2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim canım menemen ve fırında makarna çekti mesela şuan dolmanın yanında olurmu tabi tartışılır:bbo:

kızlar o dolma tek başına yetmez kocama, kıymalı yaprak dolması minik minik, ekmek yemiyoz biz akşamları ondan kesin doyurmaz bizi, tencereyi komple yesek de nafile, 2 saat sonra açlıktan kıvranırız sonra....

selam kizlar, bakiyorum gene mevzu yemekk ben de ne yapsam hicc bilmiyorum ya,, misir gevregi yiyorum bastirsin diye sonra karar vericem :)

benim canım menemen ve fırında makarna çekti mesela şuan dolmanın yanında olurmu tabi tartışılır:bbo:

yauw bilmim ki, kıymalı börek var makarnada yaparsam hamura boğulmuş olcez...

akşamları hamur işi yemiyoz onçün böreği yemeyiz akşam bide midemizi yakar die sabah yiyiyoz....

slm tekrar arkadaşlar,yemek muhabbetini görünce akşama yemeğim olmadığı aklıma geldi off napcam ben ya,evdede yok doğrudürüst bişey.Makarnamı yapsam,en kolayı o şuanbilmiyorumkismile

arkadaşlar bu arada kızımızın ismi %95 ALYA olacak. Millet şimdiden Alya nasıl falan demeye başladı bile. Ben tam karar vermemiştim henüz ama birde baktımki herkes benimsedi ismini bebeğimin.

yauw bilmim ki, kıymalı börek var makarnada yaparsam hamura boğulmuş olcez...

akşamları hamur işi yemiyoz onçün böreği yemeyiz akşam bide midemizi yakar die sabah yiyiyoz....

o zaman patatesi püre yapma fırında kızart, biber de kızart, patlıcanda kızart üzerine de ya domates sosu yap yada sarımsaklı yoğurt bak bunuda canım çekti:bbo:

o zaman patatesi püre yapma fırında kızart, biber de kızart, patlıcanda kızart üzerine de ya domates sosu yap yada sarımsaklı yoğurt bak bunuda canım çekti:bbo:

kız deli bu saatten sonra patlıcan ve biberi nirden bulim, öle yakında markette yok ki...

kız sen acıktın galiba, aklına her türlü yemek geliyo...

fırında kremalı patate yapsam üzerine kaşar koyup olmazmı...

ohh o da olur süper olur cokacimcoook
ama püre yapma püreye karşı antipatim mi oluştu ne yok yok dolmanın yanında püre olmaz da ondan :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…