canim nezaman dersen yollarim ne parasi canim lafimi olur aramizda
hic sorma ya herkes alman cukulatasi der ben gene türk cukulatasi yerim :roflol:cok milliyetciyim ben cokkkk:asigim:
ben kaçar şimdilik kızlar daha sonra gelirim yine...
Günaydın Kasım anneleri...nasılsınız? nasıl gidiyor sıcaklar ve hamilelik birarada ????
Tabiki çok zor ama ne yapalım katlanmaya çalışacağız artık anne olmak ne zormuş yaaa...
Dün doktora gittim...774 gram olmuş kızım...herşey yolunda dedi. Ama o iğrenç şekerli suyu içip kanımı aldılar.sonuçları bugün alacağım...
Günaydın Kasım anneleri...nasılsınız? nasıl gidiyor sıcaklar ve hamilelik birarada ????
Tabiki çok zor ama ne yapalım katlanmaya çalışacağız artık anne olmak ne zormuş yaaa...
Dün doktora gittim...774 gram olmuş kızım...herşey yolunda dedi. Ama o iğrenç şekerli suyu içip kanımı aldılar.sonuçları bugün alacağım...
Ayak bileklerim çok şişiyor dedim şişmesi "normal şişecek" dedi...Birde kullandığınız magnezyum ilacının içinde kalsiyumda varmı ? varsa o ilacın adı ne? benimki sadece magnezyum ve sık kramp giriyor bacaklarıma...Mgnzym+kalsiyum kullanan arkadaşlar ilacın ismini yazarsanız sevinirim...
Dün kızıma küvet aldım yeşil yeşil...ay nerdeyse herşeyi hazır bir de odası gelip kurulursa geriye yıkayıp ütüleyip yerleştirmek kalacak inş.
Hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum anneler...Allah'a emanet olun kendinize çoooook dikkat edin
moralim bozuldu sabahsabah.Tartılayım dedim,tartılmaz olaydım. Tam 1 haftada 1 kilo almışımmafoldumben yuh yani.Böyle haftada 1 kilo alırsam 75-80le bitiririm hamileliği heralde. Yaaa uff ohaoldumsmile işin yoksa birde şimdi dikkat et dur yediklerine,ne güzel kalori hesabı yapmadan götürüyodum
günaydın kızlar nasılsınız ? dün bütün gün geçmiş okudum sonra işlerimi hallettim tekrar okudum bi selam bile veremedim maaşallah ne kadar çok ilerlemiş sayfalar..
sabah 8.30da ablamın telefonuyla uyandım bi daha da uyumadım valla en iyisi erken kalkmak günün değeri daha iyi anlaşılıyor o zaman.. 2 gündür üstümde uyku hali vardı canım bişey yapmak istemiyordu. bugün normale döndüm çok şükür..
moralim bozuldu sabahsabah.Tartılayım dedim,tartılmaz olaydım. Tam 1 haftada 1 kilo almışımmafoldumben yuh yani.Böyle haftada 1 kilo alırsam 75-80le bitiririm hamileliği heralde. Yaaa uff ohaoldumsmile işin yoksa birde şimdi dikkat et dur yediklerine,ne güzel kalori hesabı yapmadan götürüyodum
maşallah kızına
canım ben sadece Mg diasporal alıyorum onu da 2 günde 1, içinde Ca yok ama zaten ayrıca vitamin almıyor musun? vit.in içinde var Ca, hem yediklerinden de alıyorsun. gerekirse ilerleyen haftalarda dr.un ayrıca Ca takviyesi de verir. bir de kramplar için Mg gerekli yani Ca fazlasına gerek yok bence, tabi yine de dr.na danış tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?