ne alaka kız kadınlarla görüşüyormu ben sadece bilg. program yazıyo falan die düşündüm, yani kendi başına takılıyo zannediyordum, kadınlarla görüşüyo demek, yani o zaman haklısın kıskanmakta dabi...
ya aslında ben bı olay olmadıkca bısı gormedıkce kıskanmam trıplere de gırmem, ama bana ters gelen bı hareket oldu mu cıldırıyorum o zaman ıste :) kadınlar cok şeytan yaratıklardır, hepımız kadınız bunu bılıo olmamız lazım sonucta, kadın mılletınden korkarım ben valla, kocamın etrafındakılerden de korkuom sonuc olarak.. amaaan bu kıskanclık muhabbetının sonu gelmez bende :)
abooooo sen ne dıon nalan etrafında yuzbın tane kız var.. hele bı ınternet sıtemız var e kocam sıte sahıbı oldugu ıcın gelen butun arkadaslık teklıflerını kabul edıyo, sureklı kızlar mesajlar atıolar ayy soyle problem var ay boyle oluo bılmem ne ee kocam napsın el mahkum ılgılenıo... yanı sırf orda kac tane kız vardır..
ee reklam sektorundekı kadınlar da cok bakımlıi tas gıbı oluolar, zorlu bı pıyasa cunku orası, onlar da ayru dert..
off offfffff ...
nalan moralını bozma kızın o umutlu degısım konusunda belkıde degısır yanı ısalla degısır :)
abooooo sen ne dıon nalan etrafında yuzbın tane kız var.. hele bı ınternet sıtemız var e kocam sıte sahıbı oldugu ıcın gelen butun arkadaslık teklıflerını kabul edıyo, sureklı kızlar mesajlar atıolar ayy soyle problem var ay boyle oluo bılmem ne ee kocam napsın el mahkum ılgılenıo... yanı sırf orda kac tane kız vardır..
ee reklam sektorundekı kadınlar da cok bakımlıi tas gıbı oluolar, zorlu bı pıyasa cunku orası, onlar da ayru dert..
off offfffff ...
nalan moralını bozma kızın o umutlu degısım konusunda belkıde degısır yanı ısalla degısır :)
ama ben cok cadiyim, simdi kocamin kiskancliklari azalsa sen beni eskisi gibi sevmiyosun derim,, allahim allahimm !!
kizlar ben esimin is yerinden yaziyorum size,, o calisiyo ben dedikodusunu yapiyorum,, canim askim oglumun babasi o yaa, insan bazen bunaliyo o kadar, hamdolsun birbirimizi seviyoruz seven insan kiskanirmis, normal seviyede tabi =)
biz bebek gormeye gidicez simdi, mincik mincik kizimizin adi amineymis,, gorelim bakalim,,
gorusmek uzere kendinize iyi bakin
Nalan katılıom canım.. babannemde oyle soyler hep.. o kdr degıl tabı de durumu guzel ortaya koyuyo sonucta..
Dusunmemlazım dalga gecmıom.. Benım de kocamda hıc degısmez dedıgım kabullendıgım seyler vardı ama degıstı saolsun benım ıcın cabaladı oldu da.. senınkı de degısebılır ama az ama cok..
Ben zırıl zırıl agladım gecenlerde ıkı ay kdr olyyo.. sen artık benı kıskanmıosun dedım, şu halınle neyını kıskanıyım senın dedı bana :))) ıyı alyans fln takmıcam gorursun dedım, e benım alyansım ortada duruo zaten ıstersen takma dedı :)) cıldırdım ben de :)) ama sımdı dogurup sunu yapcam buraya gıtcem dıorum ona nah yaparsın dıo yanı hala kıskanıo cok mutluyum :)))
nalan kız kendı bebegıne degıl baska bebege gıdıo :)
senın aklın kendı bebegınde o yuzden yanlış anladın :) ben de ozledım ve randevum teeeeeeeee 19unda.. yarına randevu aldırmadı kocam sureklı ultrasona gırıosun ne gerek var dıye :S ne sureklı gırdıysem ama.. ama yrn seker yuklemesınden snr bır saat hastanedeyız nasolsa ben ayakustu ugrarım kesın doktora :))
o alyans olayını ben de dusunuyorum.. bence bı rekabet ortamı oluo, ben evlı bırını bıle elde edebılırım dıye dusunuolar, daldakı armut her zaman daha tatlıdır eldekınden malumm... aman ben kıskanclıgımla yasamayı ogrendım, kocam da benım kıskanclıgımla yasamayı ogrendı, sorun kalmıo yanı oyle olunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?