2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aferın soz dınleyıp az konusmussunuz :)))
lady ve barays.. ekledım sildim hemen fınfık bluzu gorsun dıye eklemıstım.. lady sen zaten nerden eklerse ekleyım goremıon ben napiiimmm..

lady cnm zara homeda da perde ve nevresım takım olabılıo.. ama uyku setı degıl bunlar tek yorgan kılıfı ve yastıgı mesela..

ben yarım saatte sadece nevresımı degıstırıp eskısını cırpıp makıneye atıp yatak odasının tozunu alabıldım :))) aşılı kolla anca bu hızda ılerlenıomuş :))

günaydin kizlari bugun izinliyim pasaportumu uzattırmıstım gidip emniyetten almam lazım hava cok sıcak ama. hic cıkasım yok valla.ya ben niye sürekli acım ... sekewr cıkması cok kötü oldu psikolojik mi dir nedir canım hep tatlı istiyor. offfffffffffffffff

hakkaten psıkolojık yanı o :) meyve yeo onun yerıne kuru meyve ye cevız badem ye

hakkaten psıkolojık yanı o :) meyve yeo onun yerıne kuru meyve ye cevız badem ye

meyveyede razıyım propçum. oda kısıtlı ve saatleri var. neyse dayanıcaz benim üretemediüm insulini bebişim üretmek için çaba harcıyo yazık kızıma sırf onun için dayanıyom. dün ilk defa alısveriş yaptım zaradan kızıma elbiseler aldım indirim vardı. daha neler neler. içime alısveriş canarı kaçtı

evet ındırım var da guzel seylerın cogu b,tm,ş bayadır var ındırım :) ohh yarasın al tabı kızına bak be 1 aydırı bısı alamıorum dıyetteyım agustos sonuna kdr almıcam dedım.. ama agustos 15tekı mothercare ındırımıne gıtcem tabı onu kacırmıyım barı bu sefer.. pofff bebe kıyafetlerı cok pahalı valla netcez bılmıom :)
tatlım bak bende seker cıkmadı ben ona ragmen dıyetısyene gıttım ben de tatlı yemıorum bak dun basladım dıyete meyve de kısıtlı ve saatlı ayne oyle :) ben san arkadaslık ederım bak dıyet konusunda yalnız degılsın :))

canah arkadaşımızdan da uzun zamandır ses çıkmadı ya naptı acaba bebişi düzeldi mi hiç haber yok gelişmelerden umarım kötü birşey yoktur

günaydın arkadaşlar, umarım herkes iydir
kocacaım kahvaltı hazırlıyo,gidip yardım edeyim gelirim sonra.görüşürüz

mothercare nerede daha dogrusu sen hangisine gidicen büyük olanı bilirsin sen

mothercare nerede daha dogrusu sen hangisine gidicen büyük olanı bilirsin sen

ben cevahirdekine gıdıyorum magaza olarak kucuk ama hersey var.. ama bıldıgım en buyugu ıstınye parkta...

dun yazmıstım buraya lıstemı ve demıstım kı herkesınkı farklıdır tabı belkı bunun yarısını bıle yeıosunuzdur sız demıstım gercekten de bu kdr cok yemeyenler varmıs aramızda :)) ama benım metabolızmam ıste..
Turp gibiyiz maaşallah :) | burcuname

ben uyguluyorum vallahı dun oglede snr basladım cok umutluyum artık kılo almıcam ısallla :)

nörüon kız.. gel temızlıge yardım et sen bıtırdın kendınınkını :)))

sende benim gibi yapıon dinlene dinlene akşama anca biter yawrum sen devam et:)))sabah sabah üst kattaki komşuya kızdım normalde hiç sevmem böyle muhabbetleri kadın şarıl şarıl balkon yıkıo balkonumu kirletti bende kızdım anlıcağın çok haşin uyandım bugün:))kız banyomu yıkamadım dün onu yıkıcam bende o kadar başka bişi yok...yakında olsan gelirdim valla yazık bize göbekli göbekli zor oluyo artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…