2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fınfık satımız da aynı galıba 8 şubat benım :)) aynı gun olma ıhtımalı o kdr az kı .. ve aynı saatte.. malum dogum en az 10 saat suren bı süreç, mumkun degıl aynı ana denk gelmemız :))

bijo hoşgeldin tatilciler gelmeye başladı artık.

hoşbulduk canım
senin mi şeker yüklemen sorunlu çıktı? bir arkadaşıma da yapmışlardı. ilk defasında çok yüksek çıkmıştı ama ikincisi gayet normal çıkmıştı yani illa ikincisi de kötü çıkıcak diye birşey yok.
çıkarsa da canını sıkma 1 ay sonra doğum yapacak başka bir arkadaşım kepek ekmek yiyerek, şekeri ve tuzu keserek indirdi şekerini..

hoff bi gelemedim geçmişi okumaya üşenim
aklıma bişi geldi tetanoz aşısı gerekli mi
ben olmadım da doktor da bişiy demedi

bende olmadım gerekli olsa mecburi olurdu benim doktor o zamanlar bayandı ben de hamileliğimde olmadım dedi bence gerek yok sen bilin dedi..
Benimde işime geldi zatiboshayallersmile

propp nan bende ekim gibi doğururum diye geçiyor aklımdan hep aynı güne denk gelme ihtimalimiz olursa nolcakakannehir ((sempatiksalakcinni))

doğumhanede bağırma yarışı yaparsınız artık
kim daha çok bağırıyo die
muhahahahahahaha :roflol:

gözün aydın canım bundan sonrası da böyle güzel geçer inşallah..

saol canım..eledik biz bu isimleri..

melis düşündük ama vazgeçtik..

:) aaaa biz de melis.te karar kıldık, diğerleri çevremizde çoktu...

kasılmalara hazırlıklı olmamız lazım tabi. vücut doğum için antrenman yapıyormuş bu aydan itibaren...

bijo hoşgeldiiiinnnn :)

yok annem zorunlu değil isteğe bağlı
ben vurdurdum dünde 2. dozu oldum
doğumdan sonrada 3 doz vurdurursan ömrü billah kurtuluyomuşsun

nalan ben de ac susuz gıttım aclık deıgl de susuzluk koyuyo ınsana ıkıncı kan alınana kadar su da ıcemıosun dılım damagım yapıstı valla bugun :))

heh bende ondan korkuyorum, ben çok su içiyorum hamileliğin başından beri bu kadar saat susuz napcam bilmiyorum, ben gece 5-6 kere tuvalete kalkıyorum, gece kalktığım zamanda su içiyorum, nasıl dayancam o gün bilmiyorum, laboratuvardaki kıza sordum size belki biraz içirtiriz dedi...bakalım....

hayır bir de doktorumuzda aynı sempatiksalakcinni

2nizdede bu bilmişlik varken birbirinizi doğurtursunuz anacım
doktorda sizi karşıdan izler
prop: hadi ıkın nan huriş öle değil haa böle yapçeenn ıııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
fınfık: öle yapıyom kızım çıkmıyo işte aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
:roflol::roflol:

bazı yerde son 5 bazı yerde son 10 yıl içinde aşı olunduysa gerek yok diyor. benim 5-6 yıl önce yapıldı o yüzden dr tek doz repel (hatırlatma) yaptır dedi. sağlık ocağı ise 2 tane yapalım 1 ay arayla dedi. 2.sini yaptırmayı düşünmüyorum. zaten doğum koşulları steril olmadığında işe yarıyor, ee bu zamanda hastaneler mis gibi zaten, yani sadece yaptırınca inanın içi rahat ediyor gibi birşey işte :)

bijoooo gercek hayata hosgeldın :) temızlık camasır utu.. tatıl sonrası daha zor gelıo tabii:))
hoşbuldukkk da orda da vardı ki çamaşır temizlik ama ev küçüktü rahattık bi de anne faktörü vardıı.. neyse o işler bana koymaz da yolculukta ayaklarım şişmiş ağrıyor altları o zorluyor beni :bbo:

hoşbulduk kötayaya valla bir insan bu kadar bir yere gelmek istemez :1no2: ama malesef geldik gene tekkeye kaydirigubbakcemile3
valla bizim salon serin ama balkona çıkınca fön tutuyolar sanki çok sıcakmış hakatten burası da..

bijo hoşgeldin canımmm
hoşbulduk hayatımm opuyorumnanaktan

hoşgeldin evine tatlım...
hoşbulduk bitanem Şeniz

bijo hoşgeldiiiinnnn :)
hoşbuldukkk

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Puhahaha haha:roflol::roflol::roflol: Evet evet kızımın ebesi prop olsun

ben kendım ıcın degıl oglum ıcın yaptırdım.. dogduktan snr onu da korumaya almıs oluo bır sene kadar yanlıs hatırlamıosam.. tırnagını keserken dahı yanlıslıkla etını kestıgımde korkmama gerek kalmıcak ay temızmıydı paslımıydı bısı varmıydı dıye :) yoksa ben şantıye stajımda dahi olmamıştım tetanoz aşısı, ki cıvılerle fln ugrasıoduk hep :)

geçen gün sağlık ocağından aradılar aaa siz tetanoz aşısı olmamışsınız hemen gelin olun diye. dedim ki size 50 kere dedim ki ben aşı olmicam olmak istemiyorum diye. aa neden dedi falan neyse dedi ki gelin o zaman kağıt imzalayın. ben tatildeyim ne zaman döneceğim de belli değil dedim. kağıt mağıt imzalamam gerekirse kaydımı silsinler iice saçmaladılar ha.. hergün iğne oldum hatta kendim yaptım kendime iğneden korktuğum yok da olmicam dedikçe üsteliyolar niye anlamadım..

süper diyolog olursositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…