çorbam hazır patates fırında şimdide kavun ve karpuz kesim...
o kiza bayimayan yok galiba :) dizi hic guzel degil, rolu de degil. hem kirici hem kirilgan, hele sarki soylerken eski turk filmlerindeki gibi kendisinin soylemedigi cok belli ve gicik oldum ben
kvalidem cok seviyo arada izliyorum ben de :)
ay bu hergunku ne yapsam derdı valla burama kadar geldı.. bu ne yaaaaa...
miracle tam tersıne testı yaptırmadan once guzelce karbonhıdratlı beslenmen lazım.. oncesınde yapmayı kesersen ve testı yanıltırsan aslında bı problem oldugu halde problem cıkmaz da aynı sekılde yemeye devam edersen sonrasında daha cıddı problemlerle karsılasma ihtimalın var.. bence normal yeme duzenınde ye, neyse o cıksın.. tabı sen bılırsın..
ben zaten sonucum sınırda cıksaydı o kadar mutlaka 100luk yuklemeyı yaptırmak ısterdım de neyse..
edit: evet canım kılom cok degıl ıkı kılo fazlam var da bundan sonra da cogalmasın dıye boyle bı onlem aldım.. hem kılo alsam dahı daha saglıklı beslenmıs olcam orası kesın :)
anladım canım tatlı yeme 2 gün önce demiş semavela ben onu bugün son kez yiyeyim dedim yoksa benim dondurma yeme günüm cuma:))aslında iiyi yaptın diyetisyene giderek belki yemeyip kestiğim bi çok şeyden almıyorumdur kiloyu baksana sen meyvelerin kalorielrini yazdığında şok olmuştum hem doğumdan sonra zorlanmazsın malum o zaman daha çok dikkat etmek zorunda kalcaz ..
dur daha yeni başladın tatlım, ilerde bide bebek için düşüncen ona bugün ne pişirim diye...
anladım konuyu.. sana dıorum ama ıste testı yanıltma normalde nası yıyosan oyle ye dıye..
ben de sasırdım bugun meyve suyundan bayag kılo almısım anladıgım kadarıyla bı de yaz dıye bayag bayag ıcıodum bak.. bılmedıgımız cok sey var..
ben bugün tembel hatun oldum nalancım maşallah sana kaç çeşit yemek yaptın yine...temizlik yapınca benim pilim bitti artık yemek dürümcüden falan olacak
ay nalaaaannnn.. hakkaten sımdıden dert edıorum.. tereyag yasak, salca yasak, pırınc unu yasak, tuz yasak,, ayy ot gıbı beslencek benım oglum :))
facebookta bi grup var bebeğim bugün ne yesin diye ama orası çok karışık bizde o zamana yine burda bişeyelr yaparız inş.bebek ne yesin ayrı bi dert zaten hele bi de yemek konusnda mıymıntı olursa işimiz var ...
bende 5 kilo aldım tatlım ama bi aydır dikkat ediyorum beyaz ekmek kestim dondurma çikolata çok yiyordum şimdi daha az yiyorum bi bıraksam kendimi 5 kiloyu bir ayda alacak potansiyel var aslında:) madem 2 gün önceden tatlı yeme diyosun ben bugün bişeyler yiyip cumartesiye kadar veda edeyim o zman:)cuma günü iyi haberlerle gel inş.ama biliyo musun ikimiz içinde içim çok rahat bende cumartesi doktorlada randevum var inş.bende ii haberlerle gelirim...
poğaçam pişti. resmını çeker koyarım.
benim tarifim çok basit. margarın koymuyorum ben sıvı yağ koyuyorum.
bide tuzlu kurabıye yapim dedim .
msnde arkadaşla konuşçam diye evide yakıyodum . tepsinin altına kağıt yapışmış . mutfağa girdim dumannn . alla alla nerden gelıyo bu duman diyorum . kurabıyelere bakıyorum daha pişmemiş. bilmiyorumkismile:bbo: ne kadan dikkatsızımm boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?