2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

abooooo sen ne dıon nalan etrafında yuzbın tane kız var.. hele bı ınternet sıtemız var e kocam sıte sahıbı oldugu ıcın gelen butun arkadaslık teklıflerını kabul edıyo, sureklı kızlar mesajlar atıolar ayy soyle problem var ay boyle oluo bılmem ne ee kocam napsın el mahkum ılgılenıo... yanı sırf orda kac tane kız vardır..

ee reklam sektorundekı kadınlar da cok bakımlıi tas gıbı oluolar, zorlu bı pıyasa cunku orası, onlar da ayru dert..

off offfffff ...

annem hep ne derdi biliyor musun, kız arkadaşınla kocanı aynı odada asla yalnız bırakma derdi, sen mutfakta çay hazırlarken o kocanı ayartmaya çalışır derdi...

yani bu kadar abartı değil belki ama yinede dikkatli olmak lazım...

o hooooo prop hakkaten ben de cildirirdim yani pfffff iyy ben benimkinin msnsinde gordugum bilmedigim isimleri tek tek engelledim ne diyon ya sen

ama ben cok cadiyim, simdi kocamin kiskancliklari azalsa sen beni eskisi gibi sevmiyosun derim,, allahim allahimm !!

o konuda haklısın canım reklam sektöründeki karılar gerçekten bakımlı oluyorlar iş kapa bilmek için, valla senin işin biraz zormuş cnm Allah kolaylık versin...

nalan moralını bozma kızın o umutlu degısım konusunda belkıde degısır yanı ısalla degısır :)

inşallah değişir ya, o moralini bozmasın zaten, belkide onun kocası değişir...

kizlar ben esimin is yerinden yaziyorum size,, o calisiyo ben dedikodusunu yapiyorum,, canim askim oglumun babasi o yaa, insan bazen bunaliyo o kadar, hamdolsun birbirimizi seviyoruz seven insan kiskanirmis, normal seviyede tabi =)
biz bebek gormeye gidicez simdi, mincik mincik kizimizin adi amineymis,, gorelim bakalim,,
gorusmek uzere kendinize iyi bakin

Nalan katılıom canım.. babannemde oyle soyler hep.. o kdr degıl tabı de durumu guzel ortaya koyuyo sonucta..

Dusunmemlazım dalga gecmıom.. Benım de kocamda hıc degısmez dedıgım kabullendıgım seyler vardı ama degıstı saolsun benım ıcın cabaladı oldu da.. senınkı de degısebılır ama az ama cok..

Ben zırıl zırıl agladım gecenlerde ıkı ay kdr olyyo.. sen artık benı kıskanmıosun dedım, şu halınle neyını kıskanıyım senın dedı bana :))) ıyı alyans fln takmıcam gorursun dedım, e benım alyansım ortada duruo zaten ıstersen takma dedı :)) cıldırdım ben de :)) ama sımdı dogurup sunu yapcam buraya gıtcem dıorum ona nah yaparsın dıo yanı hala kıskanıo cok mutluyum :)))

görüşürüz, bizim içinde bak bebişine, bakalım ne kadar büyümüş....

bende özledim kızımı....mafoldumben

kıskanıyordur kız niye kıskanmasın, sadece hamiş olduğun için çok üstüne gelmiyordur...

kız mantıklı düşün senden iyisinimi bulacak, fıstık gibi hatunu bulmuş gencecik körpe, okumuş, bilgili, kendini hala geliştirmeye devam eden, eşi ve bebeği için en iyisini düşünen onlar için elinden geleni yapan, kocasına aşık ve ona aşırı derece düşkün, başka birinde bunların hepsini bulabilir mi sanıyorsun, çok zor hatta imkansız, veeeee gelen gideni aratır bu hep böledir, onun için bi başkasına bakması için seni silmiş olması lazım, bunu yapmayacak kadar çok seviyordur seni bence....

sen kocana güven gerisini boşver bırak karılar kıçlarını yırtsın, biliyosun karı milleti parmağında alyans olan erkeği tavlamaya çalışır, nedense onuda hiç anlamam, bekar olsa yüzüne bakmaz ama evli olunca cazip gelio işte...ama erkek kendini bildikten sonra istersen dötünü yırtsın nafile....

ya sofrayı toplamam lazım ya, acayip üşeniyorum, duşa gircem daha, oooofffffff gün bitti işlerim hala bitmedi yauw....

senın aklın kendı bebegınde o yuzden yanlış anladın :) ben de ozledım ve randevum teeeeeeeee 19unda.. yarına randevu aldırmadı kocam sureklı ultrasona gırıosun ne gerek var dıye :S ne sureklı gırdıysem ama.. ama yrn seker yuklemesınden snr bır saat hastanedeyız nasolsa ben ayakustu ugrarım kesın doktora :))

o alyans olayını ben de dusunuyorum.. bence bı rekabet ortamı oluo, ben evlı bırını bıle elde edebılırım dıye dusunuolar, daldakı armut her zaman daha tatlıdır eldekınden malumm... aman ben kıskanclıgımla yasamayı ogrendım, kocam da benım kıskanclıgımla yasamayı ogrendı, sorun kalmıo yanı oyle olunca :)

ben de mutfagı daha yenı topluorum sorma :) laptopu aldım mutfaga getırdım bı yandna topluom bı yandan sana yazıom ıste

aynen dediğin gibi daldaki daha tatlı geliyo onlara, siz birbirinizi böle kabul ettikten sonra zaten sorun yok demektir...

aman boşver kıskan kıskan nereye kadar, sonuçta akşamları bizim yanımızda yatıyorlar önemli olan bu....

of ben hala gidicem ya....

neyse üşenmimde kalkim bari, işlerimi halledeyimde geleyim sonra....

ya bi şi sorcam göğsümün altında isilik gibi sivilceler çıktı ama sadece bir göğsümün altında anam talk pudrası felan döküyorum kaç gündür geçmedi acayip kaşınıyo, ama acıyorda, dr. a gitsemmi acaba ya, anam bu cilt dr. larıda bi pok tan anlamıyo ya, geçen gittiğimde bana kortizonlu krem vermişti salak...

he prop senin şu kremin adı neydi çatlakları önlemek için pahalı olan ondan alimde son 3 ay ondan kullanayım çatlamayayım bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…