2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
miracle tam tersıne testı yaptırmadan once guzelce karbonhıdratlı beslenmen lazım.. oncesınde yapmayı kesersen ve testı yanıltırsan aslında bı problem oldugu halde problem cıkmaz da aynı sekılde yemeye devam edersen sonrasında daha cıddı problemlerle karsılasma ihtimalın var.. bence normal yeme duzenınde ye, neyse o cıksın.. tabı sen bılırsın..
ben zaten sonucum sınırda cıksaydı o kadar mutlaka 100luk yuklemeyı yaptırmak ısterdım de neyse..

edit: evet canım kılom cok degıl ıkı kılo fazlam var da bundan sonra da cogalmasın dıye boyle bı onlem aldım.. hem kılo alsam dahı daha saglıklı beslenmıs olcam orası kesın :)

o kiza bayimayan yok galiba :) dizi hic guzel degil, rolu de degil. hem kirici hem kirilgan, hele sarki soylerken eski turk filmlerindeki gibi kendisinin soylemedigi cok belli ve gicik oldum ben
kvalidem cok seviyo arada izliyorum ben de :)

dedıklerının hepsı dogru :) ama bu ızlememe engel degıl :))
hakkaten cok guzel kız yaaaaa.. allah ozene bezene yaratmış maşalla..

anladım canım tatlı yeme 2 gün önce demiş semavela ben onu bugün son kez yiyeyim dedim yoksa benim dondurma yeme günüm cuma:))aslında iiyi yaptın diyetisyene giderek belki yemeyip kestiğim bi çok şeyden almıyorumdur kiloyu baksana sen meyvelerin kalorielrini yazdığında şok olmuştum hem doğumdan sonra zorlanmazsın malum o zaman daha çok dikkat etmek zorunda kalcaz ..

ay nalaaaannnn.. hakkaten sımdıden dert edıorum.. tereyag yasak, salca yasak, pırınc unu yasak, tuz yasak,, ayy ot gıbı beslencek benım oglum :))

anladım konuyu.. sana dıorum ama ıste testı yanıltma normalde nası yıyosan oyle ye dıye..
ben de sasırdım bugun meyve suyundan bayag kılo almısım anladıgım kadarıyla bı de yaz dıye bayag bayag ıcıodum bak.. bılmedıgımız cok sey var..

dur daha yeni başladın tatlım, ilerde bide bebek için düşüncen ona bugün ne pişirim diye...

facebookta bi grup var bebeğim bugün ne yesin diye ama orası çok karışık bizde o zamana yine burda bişeyelr yaparız inş.bebek ne yesin ayrı bi dert zaten hele bi de yemek konusnda mıymıntı olursa işimiz var ...

zaten bende eşime cumrtesiye kadar ne bulursam yicem doktor yasaklarsa hasret kalırım diye mıymıylandım baya o zaman ben şimdiden kesmeyeyim...aynen öyle kilo yapmaz dediğimiz bi çok şey yapıyor bana kalsa bende giderim valla ama kocam sağolsun kompleks yaptım sanıyor alman gerek kilo bencil olma diyor ...artık senden faydalanacağım propcum sen bloğa yaz öğrendikelrini:)))

YA ZATEN AÇTIM HEPTEN ACIKTIM YEMEK MUHABBETİNİZİ OKUYORUM DEMİNDEN BERİ
BEN HALA İŞDEYİM BİRAZDAN ÇIKCAM
NE YEMEK PİŞİRİCEM BİLMİYOM
HERGÜN AYNI İŞKENCE OF YAAAklava:

işerim yeni bitti çok sıcakkkkkkkkk yaaa nefes alamıyorumm

ne güsel yemek muhabbeti yapılmış genee hazır çorbalardan konuşulmuş ben hazır tutmaç çorbasını terbiliyorum yoğurtla çok güsel oluyor deneyin arkadaşlar tarifini yazayim size ama evde yarın vereyimm süpert oluyorr kimse anlamıyor hazır olduğunuu

puaça kek yapmayalı uzun süre oldu vallahi ösledim

poğaçam pişti. resmını çeker koyarım.
benim tarifim çok basit. margarın koymuyorum ben sıvı yağ koyuyorum.
bide tuzlu kurabıye yapim dedim .
msnde arkadaşla konuşçam diye evide yakıyodum . tepsinin altına kağıt yapışmış . mutfağa girdim dumannn . alla alla nerden gelıyo bu duman diyorum . kurabıyelere bakıyorum daha pişmemiş. bilmiyorumkismile:bbo: ne kadan dikkatsızımm boshayallersmile

ay nalaaaannnn.. hakkaten sımdıden dert edıorum.. tereyag yasak, salca yasak, pırınc unu yasak, tuz yasak,, ayy ot gıbı beslencek benım oglum :))

aman herkes nasıl yapıyorsa bizde yaparız nolcek yani...

zaten belli bi süre öle sonra bizim yemeklerden yemeye başlıyo...

ay ay aynı yaaa bende bi bıraksam 5 kiloyu 1 ayda alırım bende çok azalttım beyaz ekmeği hatta yemekte herkezden daha az yiyiyorum yani hamileyim diye abartmıyorum ama ne kadar sıkarım dişimi bilmiyorum :1no2:
ya işte bende en son 2 gün önce 2 tane bisküvi attım ağzıma bide kola içtim okdar fakat ben bir yanlıl yaptım sende yapma o hatayı ben 3-4 gündür kızartma makarna pide gibi şeyler yedim hep oda etkiliyormuş sanırım
valla benimde içim çok rahat ikimiz içinde sende güzel haberler getiriceksin inşallah

senle çok benziyo herşeyimiz bende antalyada yaşıyorum yani nem şehri cennet görünümlü cehennem allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda

Allah iyiliğini versin aman dikkat et ateş şakaya gelmez valla bi anda yayılır....

geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…