2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senin içinde önemli bebek içinde önemli
tüm aıları olursan ömür boyu korunmuş oluyorsun
bebekte senin sayende koruma altına alınmış oluyor

ben bugün eve gidnce kendime vişne kompostosu yapcam.baklım inş güzel olur.kızlar sakın kola içmeyin.ben bazen tutamıyodum içiyodum ama daha içmicem .saf meyvesuyu içicem.diyetisyene gözküsem çok iyi olcak ki zaten doktor büyük ihtimalle yönlendiricek :))sağlıklı bi hamilelik için ne kadar geç kalsamda sağlıklı bi anne olarak oğlumu büyütürüm inş :)

kızlar bende kaçim sonra gelirim yine, şu dünden kalan ütülerimi bitireyim...

benım de utum var ve yıne yenıden yapasım yok cok tembelleştim ben bu aralar ya..
kolay gelsın kızlar sıze..

kolay gelsin nalancım
sizde benim gibi pazar günleri yapın yarısını kocalarınıza ütülettirin yarısını siz ütüleyin ben öyle yapıyorum kaydirigubbakcemile3

biirşsy soracam oda nemlendiricisi aldınız mı?
ben chicco ve tefal arasında kararsız kaldım

anaaamm kız sen alıştırma falan yap ay yanlışlıkla diyorsun da içim bi tuhaf oldu..
hatta ne olur ne olmaz bırak uzun kalsın tırnakları oğluşunun :)
canım 2. ayında tetanoz aşısı yapıyorlar (DBT), ilk 2 ay dikkatli olsak yeter...

fınfık cok sırın bence patchwork gıbı duruo hosuma gıttı :)
ilona sızın kocalarınız nerelı cok mera ettım de ben, karadenızlı degıllerdır heralde :))

mikroplar ya :roflol: propla fınfık aynı dohturamı gidiyonuzz
bende olmadım gerekli olsa mecburi olurdu benim doktor o zamanlar bayandı ben de hamileliğimde olmadım dedi bence gerek yok sen bilin dedi..
Benimde işime geldi zatiboshayallersmile
niye vurdurursun niye vurdurmazsın anlamadım bu işi :bbo:
doktorda bi sorsa yani istiyom belki
yok annem zorunlu değil isteğe bağlı
ben vurdurdum dünde 2. dozu oldum
doğumdan sonrada 3 doz vurdurursan ömrü billah kurtuluyomuşsun
ne güzel işte niye olmadım ki :2:

aceba ben hiç hayatımda tetanoz aşısı oldum mu akannehir
olmamışımdır nolcak şimcii mafoldumben

nerde alıstırma yapayım ulan, lahana bebek mi alayım :roflol::roflol: alsam da tırnagı olmaz onların :roflol::roflol:

aynen arkadaşım takdılar banada kapıma kadar yazı bırakmışlar eşim ilaç yazdırmaya gitti ilacı yazmamışlar eşiniz gelsin aşısı var diğe

öğrendik ki bunların döner sermayesine etkileri oluyormuş yani devlettn para alıyorlar her aşı için yaa dedim ben bundan iki üç yıl önce elime çivi battı vuruldum o zaman bir doz yapalım sıyır kolunu dedi leynn dedimmm ne doktoruma sorcam dedim attım kendimi dışarı

sonra döndüm ilacımı yazın dedim kapının arkasında duruyom haaa komik komik

sonraaaa ebemi değiştirdim zatiiii :):):)

fınfık nevresimi beğendim benn
prop karadenizliler ütü yapmazlar mı
benim kocem yapıyo karadenizli

yok kızım senin gelinin olacak damadımın anası sempatiksalakcinni

tamam ozaman
ayy çok cici mavisi varmı acebaaa

ilona sızın kocalarınız nerelı cok mera ettım de ben, karadenızlı degıllerdır heralde :))

edremit akçaylı koceciğim
ama o memleketle alakalı değil abisi tam bir kof götlükaydirigubbakcemile3

fınfık nevresimi beğendim benn
prop karadenizliler ütü yapmazlar mı
benim kocem yapıyo karadenizli

karadenız erkegı kıcını kıpırdatmaz be ne utusu :)) gormuo musun karadenızde hep kadınlar calısır erkekler yatar :) senınkı neresınden karadenızın sayılmıcak yerınden heralde :))

nerde alıstırma yapayım ulan, lahana bebek mi alayım :roflol::roflol: alsam da tırnagı olmaz onların :roflol::roflol:

:roflol::roflol: haha evde koca bebekler var ya :roflol:
mesela elini kolunu durmadan sallasa sen de kesmeye çalışsan :roflol:
tabe yanlışlıkla! etini kesersen vay haline :roflol:
benimki 1 ay söylenir valla :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…