2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee ben de o salak dızıyı seyredıodum vakıt gecsın dıye.. kocam da soruo buna nolmus, bu kım, bu nıye boyle. ay sankı takıp edıom dedım nerden bılım :)) cok komık bı dızı ve bu yuzden cok ızlenıo gor bak.. yılın dızısı yanı

canım karides güveç çok lezzetli oluyor ben yapmadım ama arkadaş yapmıştı ve superfreshin hazır karidesleri var ondan kullanmıştı harika olmuştu eminim sende güzel yaparsın

heh bende tam onunla yapmak istiyorum, demek güzel olmuştu, o zaman en yakın zamanda bende denicem, ay saol valla bende ne zamandır tereddüt yaşıyorum ya...

balık yiyemiyorum uzun zamandır ama bugün ilk defa karışık salata yaptım ve içine ton balığı koydum az bi şi, kokusu baya yoğun geldi yerken ama iğrenmeden yiyebildim, belki karidesi bol kaşar ve domatesli yaparsam yiyebilirim...

ben de bugun seker yuklemesı yaptırdım tetanoz asısı oldum ayrıca dıyetısyene gıttım :roflol::roflol: sana arkadaş olıyım dıye :roflol::roflol:

ya kocişte diyo sen sevmezsin onu çok baharatlı diye ama ben çok merak ettim ya hayatımda bi kere yemek istiyorum sevmezsem bi daha yemem, aslında ben makarna ve bulgur hastasıyım pilavı çok aramam, ama her yaz mutlaka domatesli pilav çeker canım karpuzun çıktığı dönemde, neden bilmiyorum...

canım inş.atlatırsınız ve herşey güzel olur...alışveriş falan olur daha çorap almadım ben yapılır bi kaç günde hiç takma kafana..ne güzel düşünmüşsün bence de üzülüp bebeğinide üzme evin içinde eşinle huzurun varsa atlatılmayacak bi sorun yok bence herşey düzelir...

yersin canım benim zaten hiç balık kısmıyla uğraşmayacaksın tertemiz hazır alacaksın güveçte yap ama tatlım marketlerde küçük güveçler var ya onda harika oluyo ama dediğim gibi ben de hep niyetlendim ama yapmadım henüz senden tarifini alırım canım...

izlenir kesin tatlım oyuncuları falan da çok gıcık o kızlar falan la hiç mi seyretmemişler gossip girl nasıl diye onun türk versiyonu diye sürdü adamlar piyasaya..

ohh sana da ıyı geceler.. ben de su ıcınde kaldım bı duş alayım uykum yok ama belkı gelır duştan snr gorusuruz bakalım..

benımde ayaklarım şişti ve altı çok yanıyor.. gece o yanmadan uyuyamıyorum... o yuzden buz jellerden aldım.. ayalarımın altına koyuyorum. rahatlayınca uyuyorum ancak.. soguk soguk.. serınletıyor...

bu gunlerde bende fazla unutkanlık ve dalgınlık var.. bir iki evrak kaybettım evın içinde.. ve koydugum eşyaların yerını hatırlayamıyorum... tabı artık bıraz da dagınık olmuşum.. eşim son gunlerde fazla dagınıksın dedi..
bozldum tabı bıraz.. haklıda.. ben artık o öncekı tıtızlıgı bıraktm.. adam alışmiştı evı hergun temız ve toplu görmeye.. şimdi ev ucuyor.. bende bana dagınıksın dedıkten sonra iş yapmaya başladım yavaş yavaş.. ama çok yoruluyorum.. yaaaaaaaaaa

ıyı geceler guzel anne adayları... bende kısmetse kasım anne adayıyım :)) bu ay seker yuklemem var benımde... gecenlerde de ılk tetanos asımı oldum 2 gun kolum tutuldu :) olurmus megersem... 23 unde 2.sını olacagım... fakat ben hala bebegımın kılosunu ogrenemdım merak edıyorum,doktoruma muayenede soruyorum boyunu soluor kılo solemıyor unutuyor,bende saskın nolcak bı daha sormayı unutuyorum :))) Bu sefer ısrarla soracagımmm :)

Günaydın herkese.. Bugun hava kapalı gorunuyor burda, yağmur yagma ihtimalı var, işalla acmaz sonradan da yağar bı guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…