2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim babannem seneler once vefat etti allah rahmet etsin, hac vazifesini eda ederken orda kaldi gelemedi

ya bazıları hastalık derecesinde oluyo bu kıskançlık konusunda, mesela benim babam, anneme kan kusturmuş resmen senelerce, evlendindikten sonra hemen almanyaya gitmiş bunlar ertesi sene türkiyeye gelmiş izinlerinde, babam bi yere kadar gitmiş, annemde babamın teyzesinin bahçesinde oturuyormuş babamın teyzesiyle, mahallenin postacısı gelmiş annemi küçüklükten beri tanıyan, adam aaa nasılsın ii misin alıştınmı oralara falan demiş tam annem cevap veriyormuş babam gelmiş birden arabayla, nerdeyse postacıyı eziyormuş, anneme bozuk atmış napıyorsun sen burda böle elin herifiyle die annem yerin dibine geçmiş, geç çabuk içeri demiş annem şok olmuş...

bu kadarıda fazla bence...daha böle neler var bi bilsen...

benim kocam da biraz ole yahhh icabinda kaynimlla sakalassak gulussek bi tarafina batiyo beyefendinin :umursamaz: biraz dengeleri bozuk, vidalari cok SIKI gevsetmek lazim accik

ben hostesı kıskanmadım dıye kızıodunuz bana heeee..
yok ona lafım olmaz da etrafında hergun gordugu kadınları fln kıskanıyorum çokkkkkkk

ay bişi demiyim nalan kesın benım de vardır boyle abukluklarım :))

kadınlar o kadar kötü olamaz ya, erkekler çok kabalaşıyo bu konuda, maalesef...

senin kıskançlıkların çok masum kalıyordur babamınkinin yanında sana bi gün anlatayım da bi kıyasla bakalım kendinle, ne kadar masum olduğunu gör...

bence sadece aşık olan insan değil kendine güveni olmayan insanda kıskanç olabiliyo, o insana göre değişiyo bence...

benim kocam da biraz ole yahhh icabinda kaynimlla sakalassak gulussek bi tarafina batiyo beyefendinin :umursamaz: biraz dengeleri bozuk, vidalari cok SIKI gevsetmek lazim accik

bu yaştan sonra gevşemez maalesef, hatta daha da sıkılaşmaması için dua et bence, yalamada olabilir bi yaştan sonra valla...

ben hostesı kıskanmadım dıye kızıodunuz bana heeee..
yok ona lafım olmaz da etrafında hergun gordugu kadınları fln kıskanıyorum çokkkkkkk

ben ilk zamanlar yeni evliyken butun kadinlardan, kizlardan kiskanirdim ama artik eskisi kadar degilim gene baya bi kiskanclik var bende de ama eskisi kadar degil,, ben daha cok cocuk gibi ilgi bekliyorum, onun vaktini kiskaniyorum o sorunumuz var,
ama onun kiskancligi bnimkinden kat kat fazla yani

ya aslında ben bı olay olmadıkca bısı gormedıkce kıskanmam trıplere de gırmem, ama bana ters gelen bı hareket oldu mu cıldırıyorum o zaman ıste :) kadınlar cok şeytan yaratıklardır, hepımız kadınız bunu bılıo olmamız lazım sonucta, kadın mılletınden korkarım ben valla, kocamın etrafındakılerden de korkuom sonuc olarak.. amaaan bu kıskanclık muhabbetının sonu gelmez bende :)

bu yaştan sonra gevşemez maalesef, hatta daha da sıkılaşmaması için dua et bence, yalamada olabilir bi yaştan sonra valla...

:roflol: deme yaw!!
cocuk olunca azalir diyorlar bana insallah biraz azalir,, bende saskinlik uyandiriyo bazi tavirlari bi bilsen
altimda arabam var allaha sukur ama herhangi bir magazaya alisverise falan gidemiyorum dusun yani! market ihtiyaclari haric, arabayi evden goturuyo anahtari birakmiyo cogunlukla ki arabayla biyere gitmiyeyim diye =) catlak benimki yaa, simdi hamileligi bahane ediyo her konuda bakayim cocuk dogunca hayirlisiyla gorusuruz insallah alsanaalsanasmile

cok haklisin, kadinlara guen olmaz, erkeklere de olmaz, kocalarimiza guveniyoruz tabiki, ben cok guveniyorum, ama neticede erkek nefis tasiyto yani
olmucak diye birsey yok, bilemeyiz

annem üç tane doğurmuş canım ama babam hala aynı, yani şöle diyeyim, öle değil gibi görünmeye çalışıyo ama beceremio, insan 7 sinde neyse derler ya aynen öle yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…