nalaaaaan delık desık ettıler kollarımı :) once bı koldan sonra otekınden e bı de tetanoz aşısı valla sınır oldum :)
bişi cıkmaz canım işalla senın de..
siparısı nerden verdın, gıdıp poponu kaldırıp kendın nıye almadın :))
hepsiburadadan sipariş verdim cnm...
ben hamile kaldığımdan beri sokağın başındaki kuaförüm dışında hiç yanlız dışarı çıkmıyorum ki, eşim bi şi olur bana dışarıda diye tek başıma çıkmamı istemiyo, bizim buranın her yeri yokuş maalesef ve çok dik, yani inmeside çıkmasıda çok zor, arabayla gelen arkadaşlarımız bile her seferinde şikayet ediyo bu nasıl bi yokuş patinaj yaparak geldik diye, kışın kar yağdımı maalesef bizim burası tamam kapanıyo inmek yada çıkmak mümkün değil, herhalde düşerim ederim bana yada bebişe bi şi olur die istemiyo...
kızz senın normal randevun ne gun, aynı gun gıdelım bulusalım orda :)) oraya gıtcen bu sefer de demı?
tabi oraya gidicem normal randevumda aynı gün benim 2 si bir aradaboshayallersmile
nalaaaaan delık desık ettıler kollarımı :) once bı koldan sonra otekınden e bı de tetanoz aşısı valla sınır oldum :)
bişi cıkmaz canım işalla senın de..
siparısı nerden verdın, gıdıp poponu kaldırıp kendın nıye almadın :))
miracle 15 dkda ılk test sonucum cıktı, 25 dkda ıkıncısı cıktı..
selamlar evime geldimm
sabahtan beri çamaşırdır temizliktir uğraşıyorum biraz ara verdim size yazayım dedim.. çook yorgunum ve birkaç gün böyle olacak belli.
şeker yüklemesini benim damardan kan alarak yapmışlardı glikozu da limon sıkarak içmiştim. açlık 86, glikozdan 1 saat sonra da 116 çıktı. dr normal demişti.
ay kıyamam :) ne şeker kocan varmış senin ölee :))
selamlar evime geldimm
sabahtan beri çamaşırdır temizliktir uğraşıyorum biraz ara verdim size yazayım dedim.. çook yorgunum ve birkaç gün böyle olacak belli.
şeker yüklemesini benim damardan kan alarak yapmışlardı glikozu da limon sıkarak içmiştim. açlık 86, glikozdan 1 saat sonra da 116 çıktı. dr normal demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?