden bıle kıskanıyorum kı keske kalbımın bır fermuarı olsaydı da senı hep orda tasıyabılseydım'' aynen oyle hıssedıorum ben de kocam hakkında .. sıyırdım bugun bıraz kabul edıorum :))
:)) ay ne arabeskı kıskancın halınden kıskanc anlar ben anlıom senı..yok canım niye sıyırasın, gayet normal duygular bence aynı şeyleri bende hissediyorum, eşim dio zaten elinde olsa beni eve kapatcan diye, iyiki ben kadın sen erkek olmamışın beni camdan bile baktırmazdın dio, loto dan para çıksa otururlardı ne güzel evde dizimizin dibinde...biz baş başa vakit geçirmeye bayılırız, ben eşim olmadan alışverişe bile gitmem mecbur olmadığım sürece...her şey onunla güzel napim....
vay çok arabesk oldum, ama evlenmeden önce böle olucamı söleselerdi hadi len derdim, hiç aklımın ucundan geçmezdi bi erkeği bu kadar sahiplenip kıskanacağım, bi de ukala bi şekilde o beni kıskansın bana ne ya derdim, şu halime bak şimdi, arkadaşlar dötleriyle gülüyorlardır bana kesin.....
aminnnnnn canım.. dedem öyledir 102 yaşında şu anda
hala boyle bomba lafları vardır..
mesela ben mini etek gıyınce ağacın dalına torba asmıs gıbı duruo kızım derdı ( tabı zayıftım o zaman)
ya da televızyonda dansoz ya da kıvırtan bırılerı oldugunda bunların kıcının vıdası gevsemıs bırı gıtse de sıkılasa der :)))
ayyy yerım ben dedemi yerimmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?