bijo hoşgeldin tatilciler gelmeye başladı artık.
hoff bi gelemedim geçmişi okumaya üşenim
aklıma bişi geldi tetanoz aşısı gerekli mi
ben olmadım da doktor da bişiy demedi
propp nan bende ekim gibi doğururum diye geçiyor aklımdan hep aynı güne denk gelme ihtimalimiz olursa nolcakakannehir ((sempatiksalakcinni))
doğum hanede bağırma yarışı yaparsınız artık
kim daha çok bağırıyo die
muhahahahahahaha :roflol:
benım seker yuklemem cok süper cıktı doktor ıstedıgın kdr baklava yıyebılırsın dedı:) ben de bunun uzerıne dıyetısyene gıtmeye karar verdım :)) dıyetısyene gıttım, şekerım de normal cıktı o yuzden sımdı daha rahat seker tuketcem dıye korkuorum dıyete baslamak ıstıyorum dedım. zaten saglıklı beslenıomusum, kılom ve yag oranım şu 10 kılo almış halımle bıle normal cıktı, guzelce bı dıyet hazırladık. 2 aylık bı program yaptık, 4 kere goruscez 15er gunde bır, dıyetısyenın dedıgıne gore bundan snr hıc kılo almıcakmısım sadece bebek alcakmıs bu da sımdıkı kılomdan sadece 2 kılo daha fazalsıyla doguma gırcem demek oluomus. ben bı baslayım dıyete gelısmelerden haberdar ederım sızı :) saolsun butun beyaz ekmeklerı hamur ıslerını ve tatlıları kestı onun yerıne bol bol cevız fındık meyve yazdı :)bakalım uyabılcek mıyım..
tetanoz aşımı da oldum,, delı gıbı yanıo yıne..bakalım 3 gun acıcak mı bu seferkı de :S bı dahakı aşı dogumdan snrymıs unutmayın not alın kendınıze bebek dogunca unutulur fln..
neyse sız napıonuz benden bu kadar..
saol canım..eledik biz bu isimleri..
melis düşündük ama vazgeçtik..
bu arada bu sabah kasılmam oldu :)) yuruyerek gıdıodum hastaneye yolda kaskatı kesıldım durmam gerektı.. olabılıomus boyle kasılmalar 5. aydan snr yalancı kasılma denılıomus.. karnım taşşşş gıbı oldu valla.. ıkı dk fln oyle kaldı sonra duzeldı :) ama ben bı acaba? dedım kendı kendıme.. snr dusundum doguruyosam da hastaneye gıdıom zaten korkcak bısı yok ihihihihikaydirigubbakcemile3
doğumhanede bağırma yarışı yaparsınız artık
kim daha çok bağırıyo die
muhahahahahahaha :roflol:
nalan ben de ac susuz gıttım aclık deıgl de susuzluk koyuyo ınsanaıkıncı kan alınana kadar su da ıcemıosun dılım damagım yapıstı valla bugun :))
doğumhanede tek yatak var :roflol::roflol::roflol::roflol:
hayır bir de doktorumuzda aynı sempatiksalakcinni
hoşbuldukkk da orda da vardı ki çamaşır temizlik ama ev küçüktü rahattık bi de anne faktörü vardıı.. neyse o işler bana koymaz da yolculukta ayaklarım şişmiş ağrıyor altları o zorluyor beni :bbo:bijoooo gercek hayata hosgeldın :) temızlık camasır utu.. tatıl sonrası daha zor gelıo tabii:))
hoşbulduk kötayaya valla bir insan bu kadar bir yere gelmek istemez :1no2: ama malesef geldik gene tekkeye kaydirigubbakcemile3HOŞGELDİN KÖTAHYA YA :) ÇOK FAZLA YORMA KENDİNİ YAVAŞ Yavaş halledersin çamaşır hiç bitmiyor zaten kiiii birde tatil dönüşü bavul boşalttmak kirlileri yıka kaldır ama halledrsin yavaş yavaş çok sıcakkkkkk yaa nefes alamıyorummmm
hoşbulduk hayatımm opuyorumnanaktanbijo hoşgeldin canımmm
hoşbulduk bitanem Şenizhoşgeldin evine tatlım...
hoşbuldukkkbijo hoşgeldiiiinnnn :)
2nizdede bu bilmişlik varken birbirinizi doğurtursunuz anacım
doktorda sizi karşıdan izler
prop: hadi ıkın nan huriş öle değil haa böle yapçeenn ıııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
fınfık: öle yapıyom kızım çıkmıyo işte aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
:roflol::roflol:
prop: hadi ıkın nan huriş öle değil haa böle yapçeenn ıııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bazı yerde son 5 bazı yerde son 10 yıl içinde aşı olunduysa gerek yok diyor. benim 5-6 yıl önce yapıldı o yüzden dr tek doz repel (hatırlatma) yaptır dedi. sağlık ocağı ise 2 tane yapalım 1 ay arayla dedi. 2.sini yaptırmayı düşünmüyorum. zaten doğum koşulları steril olmadığında işe yarıyor, ee bu zamanda hastaneler mis gibi zaten, yani sadece yaptırınca inanın içi rahat ediyor gibi birşey işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?