2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr sizinde ayaklariniz sisiyo mu.. benimkiler akşama doğru şrek gibi oluyo :)) erken degilmi daha ya.. bu haftalarda şişmesi normal mi sizce..

kızlarr sizinde ayaklariniz sisiyo mu.. benimkiler akşama doğru şrek gibi oluyo :)) erken degilmi daha ya.. bu haftalarda şişmesi normal mi sizce..

Maalesef benimde ayağım şişiyor.. Ayağım diyorum çünkü sadece sol ayağımda şişme oluyor. O da sol bacağımdaki venöz yetersizliğinden kaynaklanıyor sanırım.. Gerçi evde olduğum zamanlarda öyle şişme olmuyor ama işteyken daha öğlen bile olmadan bariz şekilde şişiyor... Ayaklarını mümkün olduğunca yükseğe kaldırmaya çalış ve doktorun bana söylediği akşamları ayaklarını tuzlu suya sok...

yok canım söylemedim, çok yemedim zaten gerçi bundan sonra da yemeyi düşünmüyorum. evet ben de internette okumuştum ondan sonra kestim yemeyi.

ne güsel evdesin duşa girmek gibi bi lüksün var biz napalım pekisempatiksalakcinni
gece 2 de kalktım üşenmedim duş aldım sabah yine aynıklava:

seni çok iyi anlayabiliyorum canım 2,5 ay öncesine kadar ben de çalışıyordum evde olmak gibisi yok gerçekten sen ne zaman ayrılıcaksın izne ? ya da doğumdan sonra çalışmayı düşünüyor musun ? ne yapmayı düşünüyorsun..

hmm anladim cnm bu saydiklarinin hepsi bana ilk aylarda yasakti biraz rehataladim derken ine biraz kanama oldu ama devam etmedi sukur cinsel iliskidende olabilir tabiki ama ben fazla iliskide bulunmuyorum yani hep dikat ediorum ama bu sefer pek dikkat etmedim galiba yok cnm strese girmem merak etme bilgilendirdigin icin sagol olumunekankayizsmile

canım maalesef oluyor
tuzu ve yağı azalt
biraz faydası oluyor
çalışıyorsan masanın altına kutu falan koy ayaklarını uzatmak için
akşamları eve gidince soğuk suyla yıkayıp kremle ov biraz yükseğe ayaklarını daya
biraz faydasını görürsün
ben sıcaklar başladığından beri bu derdi çekiyorum

son ana kadra
dayanabildiğim kadar çalışacağım
doüumdan hemen sonrada iş başı
elemen sorunu varda
bide yıl sonu hesap kitap devirleri olduğu iççin fazla zamanım yok malesefklava:

mp3 üm yanımdaydı
onu karnıma koydum vivaldi mozart yüklemiştim onları açtım
oğlum çoştu sürekli dans ediyor içimde sıpa :)))))))))

evet ayaklarımı yükseğe kaldirip yatiyorum.. yarim saat sonra bile biraz indigini farkediyorum..

sagol canım.. tuzlu suyuda deniyim bakalım..

benim dün akşamdan beri çok şiş ayaklarım. sabaha iner demiştim ama daha da şişti. ellerim de şişti. sanahtan beri yükseğe uzatyorum ama tam olarak inmedi yaa. tuzlu suyu ben de deniyim bari..

benim dün akşamdan beri çok şiş ayaklarım. sabaha iner demiştim ama daha da şişti. ellerim de şişti. sanahtan beri yükseğe uzatyorum ama tam olarak inmedi yaa. tuzlu suyu ben de deniyim bari..

bu yaz sıcak oldu çok.. neyseki saatlerce ders anlatmıyoruz artık...

canim nezaman istersen yaz hemen yollarim
simdi türk bakkallarinda türkiyede olan hersey var orayi aratmiyor hersey bol cok sükür hazir cigköfte bile var düsün artikkaydirigubbakcemile3

bu yaz sıcak oldu çok.. neyseki saatlerce ders anlatmıyoruz artık...

sorma canım. olkulda son 1 ay nasıl geçti bilemezsin. şimdi olsa yapamıyacakmışım. sınıflar nasıl sıcaktı. o yüzden doğum öncesi iznimi tam kullanıcam. sonraya aktarmayı düşünmüyorum. 1. dönem hiç gitmicem yani. yoksa düşer bayılırım sınıfta.

öff bir de izin konusu var di mi..
devlet diyor ki en az 6 ay sadece anne sütü sonra da doğum sonrası 8 hafta yani 2 ay izin. ücretsiz izin alınca kira, mutfak, bebek masrafı nasıl ödenir önemli değil tabi alsanaalsanasmile

öyle valla. süt izni var ama bebekler her gün o saatte mi acıkıyor sanki. annem biz 3 haftalıkken işe başlamış. o zaman daha kötüymüş.

öyle valla. süt izni var ama bebekler her gün o saatte mi acıkıyor sanki. annem biz 3 haftalıkken işe başlamış. o zaman daha kötüymüş.

kesinlikle. bir de 1,5 saat süt izni var ama benim oturduğum yerle okul arası 30km. git gel emzir 1,5 satte çok zor

neyse sağlıkları yerinde olsun da buluruz bir çaresini :ecrin_bebek:

ben kaçtım görüşürüz :)

görüşürüz canım.

öf pöff tısssss.. bu ne sıcak kızlarrr...
geçmişi hiiç okuyamıyorum valla yıne sayfa sayfa döktürmüşsünüz..
ben geldım..

bı kere seker yuklemesını yaptıran arkadaslara cok kızdım bosu bosuna korkuttular yok ıgrenc bısı ıcırıolar yok bılmemne.. yaptırmayanlara seslenıorum gayet sekerlı su ıste, benımkıne bı tane de lımon sıkmıslardı ben ıstemedıgım halde.. lımonataydı ıste..en ufak bı ıgrenclıgı yok ılk bır-ıkı dakıka da mıden bı hoş oluo sonra oturuo yerıne bu kdr basıt... baklava yemıs de uzerıne su ıcememıs gıbı oluosun.. hiiiiiçbişi yok yanı merak etmeyın..

benım seker yuklemem cok süper cıktı doktor ıstedıgın kdr baklava yıyebılırsın dedı:) ben de bunun uzerıne dıyetısyene gıtmeye karar verdım :)) dıyetısyene gıttım, şekerım de normal cıktı o yuzden sımdı daha rahat seker tuketcem dıye korkuorum dıyete baslamak ıstıyorum dedım. zaten saglıklı beslenıomusum, kılom ve yag oranım şu 10 kılo almış halımle bıle normal cıktı, guzelce bı dıyet hazırladık. 2 aylık bı program yaptık, 4 kere goruscez 15er gunde bır, dıyetısyenın dedıgıne gore bundan snr hıc kılo almıcakmısım sadece bebek alcakmıs bu da sımdıkı kılomdan sadece 2 kılo daha fazalsıyla doguma gırcem demek oluomus. ben bı baslayım dıyete gelısmelerden haberdar ederım sızı :) saolsun butun beyaz ekmeklerı hamur ıslerını ve tatlıları kestı onun yerıne bol bol cevız fındık meyve yazdı :)bakalım uyabılcek mıyım..

tetanoz aşımı da oldum,, delı gıbı yanıo yıne..bakalım 3 gun acıcak mı bu seferkı de :S bı dahakı aşı dogumdan snrymıs unutmayın not alın kendınıze bebek dogunca unutulur fln..

neyse sız napıonuz benden bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…