2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
napalım propcum. sıcaktan bişey yapılmıyo ki. markete bile çıkamıyorum. heryerim şişti zaten. tv klima internet başka bişey yok....... insanın canı yemek yemek bile istemiyo. bu iyi bişey aslında tabi.

prop. hadi gözün aydın canım, bugün bebişi gördünmü yoksa sadece şeker yüklemesi mi yapıldı ?

herkese selam dün bütün gün internet yoktu şirkette sabahtan beri geçmiş okuyorum daha yeni bitti

prop geçmiş olsun ve gözün aydın atlattın şeker testini sorun çıkmamasına sevindim canım

yok görmedim minik oğlan çocuğumu :) zaten uyuyo hala sıcaktan mıdır nedır bı ıkı dönüyo sonra yıne duruyo, yarım saat hareket etmıo snr yıne bı pozısyon degısıklığı :) bugun şeker yuklemesıyle tetanoz oldu işte, bı de dıyetısyen.. doktor randevum 18ınde..

bende yaptirdim şeker yüklemesi..hiçte kötü diil..kim kötü dedi ki?

ayın 17sinde randevum war benimde diyetisyenle..banada senin gibi bundan sonra 2-3kilo filan alirsin bu listeyle derse sarilir öperim kendisini :)))

ben daha tetanos aşisi yaptirmadim??

nasıl :S ben ıkıncıyı yaptırdım bıttı gıttı hatta.. yaptırmayan kaldı mı kız senden baska.. suresı yok ama galıba 21. haftadan snr herhangı bı gun zannedıorum yanılıo olabılırım..

valla bana en fazla dedı hem de :)) yarım kılo bıle olabılır dedı.. bakalım neler olacak.. zaten 400 gr vermısım, bu ara kılo alıp vermeye basladım ılgınc bı sekılde :) sıcaklardan heralde...işalla senın de dıyetın gonlunce sonuclanır benımkı de..

ayy inşallah benimde öyle olur yaa..yoksa vinçle taşicaklar beni hastaneye :)))

hahahah adını bılmıorum desem :) Dora Hospital / Fulya da.. tek bı dıyetısyen var zaten.. butun branşlarda tek doktor var :)

listen nasil?
aç kalmican dimi :))))

ay ölürüm ben aç kalincak gibiyse

ay ne ac kalması duba gıbı gunde 7 dılım ekmek yazdı sırf :)))
ama tatlım senın kılo fazlalıgın oldugu ıcın senınkınde bıraz ac kalma fln olabılır bende oyle bısı yok.. tuz tutma, su tutma, odem yok.. o yuzden bana cok large bı lıste hazırladı saolsun :) ıste beyaz ekmegı kestı tamamen, kahvaltıda peynır ve yumurtayı ayırdı aynı gun yenmıcek dedı, meyve suyunu kestı en onemlısı cunku ben gunde 4 porsıyon meyve yıyodum ıkı porsıyonda meyve suyu ıcıodum megersem meyve suyu ıkı porsıyon meyve yerıne gecıomus o yuzden o kesıldı ya da meyvenın yerıne ıcılcek ıste.. dondurmayı haftada ıkı gune dusurdu :) tatlı ve hamur ısını kestı... ayrıca baklagıl yemedıgım ıcın kızıp haftada en az ıkı gun baklagıl ekledı lısteye..

Propcum gözünaydın işlerini bitirmişsin ohh ne güsel bakalım bizim şekerler nasıl çıkcak benimde önümüzdeki hafta şeker yüklememm

bende diyetisyene gitmeği düşünüyorum gerçi çok kilo almadım ama gidip görüşeceğim burdaki devlet hastanesinin diyetisyenini çok övdüler gidip tanışayimmm

bak tatlı yerine ceviz meyva falan demiş ben sürekli yiyorum zaten ceviz tatlıyla hiç aram yok arada canım istemiyor değil o zamanda puding yapıyorum kendimee

ayy öyle deme prop walla benim suyum çok kötüydü
birde 2 gün üst üste yaptırdım sinirlenmiştim
neyse senin şekerli suyun iyiymiş hadi yırttın
sonucun iyi çıkmasına sevindim
şu diyet listeni bi yayınla da bize de faydası olsun kız
bu arada 2.tetanozda bende yanma olmamıştı sadece aşı yeri hafig şişmişti o kadar
benim sonraki tetanoz aşım ocak sonu

güsel o halde..
ben zaten beyaz ekmek yemem hiç ve günde 4 dilim tüketirim.baklagil bende de hiç yok
meyva suyuda yok..
bende bol bol dondurma war sütlü tatli war :)))
ay cidden çok mutlu olurum dahada danaya dönmezsem :)))

Kızlar doğumunun nasıl olcağı yani normilmi sezeryanmı olacağı konusunda doktor ne zaman açıklama yapıyor? Çatı muayenesimi ne oluyomuş sanırım ona göremi belli oluyor ve bu muaeyene nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı?

beyaz ekmek az yiyorum
peynir yumurta çok karışmıyor
meyve suyu içmem doğal kendim yapmadığım sürece
1 porsiyor meyve yiyorum çalışınca böyle oluyor
tatlıyla ve hamurişi ile arram yok yemem
baklagil çok nadir yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…