nalan ben de oyle dusunuodum da bu catlaklar selulıtler kalıcı oluo ne yazık kı ne kdr zayıf olsakda.. vucudum cok deforme olmaya basladı cok mutsuz oluyorum bu konuda
ben senin yaşındayken bi kaç çatlak dışında bi şi yoktu, o zamanlar bu şikayet ettiğim göğüslerimle kasıla kasıla sahilde dolaşırdım, şimdi şu halime bak, selülit, çatlak kilo hepsi diz boyu maşallah, bazen düşünüyorumda hiç bakmamışım kendime...
senelerce almanyada tenis ve squash oynadım turnuvalara katıldım, sonra türkiyeye geldik iş hayatına atıldım ve spora veda ettim, sonrada bu hale geldim pörsüdüm resmen ya....
aferın lady ne guzel vurdun hayatın acı gerceklerını yuzume.. hanı olcegını bılen bı hastaya tabut ıster mısın demıs kdr oldun yanı saol :)))
benım de kalcamda bıkac catlak vardı sadece ama sımdı selulıt catlak ohhh erken cocuk yapmanın dezavantajı vucudun da erken bozulması(( offf bılmıom depresıf moddayım ya tam zaten herseyım batıyo...kendımıze bakmıyoruz hıc gercekten yazık edıoruz vucutlarımıza..
zeyn kız naber gece kuşu....
zeyn kız sana bi şi diyim mi, ne özledim biliyo musun, geçen RTL de reklamlarda gördüm, hanuta ve dublo, anam ne yerdik onlardan ya,
bi de oranın cipslerini çok özledim, harikaydılar burda onlardan yok, after eight vardı bide rafaello, nutellanın da çikolatası çıkmış galiba....
oooofffff ne kadar şanslısın kız, kıskandım valla.....
canim iyiyim sen nasilsin gecmisi okuyordum bayagi birikmis bugün giremedim misafirlerim vardi gec gittiler bir bakinayim dedim oku oku bitmedi sende copktandir girmiyorsun
canim benim özelden adresini ver hepsinden hemen yollayayim o yazdiklarinin hicbirini yemiyorum biliyormusun bende türk bakkalina gidip halley topkek hanimeller vs aliyorum türk malini daha cok seviyorum:dance:
kız onlar buraya gelene kadar çikolata pastası olur valla, ayrıca kargo parası uçuk olur, ama kışa doğru hesap numarası verirsen parasını yollayıp isteyebilirim valla...
burda hava alanında falan baktık ama maalesef yok, rafaello ve after eight i buldum bi kaç kere ama hanuta ve dublo yok maalesef ne trajik bi şi dimi....
kız allah senin iyiliğini versin ya, orda o kadar güzel çikolata varken nie topkek yiyiyon sen...ay biz kadınlşar ne kadar ters insanlarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?