2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan ben de oyle dusunuodum da bu catlaklar selulıtler kalıcı oluo ne yazık kı ne kdr zayıf olsakda.. vucudum cok deforme olmaya basladı cok mutsuz oluyorum bu konuda

ben senin yaşındayken bi kaç çatlak dışında bi şi yoktu, o zamanlar bu şikayet ettiğim göğüslerimle kasıla kasıla sahilde dolaşırdım, şimdi şu halime bak, selülit, çatlak kilo hepsi diz boyu maşallah, bazen düşünüyorumda hiç bakmamışım kendime...

senelerce almanyada tenis ve squash oynadım turnuvalara katıldım, sonra türkiyeye geldik iş hayatına atıldım ve spora veda ettim, sonrada bu hale geldim pörsüdüm resmen ya....

aferın lady ne guzel vurdun hayatın acı gerceklerını yuzume.. hanı olcegını bılen bı hastaya tabut ıster mısın demıs kdr oldun yanı saol :)))

benım de kalcamda bıkac catlak vardı sadece ama sımdı selulıt catlak ohhh erken cocuk yapmanın dezavantajı vucudun da erken bozulması (( offf bılmıom depresıf moddayım ya tam zaten herseyım batıyo...kendımıze bakmıyoruz hıc gercekten yazık edıoruz vucutlarımıza..

aferın lady ne guzel vurdun hayatın acı gerceklerını yuzume.. hanı olcegını bılen bı hastaya tabut ıster mısın demıs kdr oldun yanı saol :)))

ay mannakk sanki ben üzülmüyom :mymeka:
napim ama yaa çatlıyolarrr mafoldumben

evlendikten sonra kilo veremeyenler çocuk doğurduktan bi kaç sene sonra cidden forma girenler var
iş güç koşturmacadan zayıflayıp gencecik görünüyolar
kuzenim şişkoydu resmen evlendi zopa gibi incecik kaydirigubbakcemile

saat 12 olcak nan akannehir
ben yatağıma girim en iyisi kesin 3 saat sağa sola dönerim uyuyamam
sabah da 6 da kalkarım güne kötü başlarım benneyaptımki

dıorum ya lady ben verırım, kılo vermek dert degıl, o kıloların bırakcagı ızler dert..
bak suraya yazayım ben en gec nısan basında eskı kıloma donmus olurum tamamen, amaaaaa selulıtlerım catlaklarım nolur bılemıcem..

bence de calısan karılar gıdıp yatsın bı zahmet snr yorgunum sıcak bılmemne mızırdayıp duruonuz hadı yataga marş marşşş. ii geceler sıze

ben son iş yerimde almaya başladım ve evlendikten sonra tavan yaptım, tam bi kısmını vermiştim hamile kaldım....

bakalım doğumdan sonra ne olacak...

off ben de yatıyorum.. yatıyım uyuyım da su sıkıntımdan kurtulayım yarın guzel bı gun olsun işalla.. gorusuruz kızlar..

canim benim özelden adresini ver hepsinden hemen yollayayim o yazdiklarinin hicbirini yemiyorum biliyormusun bende türk bakkalina gidip halley topkek hanimeller vs aliyorum türk malini daha cok seviyorum:dance:

canim iyiyim sen nasilsin gecmisi okuyordum bayagi birikmis bugün giremedim misafirlerim vardi gec gittiler bir bakinayim dedim oku oku bitmedi sende copktandir girmiyorsun

ii yim tatlım giriyorumda seninle denk gelemiyoruz bi türlü bi de daha yavaş yapabiliyorum işlerimi onun için gelmem biraz uzun sürüyo tabi....

krem baktım bende şu pahalı olandan alcam artık, şimdiye kadar çatlamadım ama şansımı daha fazla zorlamayayım, bari son üç ayda kullanayım...

hadi ben kaçar kızlar ii geceler hepinize, kendinize ve bebişlere ii bakın....

canim benim özelden adresini ver hepsinden hemen yollayayim o yazdiklarinin hicbirini yemiyorum biliyormusun bende türk bakkalina gidip halley topkek hanimeller vs aliyorum türk malini daha cok seviyorum:dance:

kız onlar buraya gelene kadar çikolata pastası olur valla, ayrıca kargo parası uçuk olur, ama kışa doğru hesap numarası verirsen parasını yollayıp isteyebilirim valla...

burda hava alanında falan baktık ama maalesef yok, rafaello ve after eight i buldum bi kaç kere ama hanuta ve dublo yok maalesef ne trajik bi şi dimi....

kız allah senin iyiliğini versin ya, orda o kadar güzel çikolata varken nie topkek yiyiyon sen...ay biz kadınlşar ne kadar ters insanlarız...

canim nezaman dersen yollarim ne parasi canim lafimi olur aramizda
hic sorma ya herkes alman cukulatasi der ben gene türk cukulatasi yerim :roflol:cok milliyetciyim ben cokkkk:asigim:

sezencim asocum hosgeldiniz kizlar umarim cok eglenmissinizdiropuyorumnanaktan
hazalcim gecmis olsun kanaman olmus insallah problemsiz atlatirsin kendine dikkat et canim:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…