müzik dinletmek çocuğun zihinsel gelişimi için de önemli ancak dinletilen müzik tarzı önemli kızlar klasik müzik dinletmek gerek..çocuğun içinde bulunduğu ortama en uygun müzik tarzı klasik müzikmiş...
slm kizlar ve gunaydinn dun beni merak eden arkadaslar ilginiz icin cok sagolun valla ailemi aratmadiniz bana hepinize tek tek tesekkurler. dun dediim gibi doktora ulasmadim. baska doktora gitmeyi gerek duymadim cunku bebegim ii hareket edio halada hareketlerini hissediorum. bugun ebe kontrolum var ordada bebisimin kalbini dinlicez. sabah doktorumu aradik anlattik iste kanama oldu die bebek hareketli ise endiselenecek bi durum yok dedi kanamada olmadi hic zaten yarina randevu aldik yarin bakacam ogluma. kendimi fazla korkutup stres yapmak istemiorum bebegimde etkileniyo sonra hic tepik atmiyo. ama bi sorun olsa kanam devam edr ve bebgin hareketlerini hissetmezdim dimi?
yapılan çalışmalar klasik müzik diyor doğru elbette. ama ne yalan söyleyeyim klasik müzik bir yerden sonra beni bayıyo ki onu iyice uyku moduna geçirir. bir de anne karnı malesef hiç sessiz değil karın gurultusu, bağırsak sesleri, annenin konuşması ve dış sesler.. tabi ben de arabesk dinletmiyorum canım :) ben ne dinlersem onu dinliyor :)
tatlım açıkçası bende klasik müzik dinlemeye pek düşkün değilim ama bebeğe dinletirken kulaklığı karnıma koyuyorum bi tek o dinlemiş oluyor:)
:lepi: kulaklık iyi fikir
bir de doğduktn sonra dinletmeli mışıl mışıl uyusun :)
canım tabi ki strese girmemen en iyisi doktorunlada konuşmuşsun geerk duymadıysa senin yapacak bişeyin yok ama senin herşey normal mi yani bebeğin eşi aşağıdamı onu merak ettim
:lepi: kulaklık iyi fikir
bir de doğduktn sonra dinletmeli mışıl mışıl uyusun :)
kızlar, omega 3 takviyesi alan var mı?
ben balık çok sevrim ama yaz günü güvenemiyorum eylülü bekliyorum. ton balığı çok sevsem de emzirme dönemi bitene kadar da yemicem.
siz nasıl çözüm buldunuz?
ay hala bi isim bulamadim kizima yaaaa
ben almıyorum cnm hamileliğimden beri de ilk defa bu akşam balık yicem.. 1 aydır da ton balığı yiyordum sadece..
of off çok sıcak çok terledimm
bi duşa giriyim yoksa eriyip biticem..
cnm ben normal sekilde hissediorum bebegimi hatta dun esimde elimi gobusume koydu ole bi tekme attiki esim zipladi valla gozleri fal tasi gibi acildi. ALLAH sukurler olsun. valla bilmiorumki cnm bugun ebe olcer ve bana bilgi verir bebgin esi asagidami die. bebegiin esi dediin plasenta dimi? plesanta ise bnimki on tarfata duruyomus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?