saol semaveela, valla benimkide öle debelenip duruyo bide karnımı geriyo sanki tuvaletim gelmiş gibi hep tuvalete koşuyorum 2 damla gelio anca...maymunum benim o....
bende aynı dertten müzdaribim ya(( hele geceleri tuvalete gitmekten uyku yok 24 haftalık oldu benim kızım öyle çok şiddetli tekmeleri yok gerçi hareketli ama şiddetli değil üzülüyorum bende kontrolüm cuma günü bakıcam inş kilosu normaldir
oyy ben de senı severim.. o yuzden nazım sana gecıo
afıet olsun sıze.. benımkı de nerde kaldıysa yıne oldum aclıktaaaaaannnnn..
hergün ölçtürüymsun şekerini.bie diyet ağır bi diyetmi acaba.zorluyomu seni
burdayım :)
tv seyredıommm
slm kızlar ben geldim... nasılsınız... kaç gundur giremedım. aşırı yogundum.. ve kontorum bıtmıştı... özledım sizi.. nneler yaptınız bakalım
bende burdayım tv seyrediom bende...
ya bişi sorcem kızlar daha önce safranlı pilav yiyen oldumu aranızdan nasıl oluyo ben hiç denemedim de...eğer güzel diyosanız evde yapmayı denicem bakalım...
bi de evde karides güveç yapan oldumu hiç nasıl oluyo bana bilgi verebilecek birileri varmı...
ben kalamar yaptım çok güzel oldu ama hemen tüketilmesi gerekiyordu soğuyunca lastik gibi oluyo...
burası kaç gündür yoğun tatlım bi geçmiş okumaya başlasan sonu gelmez:)
bende burdayım tv seyrediom bende...
ya bişi sorcem kızlar daha önce safranlı pilav yiyen oldumu aranızdan nasıl oluyo ben hiç denemedim de...eğer güzel diyosanız evde yapmayı denicem bakalım...
bi de evde karides güveç yapan oldumu hiç nasıl oluyo bana bilgi verebilecek birileri varmı...
ben kalamar yaptım çok güzel oldu ama hemen tüketilmesi gerekiyordu soğuyunca lastik gibi oluyo...
miracle acıtasyon yapma...
asena dun senı dusundum nerde bu karı diye :)
miracle acıtasyon yapma...
asena dun senı dusundum nerde bu karı diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?