fıkfık günaydınnn gene iş başı yaptık pöff dediğin gibi hava kapalı ama sıcak geneee bunaltıyor adamıııııı dün eşimle burda şeker fabrikasının bahçesine gittik çok güsel orası ağaçlık ormanlık yürüyüş yaptık ordaa temiz hava iyi geldi bebişde sevdi nasıl hareket etti bebişim benim
sonra bahçesinde arkadaşlarla oturduk serin serin süperdi hergün yürüyüşe gideceğiz artık oraya temiz hava çok iyi geldi yeşillik ağaçlıkkk kaydirigubbakcemile2
benım bugun temızlık yapmam lazım biiiirrrr güzelyrn sabahın korunde arkadasım gelıcek gece de burda kalıcak ev pis olmasın.. bu sıcakta temızlık de hiiiiiç cekılmıo yagmur yagcak dıye cok umutlanmıstım güme gitti..
cmts akşam arkadasın dogum gunune davetlıyız teee SuAda da hemi de.. ulan ben ne giyecem oraya uygun kıyafetlerımın hıcbırının ıcıne gıremıom kı ona da bi poffffffffffff..
git kendine göğüs altından itibaren bollaşan elbise al bir tane doğum yaptıktan sonra da daralttırıp giyersin.
hamile elbisesi alma :umursamaz:
günaydın güzel anneler
ben bugün hiç iyi değildim dün akşam şişen ayaklarım inmedi halen sızlıyor ve şiş
bugün nasıl çalışacam bilmiyorum
uyku uyuyamadım offf yaaa
sanada günaydın figen ya ben bir hafta boyunca tertemiz havası olan yeşiller ve maviler içerisinde tatil yaptım benim velet doğru düzgün tekmelemedi bile..
İstanbula döndüm iş başı yaptım bütün gün karnımın içinde halay çekiyor kaç gündür :bbo:
ay bişi alamam canım ya.. boşa para.. benım ihtiyacım da yok kı hıc ne kdr kıyafetım oldugunu bı bılsen :S ama ıcıne gıremıom o ayrı.. mutlaka cok guzel bısı bulmam lazım evdekılerden gıyecek.. oyle bı yere gıdıp cırkın kalamam.. bızım kızlar zaten kokoş kokoş gelırler ayyy dert ettım sımdı :))
ben LCW den 30 liraya 38 beden robadan elbise aldım tiril tiril düğün de de giydim vallahi süper dğum sonrası da giyerim diye bak istersenay bişi alamam canım ya.. boşa para.. benım ihtiyacım da yok kı hıc ne kdr kıyafetım oldugunu bı bılsen :S ama ıcıne gıremıom o ayrı.. mutlaka cok guzel bısı bulmam lazım evdekılerden gıyecek.. oyle bı yere gıdıp cırkın kalamam.. bızım kızlar zaten kokoş kokoş gelırler ayyy dert ettım sımdı :))
anası gibi işkolik mi olucak nezemuszemussanada günaydın figen ya ben bir hafta boyunca tertemiz havası olan yeşiller ve maviler içerisinde tatil yaptım benim velet doğru düzgün tekmelemedi bile..
İstanbula döndüm iş başı yaptım bütün gün karnımın içinde halay çekiyor kaç gündür :bbo:
ben de adam gıbı uyuyamadım canım.. aşı oldugum kolumun ustune donemedıgım ıcın butun gece sol yanımda yattım ve her reflex olarak saga donmeye calısmamda acıyla uyandım
anası gibi işkolik mi olucak nezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?