2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy uzun kalamaz yoksa yüzünü çizer hatta senin yüzünüde çizer
bakımı sürekli yapılmalı

merhaba kızlar bende 2011 ocak annesıyım annem kızıma ciciler ördu cok hevesle hemde ayrıca siparişte örüyor albümlerime bırkacını ekledım ordan bakabılırsınız bırde ınternette blog adresınden zıyaret edıp örnek alap yapabılır yapamadıklarınızı sipariş edebilirisiniz.[url=http://orenanne.blogspot.com buda adresı ılgılenen arkadaslar benım özelımden msj atabılırhepınıze hayırlı günler öptüm bebişlerinizizemuszemus

Selam kızlar ebeme gittim oğlumun kalbini dinledim. Kanama az olduğu icin hic
Bi tehlike yok dedi. Yarında doktora gidecegim elimin uyuşmasi ise karpal tünel sendromu olabilir dedi doktorumla görüşeceğim.

selam kızlar nasılsınız
ben bugün şeker taramamı yaptırdım sabah baktım netten sonucum 140 çıkmış ay delirdim heryerde sınır 140 diyo ne yani şimdi yüksekmi düşükmü kafayı çizecektimki tam eşim aradı ona anlattım arasana doktoru dedi bende az önce aradım iyi sonucun direkten dönmüşsün normal korkulcak bişeyyok dedi uçtum havalara allahım neydi ya korkudan öldüm kabus gibiydi eyvahedigeldismile zaten 50 lik çekilmedi bu sıcakta 100 lük 5 saat offf :bbo: neyse atlattım çok şükür
idrar filanda verdim onları cuma alıcam

kaç gündür sayıklıyodum mc donalds dan tavuk burger ve çukulatalı yaş pasta diye şu şeker taraması pohuna yiyemedim şimdi kocişim geldi almış ikisinide gelmiş aşkım benim biraz tıkınıyım geliyim gene

bana hello kitty nin şapka takmış hallerı gıbı geldıler bılemıcem :))
been gıdım yatıcam bıraz kolum yanıo valla soguk yorgan ıyı gelsın azıcık.. gorusuruz hadı snr..

karadenız erkegı kıcını kıpırdatmaz be ne utusu :)) gormuo musun karadenızde hep kadınlar calısır erkekler yatar :) senınkı neresınden karadenızın sayılmıcak yerınden heralde :))

benm eşim rizeli ve evlenelei 1 sene olcak benden fazla ütü yapmıştır.hayatta tek sofra toplamam tek kurmam çalışıyorum diye belki ama sağolsun hiç karadenizli gibi değil ama diğer ailenin bütün erkekleri yatışşş :))

selaammm herkeseee
çarşıya gittim faturaları yatırdım birazda gezdim ama çok terledim bu ne sıcak böle yaaaa...mayıştım kaldım. anca kendıme geldım . bilmiyorumkismile
prop atlatmışsın şeker testini sonuçda güsel çıkmış ohh ne güsselll.darısı başımıza .
benmde yarın şeker testi yapılacak. kızımıda görcem özledim cimcimemi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…