canım sıkma canını, bu aylar en çok kilo aldığımız aylar zaten.. biraz daha dikkat edersin yeter. ben doktordan doktora tartılıyorum başka tartıyla aklımı karıştımıyorum. zaten hiç kilo almıyorum diye kızıyor bana son gitmemde 2 haftada 200 gr aldım diye demediğini bırakmadı. şimdi 1-2 kilo aldım gibime geliyor bakalım salı günü randevum ne kadar almış olucam.
Günaydın Kasım anneleri...nasılsınız? nasıl gidiyor sıcaklar ve hamilelik birarada ????
Tabiki çok zor ama ne yapalım katlanmaya çalışacağız artık anne olmak ne zormuş yaaa...
Dün doktora gittim...774 gram olmuş kızım...herşey yolunda dedi. Ama o iğrenç şekerli suyu içip kanımı aldılar.sonuçları bugün alacağım...
Ayak bileklerim çok şişiyor dedim şişmesi "normal şişecek" dedi...Birde kullandığınız magnezyum ilacının içinde kalsiyumda varmı ? varsa o ilacın adı ne? benimki sadece magnezyum ve sık kramp giriyor bacaklarıma...Mgnzym+kalsiyum kullanan arkadaşlar ilacın ismini yazarsanız sevinirim...
Dün kızıma küvet aldım yeşil yeşil...ay nerdeyse herşeyi hazır bir de odası gelip kurulursa geriye yıkayıp ütüleyip yerleştirmek kalacak inş.
Hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum anneler...Allah'a emanet olun kendinize çoooook dikkat edin
canım maaşallah güzel kızına
benimde az kaldı kızımı görmeme sabırsızlanıyorum 1 ay olucak görmeyeli..
sorma ya ben kilo almıyorum sanıyodum hafta sonu kontürolümde 65.3 olmuşum şok oldum
benki hayatım boyunca hamile kaldığımda 53 veya 54 dü
ki 55 den fazla hiç olmamışımdır
şu anda daha 23 haftadayım ve ben 65.5 deyim bilmem artık kaçla bitiririm nolcak bilmiyom valla
sorma ya ben kilo almıyorum sanıyodum hafta sonu kontürolümde 65.3 olmuşum şok oldum
benki hayatım boyunca hamile kaldığımda 53 veya 54 dü
ki 55 den fazla hiç olmamışımdır
şu anda daha 23 haftadayım ve ben 65.5 deyim bilmem artık kaçla bitiririm nolcak bilmiyom valla
Günaydınlar bu arada herkese güzel bir gün olsun bugünde ..opuyorumnanaktan
Maşallah kızına canıminşallah sonuçlarında güzel çıkar bende cumartesi yaptıracam şeker yüklemesini..
nasıl yani? sen hamile kaldığından beri hiç tartılmamış mıydın?? ben 2 kilo alsam pantalonlar sıkardı...
bana nispetmi yapıyon kıs kaydirigubbakcemile3 şuna bak yaa 2 haftada 200 gr. almışklava: yiyiversene börekleri,kekleri,kızartmaları eve ben yarım kiloyada razıydım canım,ama kabahatimi biliyorum.Ekmeği artırdım birde çok incir yiyorum.
inşallah canım teşekkür ederim..Teşekkür ederim esracım...İnşallah sende kızından güzel haberler alırsın:) İnsan onun iyi olduğunu duyunca çektiği herşeyi unutuveriyor...kendine ve kızına iyi bak...
Günaydınlar bu arada herkese güzel bir gün olsun bugünde ..opuyorumnanaktan
yok
tabiki tatılıyorum
en son ki kontrolümde 61 dim
dr tatildeydi 1ay 1 hafta sonra kontolo gitiğimde 65,5 olmuşum bişeyde yesem gam yemiycem nasıl oldu anlamadım
yani bana en fazla 2 kkilo almışımdır diye tahmin ediyodum am malesef
yok canım olur mu öyle şey :)
ben zaten 70.8 ile hamile kaldım ilk 3,5-4 ayda 2,5 kilo verdim son doktora gittiğim kilom da 71.9 du. 1 ay olucak neredeyse.. o arada beyaz ekmeğinden tutunda hamur işi ne kadar herşeyi de yiyorum tatlı haricinde.. pek düşkün değilim ya dondurma ya da sütlü tatlı o da haftada 1 veya 2 kere. 1-2 kilo aldıysam 74 olmuşumdur artık :) ben kilolu hamile kaldığım için fazla almadım sanırım.
inşallah canım teşekkür ederim..
gerçekten öyle, detaylı ultrasona girdiğimde 1 saat incelemişti doktor, esracım snei de yorduk güzelim dedi, 24 saat yorsanız da önemi değil bundan büyük keyif var mı dedim. gerçekten de öyle insan izlemeye doyamıyor.opuyorumnanaktan
yok canım olur mu öyle şey :)
ben zaten 70.8 ile hamile kaldım ilk 3,5-4 ayda 2,5 kilo verdim son doktora gittiğim kilom da 71.9 du. 1 ay olucak neredeyse.. o arada beyaz ekmeğinden tutunda hamur işi ne kadar herşeyi de yiyorum tatlı haricinde.. pek düşkün değilim ya dondurma ya da sütlü tatlı o da haftada 1 veya 2 kere. 1-2 kilo aldıysam 74 olmuşumdur artık :) ben kilolu hamile kaldığım için fazla almadım sanırım.
ya ne sorcam detaylı ultrasona benimde girmem gerekiyo ücretleri nedir ortalama biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?