2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bana nispetmi yapıyon kıs kaydirigubbakcemile3 şuna bak yaa 2 haftada 200 gr. almışklava: yiyiversene börekleri,kekleri,kızartmaları eve ben yarım kiloyada razıydım canım,ama kabahatimi biliyorum.Ekmeği artırdım birde çok incir yiyorum.

Maşallah kızına canım inşallah sonuçlarında güzel çıkar bende cumartesi yaptıracam şeker yüklemesini..

canım maaşallah güzel kızına
benimde az kaldı kızımı görmeme sabırsızlanıyorum 1 ay olucak görmeyeli..

Teşekkür ederim esracım...İnşallah sende kızından güzel haberler alırsın:) İnsan onun iyi olduğunu duyunca çektiği herşeyi unutuveriyor...kendine ve kızına iyi bak...

nasıl yani? sen hamile kaldığından beri hiç tartılmamış mıydın?? ben 2 kilo alsam pantalonlar sıkardı...

yok ben daha 60ları görmedim canım,evet sen biraz fazla almışsın.Dikkat et canım ilerleryen aylarda zaten şişcez birde kilo çok zorlar bizi.

Maşallah kızına canım inşallah sonuçlarında güzel çıkar bende cumartesi yaptıracam şeker yüklemesini..

Teşekkürler Fınfıkcım nasılsın? sen ve kuzucuğun iyisinizdir inşallah...uzun zamandır takip edemiyorum forumu istanbul falan derken...özledim hepinizi...canım yanında limon götürüp o aşırı şekerli suya biraz limon damlatırsan tadı daha iyi oluyomuş ama ben hazırlıksız yakalandım...bugün sonucu alacağım inş. iyidir...kendine ve tatlı yavruna iyi bak canım hoşçakal

nasıl yani? sen hamile kaldığından beri hiç tartılmamış mıydın?? ben 2 kilo alsam pantalonlar sıkardı...

yok
tabiki tatılıyorum
en son ki kontrolümde 61 dim
dr tatildeydi 1ay 1 hafta sonra kontolo gitiğimde 65,5 olmuşum bişeyde yesem gam yemiycem nasıl oldu anlamadım

yani bana en fazla 2 kkilo almışımdır diye tahmin ediyodum am malesef

günaydın kıslar nasılsınız.kilolarla herkesin başı dertte anlaşılan.ben son 1 ayda 4 kilo almışım.yani toplamda 10 olduk.akalım kaçla gidicez doğuma .

yok canım olur mu öyle şey :)
ben zaten 70.8 ile hamile kaldım ilk 3,5-4 ayda 2,5 kilo verdim son doktora gittiğim kilom da 71.9 du. 1 ay olucak neredeyse.. o arada beyaz ekmeğinden tutunda hamur işi ne kadar herşeyi de yiyorum tatlı haricinde.. pek düşkün değilim ya dondurma ya da sütlü tatlı o da haftada 1 veya 2 kere. 1-2 kilo aldıysam 74 olmuşumdur artık :) ben kilolu hamile kaldığım için fazla almadım sanırım.

Teşekkür ederim esracım...İnşallah sende kızından güzel haberler alırsın:) İnsan onun iyi olduğunu duyunca çektiği herşeyi unutuveriyor...kendine ve kızına iyi bak...
inşallah canım teşekkür ederim..
gerçekten öyle, detaylı ultrasona girdiğimde 1 saat incelemişti doktor, esracım snei de yorduk güzelim dedi, 24 saat yorsanız da önemi değil bundan büyük keyif var mı dedim. gerçekten de öyle insan izlemeye doyamıyor.opuyorumnanaktan

Muhabbet çok tatlı ama ben kaçıyorum kızlar...Yarın sabah eşimin bir arkadaşı eşiyle birlikte ankaradan gelecekler ve pazar akşamına kadar bizde kalacaklar...trabzonu gezeceğiz bu arada:) onlarda uzungölü sümelayı falan merak ediyorlarmış...

Biraz evimi temizlemem ve doktora gitmem daha sonrada biraz alışveriş yapmam gerekiyor...Gelecek olan bayanı hiç tanımıyorum dua edinde halden anlayan biri olsun bna ufak tefek yardım etsin yoksa bu halimle hizmet ederken çok zorlanacağım kesin...

Görüşmek üzere kasım anneleri ...

anladım canım ama herkesin de dediği gibi en hızlı kilo alınan dönmelerdeyiz. makarna pilav börek kek kesersen bebişine yararlı olacaklar gıdalara ağırlık verirsen için de rahat eder. alttaki linkte kilo dağılımını gösteriyor yani bebek 3 kilo ama geri kalan kilolar da sırf bize kilo değil :)
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 20.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

ya ne sorcam detaylı ultrasona benimde girmem gerekiyo ücretleri nedir ortalama biliyormusunuz

Günaydın nalan nasılsınnn ben burdayım şu ana kadar geeln çizim falan yok iş gelmesin istiyorum

inanılmaz bir sıcak varr gece saçlarımın diplerinden ter iniyor her sabah duş alıp kendimize geliyoruz iş yeride çok sıcak kilimada yokkk off ya son ik ayy bir an önce geçse bitsee

kilolu hamile kaldığım için ben de çok endişeliydim ama dr.un dediğine göre doğa işte vücut kendini dengeliyormuş. ben de 6 kilo verdim henüz 2,5 kilosunu geri aldım. umarım bebişlere de bize de en ideal kiloda gireriz doğuma :)

kahvaltımda mutlaka peynirim sütüm yumurtam olur akşam yemeğinde de ayran veya yoğurt tüketirim.
hamileliğimden beri ilk defa bu akşam balık yicem bakalım nasıl olucak. tavuktan tiksinirdim ona alıştım yemeye başladım çok şükür. hamileliğimden önce sebzeye düşkündüm hala öyleyim çeşit çeşit salata zeytinyağlı olsa her gün yerim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…