Kızlar doğumunun nasıl olcağı yani normilmi sezeryanmı olacağı konusunda doktor ne zaman açıklama yapıyor? Çatı muayenesimi ne oluyomuş sanırım ona göremi belli oluyor ve bu muaeyene nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı?
Kızlar doğumunun nasıl olcağı yani normilmi sezeryanmı olacağı konusunda doktor ne zaman açıklama yapıyor? Çatı muayenesimi ne oluyomuş sanırım ona göremi belli oluyor ve bu muaeyene nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı?
doktor elını sokup bakıyor :) 38. haftadan sonra yapılıyor cunku o zamana kdr kemıklerın acılması devam edıyor zaten, en saglıklısı o zaman bellı oluyor..
slm gebeşler bişi sorcam
benim doktorum bıraktı ya şimdi şeker testini dışarıda yaptırıcam
ilk 50 grlık yüklediler dimi size
ya daha önce doğurursak :)
:) e canım oncesınde ya sancın gelcek dogurcan bu durumda zaten bı olay yoksa normal olur, e ya da rısklı bı durum olcak da acıl sezeryana alcaklar e sezeryan olmus olur :)
NALAN
hangısı dıye sormuşsun gördüm :)
Lierac Phytolastil..
ben 38de dogurcam gıbı hıssedıorum kasım basında :) yanı 12 hafta var işte benım :) hueheuehue kesın dedıgım gun doogururum :))
sen kaç haftaliksin?
mersi canım üst sınır ne acaba onu araştırayım kaç çıkarsa 100 lük yaptırmak gerek
bu arada doktor bulmak gerek tabi
küfür edip duruyorum offff offffff mafoldumben
26 dayım şu an
Propp sevindim nan temiz çıktığına hadi gözün aydın darısı bana cumartesi benim randevum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?