2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın
şişmiş ve ağrıyan ayaklarım ve ben :bbo:

10 da kalkıcam bir sürü işim var gene..

iyot tuzu bildiğimiz tuz değilmi
iyotlu tuzla iyot tuz aynıdır herhaldeCADIARZU

günaydın herkese. dün tchibo ya gittik eşimle. bi sonraki konsept bebekler içinmiş. katalogda çok güzel şeyler var. emzirme sütyeni hamile pijaması filan da var. fiyatlar da çok uygun. yakınınızda varsa uğrayın derim. çarşamba başlicak satışları. ben çarşamba sabah ordayım. eşim sen buraya baya bi para bırakırsın diyooo...

işte onden cok ıyı de yandan bıraz kalkıo gıbı sankisırnaşık şey e tabı onun da caresı yok netcez :)
su an bunu gıyerım gıbı duruo zannederım kı degısmez fıkrım dıger ustlerımı denedıgımde foto ceksem gulmekten yarılırdın :))))) camış gibi durdum onlarla:roflol:

Son düzenleme:

Tchibo.com.tr || Her hafta yeni bir dünya

netten de alısverıs yapılabılıo dıp not düşeyim :) ben cevahıne gıderım ıkı adım yer de gıdemeyenler ıcın dıorum..

sen benden önce koymuşsun linki..
bluzun çok şık durmuş bu arada. hiç 10 kilo almış gibi değilsin.

üstüm almadıgı ıcındır.. boyle dengesız otesı bı vucudum var gobegım bacaklarım ve götüm büyüdü diğer yerler aynı kaldı :)

saol canım .. bu bluzu de yanı ındırımden 20 tl ye fln almıstım ıkı sene once rıver ısland dan, valla tepe tepe kullandım suna bak hamıleyken bıle gıyıcem bereketlı bluzmus :))

bijooo.. evet cnm hem sıcak hem temızlık heç cekılmıo.. ben 20 dk temızlık yapıorum 10 dk oturuyorum zaten hamılelıgımın en basından beri sistemım bu.. boylece vucudu cok ısıtmamıs oluorum aklımca :)

nan şaka maka senin göbeğin gayet kibar duruyormuş amma abarttın yani.

ekleseydin onları da acık güleydik sabah sabahsempatiksalakcinni

ben de 9 kilo aldım ama gören hiç almamışsın diyo. bi de alt tarafa baksalar. bacaklarım odun gibi oldu. popomdan da 2 bebek rahat çıkar yaniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…