ben 200 ödedim canım medical park bahçelievlerde. daha uygun olanları da vardır mutlaka
kilolu hamile kaldığım için ben de çok endişeliydim ama dr.un dediğine göre doğa işte vücut kendini dengeliyormuş. ben de 6 kilo verdim henüz 2,5 kilosunu geri aldım. umarım bebişlere de bize de en ideal kiloda gireriz doğuma :)
günaydınnn kızlar.
akşam kızım hiç hareket etmedi. sabahları çok hareketli olur normalde. bekliyorum uyandığımdan beride hiç etmedi. öğlene kadar bekleyim bari
canım onlar besleniyorlar bizden kilo verdiğim aylarda endişem vardı ama o aylarda bebek vücuttan besleniyormuş bunu öğrenince rahatladım. 1 aydır iştahım yerinde maaşallah. eğer böyle giderse 80-82 ile doğururum gibime geliyor kaydirigubbakcemile3
benim kuzenim 52 ile hamile kaldı 74 le doğurdu
ablam 100 kilo ile hamile kaldı 116 kilo ile doğurdu
ikisi de normal doğum :)
bize de öylesi nasip olur inş.
günaydınnn kızlar.
akşam kızım hiç hareket etmedi. sabahları çok hareketli olur normalde. bekliyorum uyandığımdan beride hiç etmedi. öğlene kadar bekleyim bari
günaydınnn kızlar.
haa meyveyi de unutmamak lazım gün içinde çok meyve tüketiyorum gece yatarken de sütümü içiyorum koca bir bardak :) ilk aylarda yapamadıklarımın acısını çıkartıyorum. Bi ara düzenli olarak üzüm pekmezi yiyordum aç karına 1 yemek kaşığı. Ona da başlamam lazım tekrar.
Bu arada mide yanması bazı akşamlar bende de oluyor gaviscon kullanıyorum geçiriyor, dün bi arkadaşımız sormuştu.
ya ne sorcam detaylı ultrasona benimde girmem gerekiyo ücretleri nedir ortalama biliyormusunuz
günaydınnn kızlar.
Akşam kızım hiç hareket etmedi. Sabahları çok hareketli olur normalde. Bekliyorum uyandığımdan beride hiç etmedi. öğlene kadar bekleyim bari
maşallah esracımmm ben hiç yiyemiyorum öylee ayran içsem gün içinde uykumu çok getiriyor akşamda üşeniyorum hazırlamayaaa aferim sana meyvanı sütünü esksik etmiyiorsun ben sürekli karpuz yiyiyorum birde peynirr en fazla tükettiklerim peynir ço tüketiyorummpeyaz peyniri bıraktım bu aralar kaşara dadandımm kilomm 71 benim 62 63 le kdım hamilee tatlılarla aram hiç yokk süt desen ıyyyyyyyyy balık yiyorum amaa öyle iştee
günaydınnn kızlar.
benimde oluyo, bazen saatlerce kıpırdamıyo. çok orkuyorum ama sonra normale dönüyo.dinleniyo demekki diyorum bende. Müzik dinlet,bende çok işe yarıyo,kıpır kıpır dansediyohihoyyyt
korkma cnm ya bazen benimde oluyo endişelen:ecrin_bebek:me annesi birazdan ses verir
inşallah... gerçekten kiloyla normal doğum yapabilmenin birebir ilişkisi yok ama yine de 90.ı bulmam inşallah :)
yorgundur annesi, büyümeye çalışıyor :)
bazen oluyor canım, önceki günlerde çok hareket ettiyse dinlenme faslına geçiyorlar. bir de pek düzen aramamak lazım, benim kızım da bir ara sadece öğleden sonra hareket ediyordu, şimdi hiç belli olmuyor :)
günaydın canım, endişelenme bi kaç gündür ben de net olarak hareketlerini hissetmedim ama dün gece tekmeleri içimi rahatlattı çikolata ye bakalım tepkisi ne olucak :)
bu haftalarda yine de çok hareket etmelerini bekleyemeyiz, daha küçücükler ve sürekli uyku halindeler
canım benimkide öyle bazen hiç sesi soluğu çıkmıyor bak bir parça çikolatayı at ağzına uzan bekle bak nasıl oynayacak zaten bebek iki gün hareket etmiyebilirmiş iki günde kımıldamasa bir sorun var demekmiş hiç stres olma annesi
bende sen gibiyimm karnıma vuruyom karnımı sallıyom falan babası gıcık oluyor banaa at çikolatayı ağzına bakim :)
benimde oluyo, bazen saatlerce kıpırdamıyo. çok orkuyorum ama sonra normale dönüyo.dinleniyo demekki diyorum bende. Müzik dinlet,bende çok işe yarıyo,kıpır kıpır dansediyohihoyyyt
GERÇEKTEN MÜZÜK DİNLETİNCE KIMILDIYOR MU :) BENDE DENİYEYİM BALİİİ NE DİNLETİYORSUN BURDA ARKADAŞLAR PAYLAŞMIŞTI AMA ŞİMDİ UNUTUM ÖZEL BİR MÜZÜK VARMI DİNLETTİĞİN :)şutarafagittihihoyyyt
GERÇEKTEN MÜZÜK DİNLETİNCE KIMILDIYOR MU :) BENDE DENİYEYİM BALİİİ NE DİNLETİYORSUN BURDA ARKADAŞLAR PAYLAŞMIŞTI AMA ŞİMDİ UNUTUM ÖZEL BİR MÜZÜK VARMI DİNLETTİĞİN :)şutarafagittihihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?