2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lierac pahalı olan. Palmers da ucuz olan..
o dedıgın ısılık gıbı seylerden bende de cıkmıs gosulerımın arasında fln bugun farkettım bun yoktu.. bısı de surmuom valla doktora fln da gıdemem onun ıcın krem vercek napcak ıste.. cok terlıoz o yuzden oluo heralde.. gıt hadı ben makıneyı calıstırdım bıttı ısım tekrar salona donuyorum :)

selam kızlar aklinialirimsmile
foruma gittim e bebeki merak etmiştim market gibiymiş nan -tatlicadiarzu-
bende bişi var sandım :tomato:
neyse yine kıyafet aldım
bi hastane çıkışı alamadım yaw :bbo: beğenemiyom imdaaatt :gitme:
neyse göbeemi ekledim göbek şova :icecream:

proppp göbek şovda lak lak yapacamıza bura gel da
oyy uykum yok nolcam bennn kafamçokkarıştı

prop kız geldimi kocişin...

ya bu isilik gibi şeyler çok kaşınıyo, oooofffffff, nolcek bu ble ya, sivilce gibi oldular, ben en ii si hafta sonu dr.a gideyim....

eşime dondurma al gelirken demiştim, magnumun şu pakette minik olanlarından almış, anam ne kadar güzelmiş onlar öle, ben normalde büyük magnumu hayatta bi kerede bitiremem iki günde anca yiyiyorum, bunlar tam bana göreymiş valla çok beğendim....

bide madonun dondurmalarını çok seviyorum, bu diğer hazır dondurmaların tadı oralet gibi bi tuhaf oluyo, ııııgggggjhhhhh....

magnum yeni bir dondurma çeşidi çıkartmış hasta oldum onun tadına, böğürtlenli karadutlu bi şi ama var ya harika bi atdı var....

geldı 1 saat oldu gelelı..
ben magnum neyım yemıom bı aydır duz sade dondurma yıyorum sadece daha az kalorılı gelıo bana :) madem boreklerı goturuom löp löp barı ordan kısıyım :))

geldı 1 saat oldu gelelı..
ben magnum neyım yemıom bı aydır duz sade dondurma yıyorum sadece daha az kalorılı gelıo bana :) madem boreklerı goturuom löp löp barı ordan kısıyım :))

he ii rahatlamışındır biraz...

ya kırk yılın başında yiyiyorum dondurma onun için ne istersem onu yiyiyorum zaten kilonun dibine vurmuşum artık doğum yaptıktan sonra bakacaz çaresine...

yollayamam prop bana lazım :roflol:
daha kocem gelcek işimiz var dermişim -tatlicadiarzu- :roflol:
az önce bi kutu dondurma bitirdim :tomato: oh yarasın sempatiksalakcinni

nalan ben de oyle dusunuodum da bu catlaklar selulıtler kalıcı oluo ne yazık kı ne kdr zayıf olsakda.. vucudum cok deforme olmaya basladı cok mutsuz oluyorum bu konuda

yollayamam prop bana lazım :roflol:
daha kocem gelcek işimiz var dermişim -tatlicadiarzu- :roflol:
az önce bi kutu dondurma bitirdim :tomato: oh yarasın sempatiksalakcinni

anam neyı yolayamıosun ne sana lazım ben anlamıom yaaaaa.. salak mı oldum ben ıyıce yaaaa.. of neyım var bugun..

prop mutsuz olma kız
şimdiden önlemini al krem felan
hem spor da yapıyon

anam neyı yolayamıosun ne sana lazım ben anlamıom yaaaaa.. salak mı oldum ben ıyıce yaaaa.. of neyım var bugun..

enercimin azıcını istemedin mi virmem diyom da :ecrin_bebek:
asıl benim neyim var anlamıyom hiç bişi :roflol:
bugün avm yi gezerken arkadasım iyimisin sen unutkan oldun et ye diyo :mymeka:

zeyn kız sana bi şi diyim mi, ne özledim biliyo musun, geçen RTL de reklamlarda gördüm, hanuta ve dublo, anam ne yerdik onlardan ya,

bi de oranın cipslerini çok özledim, harikaydılar burda onlardan yok, after eight vardı bide rafaello, nutellanın da çikolatası çıkmış galiba....

oooofffff ne kadar şanslısın kız, kıskandım valla.....

yapıorum ama cok yıyorum.. eskıden yerdım cok hareketlıydım yakardım.. artık yakmıo bunyem.. kalcamda zaten catlaklar vardı yenılerı de olmaya basladı, ora catlarsa gobegım de catlar kesın.. sbh aksam lıerac suruyorum valla ama ıse yarıo mu bılmıorum.. en basından saglıklı beslenmelıydım boyle yapmamlıydım, nasolsa verırım dıye dusundum yedım durdum.. kesın verırım de gerıye neler kalıcak o da onemlı..

benim bi arkadasım yüzmeye gitti lierac kullandı kendine çok iyi baktı formundaydı ama son ayda çatladı benneyaptımki
insanın bünyesinde varsa inan yapabilecek bişi yok krem felan hikaye
bi arkadasım var ne spor yaptı ne krem sürdü bi tane çatlak yok mirmirmirmir
çatlarsa çatlayacağı vardır ama çok çatlamaması için krem kullanırız ben krem kullanmıyorum aktardan karısım yaptırdım onu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…