miracle tam tersıne testı yaptırmadan once guzelce karbonhıdratlı beslenmen lazım.. oncesınde yapmayı kesersen ve testı yanıltırsan aslında bı problem oldugu halde problem cıkmaz da aynı sekılde yemeye devam edersen sonrasında daha cıddı problemlerle karsılasma ihtimalın var.. bence normal yeme duzenınde ye, neyse o cıksın.. tabı sen bılırsın..
ben zaten sonucum sınırda cıksaydı o kadar mutlaka 100luk yuklemeyı yaptırmak ısterdım de neyse..
edit: evet canım kılom cok degıl ıkı kılo fazlam var da bundan sonra da cogalmasın dıye boyle bı onlem aldım.. hem kılo alsam dahı daha saglıklı beslenmıs olcam orası kesın :)
yok canım o öyle değilmiş mesela doktorum örneklerle anlattı tahlilden önceki gece birkadın dondurma yemiş yüksek çıkmış 100 lükte 3 günlük rejimle herşey normal çıkmış yani bana beyaz olan şeylerden uzak dur demişti sadece o anki tahlilini etkiliyor yediklerin
bide niye 100 lük yaptırasınki zaten sınır bunun için konmuş yaptırıp yaptırmıycan bellki olsun diye yani beni 145 çıksaydı yaptırıcaktım veya dikkat edicektim doğuma kadar burda ne sonuçlar gördüm yani muazzam yüksek yani ben pek taraftar değilim doktorumun gerek duymadığı şeyleri yaptırmaya ama tabi herkez farklı düşünür ve uygular
elimi yaktıııımmmmmmmmm.... yupppiiiii... anında kabardı :)
ben ekstra yesın demıorum zaten bazıları ozellıkle yuklenılsın testten once fln dıolar ben dıorum kı normal beslenme duzneı şaşmamalı, sırf testı yanıltcam dıye normalde yapmadıgım seylerı yapmamalıyım...
140 sınırsa bence 140 çıkan bı test sınırı aşmıştır bana gore.. benım doktorum zaten delı kesın ısterdı 100luk de ben o ıstemese de ısterdım.. arafta kalmak gibi bişi bu... ama tabi ki HERKESİN kendi tercihidirsenın de ıcın rahatlamış demek kı gerısı onemlı degıl cok gecmıs olsun..
geçmiş olsun tatlım buz varsa hemen buz bas üstüne...
nalan kız amma hamaratsın yaaa ne güzel bende özledim yemekler döktürmeyi valla cokacimcoook
yok tabi ekstra bişeyde yemesin açta kalmasın doktorum zaten öyle dedi tahlilden hemen önce yenen fazla tatlı şaşırtır sonucu yani bi gece önce yenen dondurma gibi yemeki üstüne açkarnına aldığın glikozla fırlatmasın şekeri
e anlamadım zaten 140 sınır yani testi tekrarlamana gerek olmayan sınır bugün doktora yaptım bu konu üzerine mesela 141 çıkana doktoru dikkat et demiş ama 145 e tekrarlıyalım 140 139 gibilere iyi sınırı aşmamışsın gerek yok demiş
ama tabi herkezin kendi doğruları var ben sadece doktorumun doğrularına güveniyorum birazda benzer durumdaki kişilerin ne yaptıklarına bakıp içimi ferah tutuyorum kaydirigubbakcemile5
Nalaaaannn...elimi yaktım kesın senın nazarın değdi :roflol:
ohooo soguk su buz hıc fayda etmedı.. silverdin sürdüm aldı acısını cok sukur..
hayatımda silverdin ve stilex kadar işe yarar iki ilaç daha görmedim, sanıyesınde etki, süperrr
aman yok ne hamaratlığı fırında kremalı patates bide hazır çorba yaptım...
kız niye benim nazarım değsin aşk olsun ben sana kem gözlemi bakıyom, sen benim kardeşim sayılırsın hiç öle şeyler yapmam, ayrıca seni çok severim...
heh benimde aklıma gelmedi adı silverdin diecektim...ii akıl etmişsin valla...
hahhh en guzelı.. sen bıldıgın gıbı yap...
ben olsam ıste tekrar yapardım o da benım bıldıgım..
zaten tek bı dogru yok pek cok konuda..
sen zaten ferah tut ıcını canım. bısı cıksa da ferah tutalım ıcımızı zaten bebişlerımızı etkılemeyelım dımı ama..
kızım debikliyo beni şu an, ay çok edepsiz oldu bu artık ya, bu ne kuvvet böle...maşallah kuzucuğuma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?