2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana hello kitty nin şapka takmış hallerı gıbı geldıler bılemıcem :))
been gıdım yatıcam bıraz kolum yanıo valla soguk yorgan ıyı gelsın azıcık.. gorusuruz hadı snr..

tetanoz aşısıda olmuşsun hepsini çıkarmışsın sen .. benım 2. aşı çok ağrı yapmadı. ilki çok ağrımıştı amaaa ...
ağrı kesici yutsaydın . biraz hafifletiyor.
geçmiş olsun yat dinlen cnm

bi temizlik yaptım öldüm valla ya kıçımdan ter akıyo bu ne böle( prop tatlım sevindim testin ii çıkmasına ama diyetisyen olayını çok anlamadım öyle aşırı bi kilon yok senin doktor mu istedi gitmeni?

bende çıkayım. poğça yapıcam. gece 10 da birisi yaptı heralde. miss gibi koktu. canım çok istedi. üşendim geç diye. biyerim şişçek die korktum.. yapim barii zemuszemus

yarın randevum sabahtan Allahdan.. geç olunca vakit hiç geçmiyor

anam bu ne sıcak ya, klima çalıştığı halde kan ter içinde kaldım ütü yaparken, hoooffffffff....

bütün ütülerimi şimdilik hallettim, çamaşırlarıda katladım kaldırdım, yarın siyah renkleri yıkarım bugün hiç uğraşamicam valla...

akşam için çorba yapmam lazım ya, bi de patates püresimi yapsam acaba dolmanın yanına bilemedim, kafam durgun bugün...

hoşgeldin
Şeniz

puçaaa tarifini ekle yamyamlara fotosuyla birlikte cokacimcoook

eline sağlık güle güle kirlet...

prop kendi kendine gitmiş dr.a, benim şeker yüklemem ii çıktı ben tatlı olayını abartırım şimdi bana illa bi diyet listesi hazırlayın demiş, dr. da en fazla 2-3 kg daha alacağı bi diyet listesi hazırlamış ona....öle yani...

yok ben nalancım püre gitmez o menüye başka bişey düşünelim boshayallersmile

sağol canım seninde eline sağlık...madem dolman var uanına bi de cacık yap yeter tatlım soğuk soğuk yersiniz püreyle uğraşma hiç..

canım gözünaydın bende cumartesi gitcem tatlıyla aram çok iyi umarım bişey çıkmaz yoksa çok zorlanacam..ohhh afiyet olsun sana da bi güzel ye valla yarasın bebişine:)))

karadenız erkegı kıcını kıpırdatmaz be ne utusu :)) gormuo musun karadenızde hep kadınlar calısır erkekler yatar :) senınkı neresınden karadenızın sayılmıcak yerınden heralde :))

yok kocem yapar :CüvCüv:
bulaşık ütü çamasır yer süpürür siler laelaelaelaelae
ama temizlediği gibi süper pisletir :mymeka:

Ladycim evet propla aynı doktora gidiyoruz daha doğrusu ben sonradan keşfettim o hastaneyisempatiksalakcinni [/I][/B]
kaydirigubbakcemile3

bende malesef 100 lük yükleme de de şeker çıktı. Diyetteyim şimdi.. Şeker sonucu temiz çıkan arkadaşlar hayırlı olsun keyfini çıkartın valla. başakçık 100 lük yüklemede inşallah sende de çıkmaz benim çok arkadaşım yaptırdı 100 lüğü ve çıkmadı hadi darısı başına

evet yaa poğaça bende istiyorum
yamyamlarda tarif var mıydı
yoksa bilen biri ekleyiversin akşam eve gidince yapayım eşimde seviyor beraber yeriz

hergün ölçtürüymsun şekerini.bie diyet ağır bi diyetmi acaba.zorluyomu seni

nalancımm ohh elerine sağlık dolmayı yaptıjn çorbada yapcan uğraşma hiç yeter ysnına salata yaparsın yada cacık misler gibi :)

ellerine sağlık şimdiden...

ayy ben öküz gibi acıkmaya başladım yaa akannehir
kilo almaya başlıcam kesin

hoşgeldin
Şeniz

puçaaa tarifini ekle yamyamlara fotosuyla birlikte cokacimcoook

hoşbuldum tatlım benim...

yok ben nalancım püre gitmez o menüye başka bişey düşünelim boshayallersmile

aman ne bilim basit bi şi olsun die düşündüm... aslında bu havada çorba içmek de gelmiyo içimden ama kabız olurum die korkuyorum onun için çorbayı hiç eksik etmiyom mönüden...

hooooffffff napcem ben peki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…