kızlar bişi sorcam uyku seti ile perdesi takım olan set bakıyorum funnybaby dısında baska yerde yok ya
bilen var mı
günaydin kizlari bugun izinliyim pasaportumu uzattırmıstım gidip emniyetten almam lazım hava cok sıcak ama. hic cıkasım yok valla.ya ben niye sürekli acım ... sekewr cıkması cok kötü oldu psikolojik mi dir nedir canım hep tatlı istiyor. offfffffffffffffff
hakkaten psıkolojık yanı o :) meyve yeo onun yerıne kuru meyve ye cevız badem ye
meyveyede razıyım propçum. oda kısıtlı ve saatleri var. neyse dayanıcaz benim üretemediüm insulini bebişim üretmek için çaba harcıyo yazık kızıma sırf onun için dayanıyom. dün ilk defa alısveriş yaptım zaradan kızıma elbiseler aldım indirim vardı. daha neler neler. içime alısveriş canarı kaçtı
kızıma MASAL ismini düşünüyoruz sizce nasıl
evet ındırım var da guzel seylerın cogu b,tm,ş bayadır var ındırım :) ohh yarasın al tabı kızına bak be 1 aydırı bısı alamıorum dıyetteyım agustos sonuna kdr almıcam dedım.. ama agustos 15tekı mothercare ındırımıne gıtcem tabı onu kacırmıyım barı bu sefer.. pofff bebe kıyafetlerı cok pahalı valla netcez bılmıom :)
tatlım bak bende seker cıkmadı ben ona ragmen dıyetısyene gıttım ben de tatlı yemıorum bak dun basladım dıyete meyve de kısıtlı ve saatlı ayne oyle :) ben san arkadaslık ederım bak dıyet konusunda yalnız degılsın :))[
aferin kız sana ben asla yapamazdım bakma mecburiyetten yapıyorum . gerci cok ta kilo almıstım bu sayede kilo alımım yavasladı senin diyet listen nasıl kamuoyuna acıklarmısın
evet ındırım var da guzel seylerın cogu b,tm,ş bayadır var ındırım :) ohh yarasın al tabı kızına bak be 1 aydırı bısı alamıorum dıyetteyım agustos sonuna kdr almıcam dedım.. ama agustos 15tekı mothercare ındırımıne gıtcem tabı onu kacırmıyım barı bu sefer.. pofff bebe kıyafetlerı cok pahalı valla netcez bılmıom :)
tatlım bak bende seker cıkmadı ben ona ragmen dıyetısyene gıttım ben de tatlı yemıorum bak dun basladım dıyete meyve de kısıtlı ve saatlı ayne oyle :) ben san arkadaslık ederım bak dıyet konusunda yalnız degılsın :))
günaydın arkadaşlar, umarım herkes iydir
kocacaım kahvaltı hazırlıyo,gidip yardım edeyim gelirim sonra.görüşürüz
mothercare nerede daha dogrusu sen hangisine gidicen büyük olanı bilirsin sen
selamm herkese...
nörüon kız.. gel temızlıge yardım et sen bıtırdın kendınınkını :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?