Fınfık bı bluz buldum dantellı pullu gırebılıom hala ıcıne onu bırazcık kalkık oluo ama olsun :) hıc olmazsa onu gıycem
bi giyde foto çek ekle bakalım nasıl bişiymiş boshayallersmile
Şiş el ve ayaklardan şikayetçiyseniz, size 1 gün süresince iyot tuzu ve baharatla tatlandırılmış patates yemenizi öneriyoruz. Böylece fazla su depolayan vücut bu fazlalığını dışarıya atıyor.
hiç duymamıştım bunu doğru mudur acaba, duyan var mı, dogruysa uygulayın barays..
fınfık sen nerden yukleyınce goreebılıodun yaa :S
günaydın
şişmiş ve ağrıyan ayaklarım ve ben :bbo:
10 da kalkıcam bir sürü işim var gene..
gunadyın cnm ben de 10.30 da temızlık yapcam bugun de :)
günaydın herkese. dün tchibo ya gittik eşimle. bi sonraki konsept bebekler içinmiş. katalogda çok güzel şeyler var. emzirme sütyeni hamile pijaması filan da var. fiyatlar da çok uygun. yakınınızda varsa uğrayın derim. çarşamba başlicak satışları. ben çarşamba sabah ordayım. eşim sen buraya baya bi para bırakırsın diyooo...
Tchibo.com.tr || Her hafta yeni bir dünya
netten de alısverıs yapılabılıo dıp not düşeyim :) ben cevahıne gıderım ıkı adım yer de gıdemeyenler ıcın dıorum..
sen benden önce koymuşsun linki..
bluzun çok şık durmuş bu arada. hiç 10 kilo almış gibi değilsin.
işte onden cok ıyı de yandan bıraz kalkıo gıbı sankisırnaşık şey e tabı onun da caresı yok netcez :)
işte su an bunu gıyerım gıbı duruo zannederım kı degısmez fıkrım dıger ustlerımı denedıgımde ofot ceksem gulmekten yarılırdın :))))) camış gibi durdum onlarla:roflol:
üstüm almadıgı ıcındır.. boyle dengesız otesı bı vucudum var gobegım bacaklarım ve götüm büyüdü diğer yerler aynı kaldı :)
saol canım .. bu bluzu de yanı ındırımden 20 tl ye fln almıstım ıkı sene once rıver ısland dan, valla tepe tepe kullandım suna bak hamıleyken bıle gıyıcem bereketlı bluzmus :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?