2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar herkese propp evet bugün hava kapalı ama sıcaklığından yine ödün vermiyor

Nalan kalamarı bende yapıyorum evde ama karidesi heç denemedim haşlanırken çok kötü koktuğunu duymuşmuştum o sebepyen heç girmedim karides işine ayda 2 defa dışarıda gidip yiyiyorum..

fıkfık günaydınnn gene iş başı yaptık pöff dediğin gibi hava kapalı ama sıcak geneee bunaltıyor adamıııııı dün eşimle burda şeker fabrikasının bahçesine gittik çok güsel orası ağaçlık ormanlık yürüyüş yaptık ordaa temiz hava iyi geldi bebişde sevdi nasıl hareket etti bebişim benim

sonra bahçesinde arkadaşlarla oturduk serin serin süperdi hergün yürüyüşe gideceğiz artık oraya temiz hava çok iyi geldi yeşillik ağaçlıkkk kaydirigubbakcemile2

benım bugun temızlık yapmam lazım biiiirrrr güzel yrn sabahın korunde arkadasım gelıcek gece de burda kalıcak ev pis olmasın.. bu sıcakta temızlık de hiiiiiç cekılmıo yagmur yagcak dıye cok umutlanmıstım güme gitti..

cmts akşam arkadasın dogum gunune davetlıyız teee SuAda da hemi de.. ulan ben ne giyecem oraya uygun kıyafetlerımın hıcbırının ıcıne gıremıom kı ona da bi poffffffffffff..

sanada günaydın figen ya ben bir hafta boyunca tertemiz havası olan yeşiller ve maviler içerisinde tatil yaptım benim velet doğru düzgün tekmelemedi bile..

İstanbula döndüm iş başı yaptım bütün gün karnımın içinde halay çekiyor kaç gündür :bbo:

git kendine göğüs altından itibaren bollaşan elbise al bir tane doğum yaptıktan sonra da daralttırıp giyersin.
hamile elbisesi alma :umursamaz:

günaydın güzel anneler
ben bugün hiç iyi değildim dün akşam şişen ayaklarım inmedi halen sızlıyor ve şiş
bugün nasıl çalışacam bilmiyorum
uyku uyuyamadım offf yaaa

git kendine göğüs altından itibaren bollaşan elbise al bir tane doğum yaptıktan sonra da daralttırıp giyersin.
hamile elbisesi alma :umursamaz:

ay bişi alamam canım ya.. boşa para.. benım ihtiyacım da yok kı hıc ne kdr kıyafetım oldugunu bı bılsen :S ama ıcıne gıremıom o ayrı.. mutlaka cok guzel bısı bulmam lazım evdekılerden gıyecek.. oyle bı yere gıdıp cırkın kalamam.. bızım kızlar zaten kokoş kokoş gelırler ayyy dert ettım sımdı :))

günaydın güzel anneler
ben bugün hiç iyi değildim dün akşam şişen ayaklarım inmedi halen sızlıyor ve şiş
bugün nasıl çalışacam bilmiyorum
uyku uyuyamadım offf yaaa

ben de adam gıbı uyuyamadım canım.. aşı oldugum kolumun ustune donemedıgım ıcın butun gece sol yanımda yattım ve her reflex olarak saga donmeye calısmamda acıyla uyandım

benim sıpa yürüyüş yaparken çok hareketlendi dedim temiz hava iyi geldi heralde doktorumda yürüyüş yaparken temiz havayı içine derin derin çek demişti öyle yaptım coştuu bizimki :)

günaydın kızlar..akşam volkan knak konserine gittim eve yakın dıye yuruduk ama hala bacaklarım agrıyo bıttım resmen bugunn da acaip işim var napıcam bilmiyorumbilmiyorumkismile

siz nasılsınız az gecmısı okuyum geliyorum

kıyafetin çok olsa nolur nan içine giremedikten sonra iki elbiseyi birleştirip giycek halin yok ya hadi bir karıştır bakalım ne çıkacak bahtına :))

ben LCW den 30 liraya 38 beden robadan elbise aldım tiril tiril düğün de de giydim vallahi süper dğum sonrası da giyerim diye bak istersen

anası gibi işkolik mi olucak nezemuszemus

ben de adam gıbı uyuyamadım canım.. aşı oldugum kolumun ustune donemedıgım ıcın butun gece sol yanımda yattım ve her reflex olarak saga donmeye calısmamda acıyla uyandım

canım bilirim o acıyı bende 3 günçekmiştim kolunu oynatırken falan sızlar yanma olur
uyumaya çalışırkende zor olur off yaa sıcaklar aşılar şişmeler zor bi yaz oluyorohaoldumsmile

ay pardon kızlar kocamı işe yolladım :))

Bafo yarın arkadasım gelınce gezmeye cıkarız etilere fln gıderız bakarım o arada dedıgın gıbı 30 lıraysa alırım tabı :)) ama boyu bana kısa gelır eger uzun bı elbıseyse ve onun caresı de yokkk :)

Barays allahtan ki hiç şişmedim sımdıye kadar işalla hıc olmaz.. cok ayakta kalınca zate ayak tabanlarım yanıyo delı gıbı bı de şişsem ohhhh tam süper olur yanı

Fınfık bı bluz buldum dantellı pullu gırebılıom hala ıcıne onu bırazcık kalkık oluo ama olsun :) hıc olmazsa onu gıycem

Şiş el ve ayaklardan şikayetçiyseniz, size 1 gün süresince iyot tuzu ve baharatla tatlandırılmış patates yemenizi öneriyoruz. Böylece fazla su depolayan vücut bu fazlalığını dışarıya atıyor.

hiç duymamıştım bunu doğru mudur acaba, duyan var mı, dogruysa uygulayın barays..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…