2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şeker yüklemesinde koldan alınan değilde açken parmaktan alınan kan daha çok can yakıyo bence pat diye deliyolarla ıyyy... benim aç 72 şeker yüklemesinden sonra 82 çıkmıştı...

hepsiburadadan sipariş verdim cnm...

ben hamile kaldığımdan beri sokağın başındaki kuaförüm dışında hiç yanlız dışarı çıkmıyorum ki, eşim bi şi olur bana dışarıda diye tek başıma çıkmamı istemiyo, bizim buranın her yeri yokuş maalesef ve çok dik, yani inmeside çıkmasıda çok zor, arabayla gelen arkadaşlarımız bile her seferinde şikayet ediyo bu nasıl bi yokuş patinaj yaparak geldik diye, kışın kar yağdımı maalesef bizim burası tamam kapanıyo inmek yada çıkmak mümkün değil, herhalde düşerim ederim bana yada bebişe bi şi olur die istemiyo...

ay kıyamam :) ne şeker kocan varmış senin ölee :))

selamlar evime geldimm
sabahtan beri çamaşırdır temizliktir uğraşıyorum biraz ara verdim size yazayım dedim.. çook yorgunum ve birkaç gün böyle olacak belli.

şeker yüklemesini benim damardan kan alarak yapmışlardı glikozu da limon sıkarak içmiştim. açlık 86, glikozdan 1 saat sonra da 116 çıktı. dr normal demişti.

kız korkutma beni öle delik deşik ettiler felan die....

ben tetanoz aşısını yaptırmadım ya, dr.uma sordum istersen yaptır ama gerekli değil dedi, bende yaptırmadım....

bakalım bende heycan yaptım, inşallah bi sorun çıkmaz, aman çıkarsada çaresine bakarım artık napim...

12 den sonra bi şi yiyip içmeyin dedi laboratuvardaki hatun, c.tesi sabah 9 gibi orda olcakmışım, bakalım hayırlısı...

hoff bi gelemedim geçmişi okumaya üşenim
aklıma bişi geldi tetanoz aşısı gerekli mi
ben olmadım da doktor da bişiy demedi

miracle bişi çıkmadı cok sukur gayet normal cıktı :)
ayrıca dıyetısyene gıdıorum dıyet baslattım kendıme :)) artık kılo almayacakmısım bır dur dıyecekmısım bu ıse hayırlısı :))

bijoooo gercek hayata hosgeldın :) temızlık camasır utu.. tatıl sonrası daha zor gelıo tabii:))

propp nan bende ekim gibi doğururum diye geçiyor aklımdan hep aynı güne denk gelme ihtimalimiz olursa nolcakakannehir ((sempatiksalakcinni))

nalan ben de ac susuz gıttım aclık deıgl de susuzluk koyuyo ınsana ıkıncı kan alınana kadar su da ıcemıosun dılım damagım yapıstı valla bugun :))

HOŞGELDİN KÖTAHYA YA :) ÇOK FAZLA YORMA KENDİNİ YAVAŞ Yavaş halledersin çamaşır hiç bitmiyor zaten kiiii birde tatil dönüşü bavul boşalttmak kirlileri yıka kaldır ama halledrsin yavaş yavaş çok sıcakkkkkk yaa nefes alamıyorummmm

ay kıyamam :) ne şeker kocan varmış senin ölee :))

saol tatlım öledir benim kocam, ilk bebekte onu dinlemeyip gezip tozup düşürünce ikincisinde insan böle paşa paşa dinlio işte napcen ona söz hakkı doğdu şimdi....

hoşgeldin evine tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…