2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım onlar besleniyorlar bizden kilo verdiğim aylarda endişem vardı ama o aylarda bebek vücuttan besleniyormuş bunu öğrenince rahatladım. 1 aydır iştahım yerinde maaşallah. eğer böyle giderse 80-82 ile doğururum gibime geliyor kaydirigubbakcemile3

benim kuzenim 52 ile hamile kaldı 74 le doğurdu
ablam 100 kilo ile hamile kaldı 116 kilo ile doğurdu
ikisi de normal doğum :)
bize de öylesi nasip olur inş.

haa meyveyi de unutmamak lazım gün içinde çok meyve tüketiyorum gece yatarken de sütümü içiyorum koca bir bardak :) ilk aylarda yapamadıklarımın acısını çıkartıyorum. bi ara düzenli olarak üzüm pekmezi yiyordum aç karına 1 yemek kaşığı. ona da başlamam lazım tekrar.

bu arada mide yanması bazı akşamlar bende de oluyor gaviscon kullanıyorum geçiriyor, dün bi arkadaşımız sormuştu.

günaydınnn kızlar.
akşam kızım hiç hareket etmedi. sabahları çok hareketli olur normalde. bekliyorum uyandığımdan beride hiç etmedi. öğlene kadar bekleyim bari

Oo benim iki saat dert anlatma konuşmam biteseye kadar bir çok arkadaş gelmiş herkezee günaydınnnnnnnnn kocaman sevgiler kütahyadannn

inşallah... gerçekten kiloyla normal doğum yapabilmenin birebir ilişkisi yok ama yine de 90.ı bulmam inşallah :)

günaydınnn kızlar.
akşam kızım hiç hareket etmedi. sabahları çok hareketli olur normalde. bekliyorum uyandığımdan beride hiç etmedi. öğlene kadar bekleyim bari

yorgundur annesi, büyümeye çalışıyor :)
bazen oluyor canım, önceki günlerde çok hareket ettiyse dinlenme faslına geçiyorlar. bir de pek düzen aramamak lazım, benim kızım da bir ara sadece öğleden sonra hareket ediyordu, şimdi hiç belli olmuyor :)

günaydınnn kızlar.

günaydın canım, endişelenme bi kaç gündür ben de net olarak hareketlerini hissetmedim ama dün gece tekmeleri içimi rahatlattı çikolata ye bakalım tepkisi ne olucak :)
bu haftalarda yine de çok hareket etmelerini bekleyemeyiz, daha küçücükler ve sürekli uyku halindeler

maşallah esracımmm ben hiç yiyemiyorum öylee ayran içsem gün içinde uykumu çok getiriyor akşamda üşeniyorum hazırlamayaaa aferim sana meyvanı sütünü esksik etmiyiorsun ben sürekli karpuz yiyiyorum birde peynirr en fazla tükettiklerim peynir ço tüketiyorummpeyaz peyniri bıraktım bu aralar kaşara dadandımm kilomm 71 benim 62 63 le kdım hamilee tatlılarla aram hiç yokk süt desen ıyyyyyyyyy balık yiyorum amaa öyle iştee

günaydınnn kızlar.
Akşam kızım hiç hareket etmedi. Sabahları çok hareketli olur normalde. Bekliyorum uyandığımdan beride hiç etmedi. öğlene kadar bekleyim bari

canım benimkide öyle bazen hiç sesi soluğu çıkmıyor bak bir parça çikolatayı at ağzına uzan bekle bak nasıl oynayacak zaten bebek iki gün hareket etmiyebilirmiş iki günde kımıldamasa bir sorun var demekmiş hiç stres olma annesi

bende sen gibiyimm karnıma vuruyom karnımı sallıyom falan babası gıcık oluyor banaa at çikolatayı ağzına bakim :)

sağol cnm, ne yapayım yiyemediklerimin acısını çıkarıyorum iyice.. beyaz peynir kaşara göre daha faydalıymış onu yemeye devam et canım ayy karpuz dedin de canım çekti kesiyim bi dilim :)) kocişide bugün pazara yollıyım bol meyve alsın bitti evdekiler :)

günaydınnn kızlar.

benimde oluyo, bazen saatlerce kıpırdamıyo. çok orkuyorum ama sonra normale dönüyo.dinleniyo demekki diyorum bende. Müzik dinlet,bende çok işe yarıyo,kıpır kıpır dansediyohihoyyyt

ben de mezdeke açıyorum o zaman kıpır kıpır oynuyo zilli annesine çekmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benimde oluyo, bazen saatlerce kıpırdamıyo. çok orkuyorum ama sonra normale dönüyo.dinleniyo demekki diyorum bende. Müzik dinlet,bende çok işe yarıyo,kıpır kıpır dansediyohihoyyyt

GERÇEKTEN MÜZÜK DİNLETİNCE KIMILDIYOR MU :) BENDE DENİYEYİM BALİİİ NE DİNLETİYORSUN BURDA ARKADAŞLAR PAYLAŞMIŞTI AMA ŞİMDİ UNUTUM ÖZEL BİR MÜZÜK VARMI DİNLETTİĞİN :)şutarafagittihihoyyyt

korkma cnm ya bazen benimde oluyo endişelen:ecrin_bebek:me annesi birazdan ses verir

ayyy gerçekten panik yapıyormuş insan. bu haftalarda bi düzen olmayacağını biliyorum tabi ama işte bilmiyorumkismile karnımı sevip duruorum kızım hissette anneye tepki ver diyorum. uyuyor galiba kızım bekleyim bari uyanır birazdan.

valla canım bana sanki hareketlilerde daha çok kıpraşıyor gibi geliyor, oyun havası falan :)
:teytey:

bir de ben öyle pek klasik falan dinletmeyi düşünmüyorum bir süre sonra ben bile sıkılıyorum daral geliyor beni rahatlatmıyor yani :)

evet,kıpırdamazmı,sabah sabah dinlettim uyuyodu uyandı başladı tekmelemeye.klasik müzik dinletiyorum ben,baby mozart gibi şeyler. Zaten bebeğin en iyi duyabildiği ve anne karnındaki seslere en yakın olan müzik klasik müzikmiş.çok değil 10-15 dk dinlet yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…