2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar. Nasılsınız? Ben izindeyim, size veda edemedim cok yogundum. Mudurum sagolsun canımı cıkardı. Yorgunluktan 4 gun kendıme gelemedım. Sımdı evdeyım dınlenıyorum.

saol semaveela, valla benimkide öle debelenip duruyo bide karnımı geriyo sanki tuvaletim gelmiş gibi hep tuvalete koşuyorum 2 damla gelio anca...maymunum benim o....

saol semaveela, valla benimkide öle debelenip duruyo bide karnımı geriyo sanki tuvaletim gelmiş gibi hep tuvalete koşuyorum 2 damla gelio anca...maymunum benim o....

bende aynı dertten müzdaribim ya(( hele geceleri tuvalete gitmekten uyku yok 24 haftalık oldu benim kızım öyle çok şiddetli tekmeleri yok gerçi hareketli ama şiddetli değil üzülüyorum bende kontrolüm cuma günü bakıcam inş kilosu normaldir

aynısı bendede var geceleri bazen 6-7 kez bile kalktığım oluyo ama en az 3-4 kere mutlaka kalkıyorum tam dalıcam yine kalkıyorum, geceleri doğru düzgün uyku uyuyamıyorum yani...

üzülmene gerek yok zaten bu dönemlerde o kadar şiddetli tepiklemiyo herkesin bebeği sadece bazı arkadaşlarda öyle oluyo 2-3 hafta sonra daha bi şiddetlenecektir merak etme....

slm kızlar ben geldim... nasılsınız... kaç gundur giremedım. aşırı yogundum.. ve kontorum bıtmıştı... özledım sizi.. nneler yaptınız bakalım

bende burdayım tv seyrediom bende...

ya bişi sorcem kızlar daha önce safranlı pilav yiyen oldumu aranızdan nasıl oluyo ben hiç denemedim de...eğer güzel diyosanız evde yapmayı denicem bakalım...

bi de evde karides güveç yapan oldumu hiç nasıl oluyo bana bilgi verebilecek birileri varmı...

ben kalamar yaptım çok güzel oldu ama hemen tüketilmesi gerekiyordu soğuyunca lastik gibi oluyo...

bugun epey gezdım... uskudar, salacak, ve eminönu.. artık kalçam agrıyor.. yuruyemıyorum evde.. kardeşim bayılacaksın diyekorktu.. ama iyi gezdim gine....

canım karides güveç çok lezzetli oluyor ben yapmadım ama arkadaş yapmıştı ve superfreshin hazır karidesleri var ondan kullanmıştı harika olmuştu eminim sende güzel yaparsın

safranlı pılav cok yedım canım ama tadını herkes begenmez safran cok yogun bır baharat cunku ben de sadesını tercıh edıyorum safranlıya nazaran.. ama cıdden cok sevedebılırsın.. bı sefer kendın deneyıp karar vermelısın..

karıdes ya da kalamar konusunda da en ufak bı fıkrım yok :)

miracle acıtasyon yapma...
asena dun senı dusundum nerde bu karı diye :)

sagol canım.. ne olsun sorunlarla ugraşıyoruz öyle.. eşim çaktırmıyor ama epey zor bır süreçteyız.. planlarımız hep iptal oldu.. bebek alışverişine bile çıkamadık daha.. şu gunlerı sorunsuz atlatırsak herşey guzel olacak.. bebegım etkılenmesı diye düşünmemeye, aglamamaya çalişiyorum.. bıraz polyana gibi düşünüyorum.. bugun de işim vardı karşıya geçtım.. epey yurudm.. rahatlayayyım diye...

evde de mısafır vs. vardı.. yemek, temızlık derken vakıt geçıverdı..

işte öyle.. sizler neler yaptınız... bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…