knorr un çorbası katkısızmış ondan yap...
inanmiyorum prop :dilcikar
nalan valla doktor hıcbırını kullanma dedı bılmıom.. ben zaten knorr ve maggi kullanıodum hazır..
duzunmemlazım ben sadece gönülçelen i seyredıorum.. ask-ı memnu da bıttıgıne gore bı tek onu beklıom .. ama gossıp gırl, chuck, ghost whisperer fln baslasın bıran once yaaaa..
canım gözünaydın bende cumartesi gitcem tatlıyla aram çok iyi umarım bişey çıkmaz yoksa çok zorlanacam..ohhh afiyet olsun sana da bi güzel ye valla yarasın bebişine:)))
hııı annadım, ben şeyden dolayı süledim bi diyetisyen vardı selahattin dönmez diye o taylan kümeli ve ender saraç zamanında bu knorrun reklamını yapmışlardı diyetlerde kullanılıyo diye ondan şeettiydim...sen kendi diyetisyenin dediğini yap tabi...
neye ınanmıosun :S
anladıgım kadarıyla kılo aldırıo o corbalar.. ama cok lezzetlıler tabı ben oyle guzel domates corbası ya da kremalı mantar corbası yapamam sittin sene :)))
gonulceleni seyrettigine tabii :) ben sevmedim hiic ama hiicc
ayyy sağol canım yaa stresten hala başım ağrıyo benimde aram iyidir tatlıyla ama öyle ipin ucunu kaçırmam fazla ben zaten 85 ile hamile kaldım ama allahtan 7. aya giricem daha toplam 5 kilo aldım yani aşırı kiloda almadım neyse valla doktorum direkten döndün hadi bakalım diyince çığlık atıcaktım sevincimden ama enteresan ben 2 tane kan verdim biri şekeden önce o çıkmamış sadece 1. saat glukoz 140 yazıyodu
ayyy canım benim darısı başına inşallah iyi haberlerini alırım yüklemden 2 gün öncesinden tatlı yeme bana doktorum gece 12 den sonra yeme ama sen dayanırsan 8 den sonra yeme demiştim ben 6 dan sonra hiçbişey yemedim biraz dikkat et içini ferah tut hiçbişey çıkmaz inşallah :Saruboceq:
bende cuma gidicem kontorle boshayallersmile
ayyy ben o kıza bayılıyorum sırf :)) ayrıca ekrandakı ensest ilişkilerden ve otarz dızılerden o kadar bıktım kı bu dızı cok super oluyo, cok guluyorum
cok fazla corba muhabbetı yapıldı bı sarı mercımek corbası koydum ocağa yarınkı baklagılım hazır olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?