2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın Kasım anneleri...nasılsınız? nasıl gidiyor sıcaklar ve hamilelik birarada ????

Tabiki çok zor ama ne yapalım katlanmaya çalışacağız artık anne olmak ne zormuş yaaa...
Dün doktora gittim...774 gram olmuş kızım...herşey yolunda dedi. Ama o iğrenç şekerli suyu içip kanımı aldılar.sonuçları bugün alacağım...

Ayak bileklerim çok şişiyor dedim şişmesi "normal şişecek" dedi...Birde kullandığınız magnezyum ilacının içinde kalsiyumda varmı ? varsa o ilacın adı ne? benimki sadece magnezyum ve sık kramp giriyor bacaklarıma...Mgnzym+kalsiyum kullanan arkadaşlar ilacın ismini yazarsanız sevinirim...

Dün kızıma küvet aldım yeşil yeşil...ay nerdeyse herşeyi hazır bir de odası gelip kurulursa geriye yıkayıp ütüleyip yerleştirmek kalacak inş.
Hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum anneler...Allah'a emanet olun kendinize çoooook dikkat edin

günaydın gebeşler sempatiksalakcinni
dün 12 de çıktım ama 3 te yattım laelaelaelaelae
arkadasımız geldi gecenin bi vakti hihoyyyt
balkonda oturduk sohbet ettik
dedim bu kadar yeter ben yatim 3 te yattım iyi hemen uyumuşum
12 de girseydim yatağa anca 3 te uyurdum sıcaktan boshayallersmile

canim nezaman dersen yollarim ne parasi canim lafimi olur aramizda
hic sorma ya herkes alman cukulatasi der ben gene türk cukulatasi yerim :roflol:cok milliyetciyim ben cokkkk:asigim:

çok saol zeyn cim, dediğm gibi kışa doğru belki isterim krizim tutarsa, valla pasaport sürem bitmiş olmasa gelcem alcam bütün istediklerimi rahatlicam, insanoğlu işte olmayanı istiyo hep, kız bide oranın ostern de yaptığı tavşanlı çikolatalar vardı hani içi boş onlarında çikolatası süperdi...

kız ben sana yollarım burdan gofret ülker çikolatalardan felan nolcek sen ne istiyorsan yaz ben yollim sana ne zaman istersen, istediğin başka bi şi olursa onuda yollarım...

ah ah vatan hasreti bi başka oluyo gurbet ellerde bilirim, anam bi yufka böreğinin özlemini çekerdik yıl boyu, yoktu öle yufka falan arada gelirdi hemen biterdi zaten, vay be ne günlerdi....

günaydın kızlar nabersiniz bakim...

ben bugün çok yorgun hissediyorum kendimi, sabah kalktım kocişe kahvaltı hazırlamak için karnım aç değil dedi, yanına börek koydum yolladım, bende bi şi ler atıştırdım size bi bakim dedim, biraz uyurum yine gözlerimi zor açıyorum valla...

günaydın güzel anneler
nasılsınız?
çok sıcak değil mi?
ben uykusuz gecelere alışmaya başladımm sanırım

canım maaşallah güzel kızına
benimde az kaldı kızımı görmeme sabırsızlanıyorum 1 ay olucak görmeyeli..

günaydın kızlar bugun ise gec gidiem kahvaltımı yaptım keske hergün boyle olsa kafama gore takılabilsem... herkes iyi değil mi

günaydın kızlar nasılsınız ? dün bütün gün geçmiş okudum sonra işlerimi hallettim tekrar okudum bi selam bile veremedim maaşallah ne kadar çok ilerlemiş sayfalar..
sabah 8.30da ablamın telefonuyla uyandım bi daha da uyumadım valla en iyisi erken kalkmak günün değeri daha iyi anlaşılıyor o zaman.. 2 gündür üstümde uyku hali vardı canım bişey yapmak istemiyordu. bugün normale döndüm çok şükür..

moralim bozuldu sabahsabah.Tartılayım dedim,tartılmaz olaydım. Tam 1 haftada 1 kilo almışımmafoldumben yuh yani.Böyle haftada 1 kilo alırsam 75-80le bitiririm hamileliği heralde. Yaaa uff ohaoldumsmile işin yoksa birde şimdi dikkat et dur yediklerine,ne güzel kalori hesabı yapmadan götürüyodum

maşallah kızına
canım ben sadece Mg diasporal alıyorum onu da 2 günde 1, içinde Ca yok ama zaten ayrıca vitamin almıyor musun? vit.in içinde var Ca, hem yediklerinden de alıyorsun. gerekirse ilerleyen haftalarda dr.un ayrıca Ca takviyesi de verir. bir de kramplar için Mg gerekli yani Ca fazlasına gerek yok bence, tabi yine de dr.na danış tabi :)

canım sıkma canını, bu aylar en çok kilo aldığımız aylar zaten.. biraz daha dikkat edersin yeter. ben doktordan doktora tartılıyorum başka tartıyla aklımı karıştımıyorum. zaten hiç kilo almıyorum diye kızıyor bana son gitmemde 2 haftada 200 gr aldım diye demediğini bırakmadı. şimdi 1-2 kilo aldım gibime geliyor bakalım salı günü randevum ne kadar almış olucam.

aynen.. uyku hali tekrar başaladı bende de.. bu haftalarda yine mi oluyormuş acaba yoksa sadece sıcaktanmı??

en hızlı kilo alınan aylardayız ama. canını sıkma bence hamurişi pek yemezsen dengelenir. hem o kilonun birkısmını da o alıyo annesi :)

selam canım teşekkürler cevabın için bende mg diasporal kullanıyorum hergün...Ben hiç vitamin kullanmadım doktoruma her defasında söylüyorum bu konuyu gerek yok deyip duruyor...bir doktora gittim istanbuldayken oda demezmi günde 2 bardak süt 2 bardak yoğurt ye diye...mümkün değil hadi sütü içmeye çalışırımda yoğurdu yiyemem hemde o kadar çok olunca...onun için ca yetersiz geldi,ğindenmi kramplarım diye düşünüyorum...bugün sonuç göstermeye gidince yine sorarım doktora...hoşçakal

sorma ya ben kilo almıyorum sanıyodum hafta sonu kontürolümde 65.3 olmuşum şok oldum
benki hayatım boyunca hamile kaldığımda 53 veya 54 dü
ki 55 den fazla hiç olmamışımdır
şu anda daha 23 haftadayım ve ben 65.5 deyim bilmem artık kaçla bitiririm nolcak bilmiyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…