Puhahaha haha:roflol::roflol::roflol: Evet evet kızımın ebesi prop olsun
ben kendım ıcın degıl oglum ıcın yaptırdım.. dogduktan snr onu da korumaya almıs oluo bır sene kadar yanlıs hatırlamıosam.. tırnagını keserken dahı yanlıslıkla etını kestıgımde korkmama gerek kalmıcak ay temızmıydı paslımıydı bısı varmıydı dıye :) yoksa ben şantıye stajımda dahi olmamıştım tetanoz aşısı, ki cıvılerle fln ugrasıoduk hep :)
kızlar bende kaçim sonra gelirim yine, şu dünden kalan ütülerimi bitireyim...
benım de utum var ve yıne yenıden yapasım yokcok tembelleştim ben bu aralar ya..
kolay gelsın kızlar sıze..
hee olsun ama gelinimi başkasıyla kertersen kertirsen yada ne haltsa seni gebertirim heeeÇok üzgünüm çoook
ben kendım ıcın degıl oglum ıcın yaptırdım.. dogduktan snr onu da korumaya almıs oluo bır sene kadar yanlıs hatırlamıosam.. tırnagını keserken dahı yanlıslıkla etını kestıgımde korkmama gerek kalmıcak ay temızmıydı paslımıydı bısı varmıydı dıye :) yoksa ben şantıye stajımda dahi olmamıştım tetanoz aşısı, ki cıvılerle fln ugrasıoduk hep :)
niye vurdurursun niye vurdurmazsın anlamadım bu işi :bbo:bende olmadım gerekli olsa mecburi olurdu benim doktor o zamanlar bayandı ben de hamileliğimde olmadım dedi bence gerek yok sen bilin dedi..
Benimde işime geldi zatiboshayallersmile
ne güzel işte niye olmadım ki :2:yok annem zorunlu değil isteğe bağlı
ben vurdurdum dünde 2. dozu oldum
doğumdan sonrada 3 doz vurdurursan ömrü billah kurtuluyomuşsun
bazı yerde son 5 bazı yerde son 10 yıl içinde aşı olunduysa gerek yok diyor. benim 5-6 yıl önce yapıldı o yüzden dr tek doz repel (hatırlatma) yaptır dedi. sağlık ocağı ise 2 tane yapalım 1 ay arayla dedi. 2.sini yaptırmayı düşünmüyorum. zaten doğum koşulları steril olmadığında işe yarıyor, ee bu zamanda hastaneler mis gibi zaten, yani sadece yaptırınca inanın içi rahat ediyor gibi birşey işte :)
anaaamm kız sen alıştırma falan yap ay yanlışlıkla diyorsun da içim bi tuhaf oldu..
hatta ne olur ne olmaz bırak uzun kalsın tırnakları oğluşunun :)
canım 2. ayında tetanoz aşısı yapıyorlar (DBT), ilk 2 ay dikkatli olsak yeter...
geçen gün sağlık ocağından aradılar aaa siz tetanoz aşısı olmamışsınız hemen gelin olun diye. dedim ki size 50 kere dedim ki ben aşı olmicam olmak istemiyorum diye. aa neden dedi falan neyse dedi ki gelin o zaman kağıt imzalayın. ben tatildeyim ne zaman döneceğim de belli değil dedim. kağıt mağıt imzalamam gerekirse kaydımı silsinler iice saçmaladılar ha.. hergün iğne oldum hatta kendim yaptım kendime iğneden korktuğum yok da olmicam dedikçe üsteliyolar niye anlamadım..
fınfık cok sırın bence patchwork gıbı duruo hosuma gıttı :)
ilona sızın kocalarınız nerelı cok mera ettım de ben, karadenızlı degıllerdır heralde :))
yok kızım senin gelinin olacak damadımın anası sempatiksalakcinni
ilona sızın kocalarınız nerelı cok mera ettım de ben, karadenızlı degıllerdır heralde :))
fınfık nevresimi beğendim benn
prop karadenizliler ütü yapmazlar mı
benim kocem yapıyo karadenizli
nerde alıstırma yapayım ulan, lahana bebek mi alayım :roflol::roflol: alsam da tırnagı olmaz onların :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?