canım karides güveç çok lezzetli oluyor ben yapmadım ama arkadaş yapmıştı ve superfreshin hazır karidesleri var ondan kullanmıştı harika olmuştu eminim sende güzel yaparsın
sagol canım.. ne olsun sorunlarla ugraşıyoruz öyle.. eşim çaktırmıyor ama epey zor bır süreçteyız.. planlarımız hep iptal oldu.. bebek alışverişine bile çıkamadık daha.. şu gunlerı sorunsuz atlatırsak herşey guzel olacak.. bebegım etkılenmesı diye düşünmemeye, aglamamaya çalişiyorum.. bıraz polyana gibi düşünüyorum.. bugun de işim vardı karşıya geçtım.. epey yurudm.. rahatlayayyım diye...
evde de mısafır vs. vardı.. yemek, temızlık derken vakıt geçıverdı..
işte öyle.. sizler neler yaptınız... bakalım...
safranlı pılav cok yedım canım ama tadını herkes begenmez safran cok yogun bır baharat cunku ben de sadesını tercıh edıyorum safranlıya nazaran.. ama cıdden cok sevedebılırsın.. bı sefer kendın deneyıp karar vermelısın..
karıdes ya da kalamar konusunda da en ufak bı fıkrım yok :)
sagol canım.. ne olsun sorunlarla ugraşıyoruz öyle.. eşim çaktırmıyor ama epey zor bır süreçteyız.. planlarımız hep iptal oldu.. bebek alışverişine bile çıkamadık daha.. şu gunlerı sorunsuz atlatırsak herşey guzel olacak.. bebegım etkılenmesı diye düşünmemeye, aglamamaya çalişiyorum.. bıraz polyana gibi düşünüyorum.. bugun de işim vardı karşıya geçtım.. epey yurudm.. rahatlayayyım diye...
evde de mısafır vs. vardı.. yemek, temızlık derken vakıt geçıverdı..
işte öyle.. sizler neler yaptınız... bakalım...
heh bende tam onunla yapmak istiyorum, demek güzel olmuştu, o zaman en yakın zamanda bende denicem, ay saol valla bende ne zamandır tereddüt yaşıyorum ya...
balık yiyemiyorum uzun zamandır ama bugün ilk defa karışık salata yaptım ve içine ton balığı koydum az bi şi, kokusu baya yoğun geldi yerken ama iğrenmeden yiyebildim, belki karidesi bol kaşar ve domatesli yaparsam yiyebilirim...
hee ben de o salak dızıyı seyredıodum vakıt gecsın dıye.. kocam da soruo buna nolmus, bu kım, bu nıye boyle. ay sankı takıp edıom dedım nerden bılım :)) cok komık bı dızı ve bu yuzden cok ızlenıo gor bak.. yılın dızısı yanı
kızlar benim uykum geldi ben kaçar yarın görüşürüz....bebişlere ve kendinize ii bakın...
ben de bugun seker yuklemesı yaptırdım tetanoz asısı oldum ayrıca dıyetısyene gıttım :roflol::roflol: sana arkadaş olıyım dıye :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?