2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohh o da olur süper olur cokacimcoook
ama püre yapma püreye karşı antipatim mi oluştu ne yok yok dolmanın yanında püre olmaz da ondan :bbo:

Allahallah neden antipati oluştu kız, ben çok güzel yaparım püreyi şöle bol kaşar rendeli içine biraz limon suyu damlatıyorum kaynamış sütle eziyom onu tam süper oluyo...

ama fırında kremalı yapılan daha zahmetsiz...

Fırın Makarna

MALZEMELER

½ paket makarna
½ kalıp beyaz peynir
200 gr rendelenmiş taze kaşar
½ paket margarin
2 adet yumurta

HAZIRLANIŞI

Makarna kaynar suda 20 dakika kadar bütün olarak, hiç kırılmadan haşlanır.
Beyaz peynir bir çatalla ezilir ve rendelenmiş kaşar, çırpılmış iki yumurta, hafifçe eritilmiş margarin karıştırılır. Bu karışımın içine makarna da ilave edilip, iyice karıştırılıp borcama dökülür. Üzerine taze kaşar rendelenir ve 170 dereceye ayarlanmış fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık bir saat kadar pişirilir.

P.S..Bu tarif beşamel sossuz tarif

nalannnnn
bana bi poğaça tarifi yazıverir misin?
bu arada Fınfık kız herşeyi canın çekiyor ama bir yerinde de belli değil:roflol:

sağol canım,yapıcam birazdan opuyorumnanaktan

nalannnnn
bana bi poğaça tarifi yazıverir misin?
bu arada Fınfık kız herşeyi canın çekiyor ama bir yerinde de belli değil:roflol:

acıktım galiba ondan :bbo:
tatilde bir hafta yemek olayını abarttım bir haftada 1 kilo aldım şimdi dikkat ediyorum az yiyiyorum ya çabuk acıkıyorum bilmiyorumkismile

yok canım ne yemeği senin diyet listenden bahsediyorduk sempatiksalakcinni akşam menünde ne var proopp

( dun kocam gelmedıgı ıcın yapamadım kasarlı mantarlı tavugum ve salatam var bugun yaptım.. ama domates corbası yapmadım cunku hazır corba yasak dıyette :)) sımdı kendım de yapamam yanı hıcc..

acıktım galiba ondan :bbo:
tatilde bir hafta yemek olayını abarttım bir haftada 1 kilo aldım şimdi dikkat ediyorum az yiyiyorum ya çabuk acıkıyorum bilmiyorumkismile

evet acıktığın için olabilir tatlım
ben genelde tatillerde kilo almam hem iştahım olmaz hem gezerek yerimde durmayarak yediğimi eritirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…