:)) ay ne arabeskı kıskancın halınden kıskanc anlar ben anlıom senı..
de ben evlenmeden once de boyleydım evlendıkten sonra da boyleyım.. o ben hamıle kalınca azıcık rahatladı kıskanclık konusunda ama dogurduktan snr o da eskısı gıbı kıskanır benı yıne.. ben boyle oldugum ıcın mı bılmıorum ama seven kıskanır gıbı gelıo bana, kıskanclıgın olmadıgı bı ılıskı garıp gelıo.. dedıgım gıbı ben oyle oldugum ıcındır heralde, bazıları hıc tahammul edemez cunku kıskanclıga, ben bayıılırımmmmopuyorumnanaktan
ihihiihhihi
nalan o lotodan cıkan para işi guzel fıkır.. amen :)
ya bazıları hastalık derecesinde oluyo bu kıskançlık konusunda, mesela benim babam, anneme kan kusturmuş resmen senelerce, evlendindikten sonra hemen almanyaya gitmiş bunlar ertesi sene türkiyeye gelmiş izinlerinde, babam bi yere kadar gitmiş, annemde babamın teyzesinin bahçesinde oturuyormuş babamın teyzesiyle, mahallenin postacısı gelmiş annemi küçüklükten beri tanıyan, adam aaa nasılsın ii misin alıştınmı oralara falan demiş tam annem cevap veriyormuş babam gelmiş birden arabayla, nerdeyse postacıyı eziyormuş, anneme bozuk atmış napıyorsun sen burda böle elin herifiyle die annem yerin dibine geçmiş, geç çabuk içeri demiş annem şok olmuş...
bu kadarıda fazla bence...daha böle neler var bi bilsen...
ay bişi demiyim nalan kesın benım de vardır boyle abukluklarım :))
ay bişi demiyim nalan kesın benım de vardır boyle abukluklarım :))
benim kocam da biraz ole yahhh icabinda kaynimlla sakalassak gulussek bi tarafina batiyo beyefendinin :umursamaz: biraz dengeleri bozuk, vidalari cok SIKI gevsetmek lazim accik
ben hostesı kıskanmadım dıye kızıodunuz bana heeee..
yok ona lafım olmaz da etrafında hergun gordugu kadınları fln kıskanıyorum çokkkkkkk
ben hostesı kıskanmadım dıye kızıodunuz bana heeee..
yok ona lafım olmaz da etrafında hergun gordugu kadınları fln kıskanıyorum çokkkkkkk
kız ne kadını seninki bilgisayar sektöründe değilmi?
bu yaştan sonra gevşemez maalesef, hatta daha da sıkılaşmaması için dua et bence, yalamada olabilir bi yaştan sonra valla...
valla hadı bakalım bı gun kapıstırırız senın babanın hıkayelerıyle benımkılerı goruruz
ya aslında ben bı olay olmadıkca bısı gormedıkce kıskanmam trıplere de gırmem, ama bana ters gelen bı hareket oldu mu cıldırıyorum o zaman ıste :) kadınlar cok şeytan yaratıklardır, hepımız kadınız bunu bılıo olmamız lazım sonucta, kadın mılletınden korkarım ben valla, kocamın etrafındakılerden de korkuom sonuc olarak.. amaaan bu kıskanclık muhabbetının sonu gelmez bende :)
heee, reklam aynı zamanda.. nıye kı?
:roflol: deme yaw!!
cocuk olunca azalir diyorlar bana insallah biraz azalir,, bende saskinlik uyandiriyo bazi tavirlari bi bilsen
altimda arabam var allaha sukur ama herhangi bir magazaya alisverise falan gidemiyorum dusun yani! market ihtiyaclari haric, arabayi evden goturuyo anahtari birakmiyo cogunlukla ki arabayla biyere gitmiyeyim diye =) catlak benimki yaa, simdi hamileligi bahane ediyo her konuda bakayim cocuk dogunca hayirlisiyla gorusuruz insallah alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?