çizelgede 14 görünüo ondan sordum :)
ben 29 ekim isterdim yaaaa
aslinda 10 ekim de ewlilik yildönümümüz :))
prop haklısın canım ben listeyi bir günde yiyemiyorum
ama yemeğibn suyu kısmını öğrenmiş olmam iyi oldu
çünkü genelde sulu kısmını ekmekle yerim
2 kat fazla kalori yani paylaştığın için teşekkürler
ust sınır 140 tatlım da bazı doktorlar 120 den sonra yuzluk test ıstıolar .. benım 83 cıktı :)
oo süper çıkmış senin =))
böyle bi yazı buldum bende
Bu tarama testinde kişiye önce 50 gr şeker yüklemesi yapılır. Testte, 50 gr glukoz içilmesinden bir saat sonra kan şekeri ölçülür. Sonuç, 140 mg/dl'nin altında ise gebede "Gestasyonel Diyabet" yoktur diyebiliriz. Eğer kan şekeri 140 mg/dl'nin üzerinde ise ikinci bir şeker yüklemesi gereği ortaya çıkar.
100 gr şeker yüklemesi ile yapılan 3 saatlik testte ise kan şekeri değerleri başlangıçta: 95 mg/dl, 60 dakikada; 165 mg/dl, 120 dakikada; 145 mg/dl, 180. dakikada: 125 mg/dl değerlerinin altında olmalıdır. Bu değerlerden ikisi yüksekse kişiye "Gestasyonel Diyabet" tanısı konur.
ay canım cızeglede 14 hafta kaldı yazıo :))) burda bunu acıkladıgım 4. kişisin :)))
temam işte 140 :) ay o yuzlukten korkuodum ben en cok sureklı delık desık etcekler dıye megersem bı sefer damar yolu acıolarmıs o kadarmıs :) bugun bıle ıkı kere deldıler :))
tuhaflik çizelgede bu durumda :))))
bende tırsıyorum 2 gündür çikileta dondurma felan yemiyorum eyvahedigeldismile
şekeri çıkanlara allah kolaylık versin çok zor biliyorum
en yakın arkadaşımda çıkmıştı
mecburi diyet sabah öğle akşam yemek öncesi ve sonrası günde toplam 6 defa parmak ucundan kan alıp bakıyodu falan
iğğğ allaam sen koru :Saruboceq:
bide delik deşik olmakda cabası((
bizde içinde bulunduğumuz hafta gün yaz tickerda
propta kalan haftayı gösteriyor
korkma korkma bı sefer damar yolu acıp bırakıolarmıs hep ordan alıolarmıs sonra..
ne bilm gene insan ürkyo işte.iğne bide korkularımdan biri.senin ne kdar düşük çıkmış .bu şeker ne garip bişeydir yaaa.
ee malum illa bi çıkıntılık yapacam :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?