2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nan şaka maka senin göbeğin gayet kibar duruyormuş amma abarttın yani.

ekleseydin onları da acık güleydik sabah sabahsempatiksalakcinni

ben de 9 kilo aldım ama gören hiç almamışsın diyo. bi de alt tarafa baksalar. bacaklarım odun gibi oldu. popomdan da 2 bebek rahat çıkar yaniii..

ya işte.. gobek kıbar olabılır de kıçlar ve bacaklar heç kıbar değil :)
ayrıcana fınfık soytarınmıyım lan senın heeeee... gelmiim yanına genç H.G. :roflol::roflol:

ben hava ısınmadan migrosa gideyim de yemeklik malzeme alayım. dün de yemek yapmamıştım bugün bari yapayım. sular kesildi gelirse yapabilirim tabii. görüşürüz kızlar.

ben gece yatarken de altına yastık koyuyorum artık. be sabah şişmemişti. dün sabah berbattı. tanıyamadım kendimi.

Ayyy napıcaz bilmiyorum bu şişliklerle benimde özellikle sol ayağım akşama kadar fil ayağı gibi oluyo Aynı zamanda sol bacakta venöz yetersizliğide olduğu için doktor aslında dize kadar varis çorabı verdi hamileliğim boyunca hatta doğumda bile giyecekmişim ama bu sıcaklarda onu giymek resmen işkence... Akşama kadar bacaklarım pişiyo ve bilek yerlerinde kat izleri kaşınıyo bütün gece Her zaman giyemiyorum ama bugün giydim bakalım...

günaydın başak..
hoşçakalın kızlar ben temızlıge baslıyorum cok yazmayın arada gelıp baktıgımda cok fazla gecmıs okumak zorunda kalmayım :)

Günaydın gebeşler :lepi:

dün ilk defa arabayla gidip geldim işe
acaip rahatlıkmış yaw
koceme dedim çok acil araba alıyosun bana :roflol:

evet aferin doğru anladın :roflol:
hoşgeldiniz yeni gelen kızlar..
temızlıge son 15 dk ama hıc yapasım yok kolum da yanıo zaten... amaaaaaannnnnn..

Allah kolaylık versin canım ben de dün akşam eve gidince toparladım şöyle bir etrafı yemek falan yaptım bu akşam yemeğe eşimin arkadaşları gelecek iş çıkışı..

aaa ben çok dikkat ederim o kelimeye hadi bende teşekkür edeyim zemuszemus

Ben de çok dikkat ederim türkçemizi düzgün kullanmaya.. O zaman bir de benden teşekkür gelsin herkese :)

Prop ben resmi göremdim
nerede yayınladın :))

Canım buraya eklemişti ama fazla tutmadan kaldırdı hemen

en iyisini yapıyosun valla ben de öyle yaparım genelde. ayaklarımın altı ağrıyor sürekli zaten bu aralar. istesem de sürekli yapamam. şu an aradayım mesela aklinialirimsmile

ben gece yatarken de altına yastık koyuyorum artık. be sabah şişmemişti. dün sabah berbattı. tanıyamadım kendimi.
iyi fikir de ben yattığım gibi kalmıyorum ki 50 tur atıyorum oraya buraya. işler güçler bitsin tv falan izlerken yatıp ayagımı duvara dayicam tatilde öyle yapıyodum işe yarıyodu..

kızlar bişi sorcam uyku seti ile perdesi takım olan set bakıyorum funnybaby dısında baska yerde yok ya
bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…