2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

senın balkona nası sıcradı o sular onu anlamadım parmaklıkları fln da yıkadı heralde demıı.. burda yasak bız sadece sılebılıoz parmaklıkları normal ıcerıyı sadece yıkayabılıoz..

evet canım dınlene dınlene yapıcam tabı kı cunku yarın arkadasım gelcek gezecez butun gun bugun yorulursam yrn pestılım cıkar.. zaten yemegım fln da hazır yemek derdım de yok akşam 6ya kdr yaparım ıste yavas yavas.. gece hafta motor takmıs gıbı ogleden snr 2de baslayıp 6da bıtırmıstım snr aksam ve ertesı gun yerımden kalkamamıstım :))

eet tatlım parmaklıkları yıkadı ondan kızdım bende bu kaçıncı yapışı bugün dayanamadım artık...kolun ağrıyodur şimdi senin dikkatli ol zorlama hiç..hatrlıyorum geçen sefer ertesi gün karnını ağrıtmıştın yetiştiği kadar yap işte boşver ..bak benimde yemeğim yok zeytinyağlı barbunya yapacam ama rahatım o yüzden..ohh arkadaşın geliyor ne güzel benim arkadaşlarımın herbiri bi yerde ama en çok ankarada telefonda konuşuyoruz anca her sene bi kaç gün bile olsa mutlaka ankara ya gider bi kednime gelirdim bu sene o da olmadı (

ohh bu haftasonu arkadasa doycam valla.. gecen pazar da arkadasımla ublusup kahvaltı yapıp gezmıstık aksama kdr.. yrn sbh arkadasım gelıo ıste bızde kalcak bı gece de, ertesı gun de baska bı arkadasımın dogum gunu var aksma oraya gıtcez.. e pazara zaten ayaga kalkmaz hale gelırım yorgunluktan :)) arkadas cok onemlı bısı ya, yerı geldıgınde aıleden daha yakın oluolar ınsana.. benım de cogu ankarada kaldı burda 3-5 tane var anca

zaten sorun da bu, konuşmak çözüm olmuyor ki site yöneticisi bile konuştu fayda yok, kadın 7,30 da çamaşır makinasını, 8,30 da süpürgeyi açıyor haftaiçi haftasonu farketmiyor... ceviz kırıyorlar, kabuklar bizim balkonda.. bir de torunu var karşı apartmanda ama hep üstümüzdeler, çocuk bu gürültü yapacak tabi ama sürekli kalorifer peteklerine vuruyor gece bile, üstüne kadın da peteğe vuruyor göya çocuğu susturacak, tabi çocuk daha beter ağlıyor... amaaan yaptıkları 1-2 değil ama kalkmış bize beğenmiyorsanız çıkın diyor halbuki kendi de kiracı ama... neyse iyi dedikodusunu yaptım ama canım laftan anlayacak gibi değil malesef. bu halimle niye taşınayım onca iş ve masraf... az daha devam ederse resmi işlem başlatıcaz mecburen...

ohhh ne güsel çok özendim şimdi... bu pazar evlilik yıldönümümüz bizimde bakalım ne yapacak kocacık...allahım az önce ablası aramış işte evlilik yıldönümüzde bişeyler yap kız şimdi hassastır falan diye akıl vermiş böyle kendini farklı ii göstermeye çalışan bi görümcem var benim sinir olmuş kocamda iiki söyledi bizde öküzdük bişey bilmiyoduk diyor :))arkadaş gibisi yok valla benim akrabalık duygularım pek gelişmemiştir zaten hep mesafeli oldum akrabalarla ama arkadaşlarımın yeri apayrı özellikle doğu görevimi yaparken 2,5 sene maaltyanın bi dağ köyünde çalıştım orda bi ev arkadaşım vardı tesadüf oldu ikmizde aynı üni.den mezunduk bir evin içinde 2,5 senemiz geçti kardeş ötesi şimdi bana hergün telde konuşmasak o gün bişey eksik kalmış gibi oluyo çok arıyorum inan...

miracle katılıyorum yerı gelıo kardesten ote oluolar, cok onemlı arkadas cokk..
gelecek evlılık yıldonumunuz de kutlu olsun sımdıden :)) bakalım senınkı de benımkı gıbı suprız mı yapacak yoksa acık acık mı yapacak :))

Allahım bi de akıl mı veriyor taşının diye kesinlikle ara hakkını görsün bakalım özür dileyip mahcup olmak yerine diklenmek neymiş...bizdede var çocuk gürültüsü iki tane küçük küçük çocuğu var bütün gün koşturup duruyolar ona bile sesimi çıkarmadım çocuktur yapar çocuğa laf geçirmek zor dedim ama işte iyilikten maraz doğar derler ya aynen öyle bişey demeyince saf salak sanıyolar iice tepemize çıkıyolar...

sagol canım benim..yok yawrum kalmadı süprizi baksana ablasına gıcık oldu diye biz öküzmüyüz yapacaz tabiki bişeyler tribine girdi bizde yemeğe gideriz işte napıcaz başka ama hediye ne alır onu bilmiyorum bak o biraz süprz olacak işte..

benmde 13 de evlilk yıldönümüm.kesin unutmaz da çok romantik bişeyler yapıcanı da sanmıyorum açıkcası .şöyle mum ışığında takım elbiseli felan :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…