nan şaka maka senin göbeğin gayet kibar duruyormuş amma abarttın yani.
ekleseydin onları da acık güleydik sabah sabahsempatiksalakcinni
ben de 9 kilo aldım ama gören hiç almamışsın diyo. bi de alt tarafa baksalar. bacaklarım odun gibi oldu. popomdan da 2 bebek rahat çıkar yaniii..
günaydın
şişmiş ve ağrıyan ayaklarım ve ben :bbo:
10 da kalkıcam bir sürü işim var gene..
ya işte.. gobek kıbar olabılır de kıçlar ve bacaklar heç kıbar değil :)
ayrıcana fınfık soytarınmıyım lan senın heeeee... gelmiim yanına genç H.G. :roflol::roflol:
hee ben resim ekleyip sen gülerken ben soytarımı oluyodum nan :roflol:
ben gece yatarken de altına yastık koyuyorum artık. be sabah şişmemişti. dün sabah berbattı. tanıyamadım kendimi.
bizim bebelerin başka birşey olma ihtimalleri olamaz zati 5 yaşında ofisboy olarak başlarlar artık.
Her gün 8:30-18:00 arası mesaideyiz kaydirigubbakcemile3
''HERKES'' kelimesini doğru yazan ''HERKESE'' teşekkürler ya.. bi haftadır acayip takmıştım bu olaya :))
evet aferin doğru anladın :roflol:
hoşgeldiniz yeni gelen kızlar..
temızlıge son 15 dk ama hıc yapasım yokkolum da yanıo zaten... amaaaaaannnnnn..
aaa ben çok dikkat ederim o kelimeye hadi bende teşekkür edeyim zemuszemus
Prop ben resmi göremdim
nerede yayınladın :))
en iyisini yapıyosun valla ben de öyle yaparım genelde. ayaklarımın altı ağrıyor sürekli zaten bu aralar. istesem de sürekli yapamam. şu an aradayım mesela aklinialirimsmilebijooo.. evet cnm hem sıcak hem temızlık heç cekılmıo.. ben 20 dk temızlık yapıorum 10 dk oturuyorum zaten hamılelıgımın en basından beri sistemım bu.. boylece vucudu cok ısıtmamıs oluorum aklımca :)
iyi fikir de ben yattığım gibi kalmıyorum ki 50 tur atıyorum oraya buraya. işler güçler bitsin tv falan izlerken yatıp ayagımı duvara dayicam tatilde öyle yapıyodum işe yarıyodu..ben gece yatarken de altına yastık koyuyorum artık. be sabah şişmemişti. dün sabah berbattı. tanıyamadım kendimi.
Günaydın gebeşler :lepi:
dün ilk defa arabayla gidip geldim işe
acaip rahatlıkmış yaw
koceme dedim çok acil araba alıyosun bana :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?