2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mola

sırtımdan saçlarımın arasından resmen ter akıyor püf bu ne yaaaaa :bbo:

bende inanmam herahlde bu benm kocammı diye.ilk kez şüpe duyarım. dans edemicez kolları kavuşmıcak adamın :))))))

afiet olsun bijocum:) ben demın basladım yemege bı baktım bıtmıs.. sımdı sayıyla yıyom ya az gelıo tabı psıkolojık olarak :)))

banada doktor 3 gün boyunca börek kızartma makarna pilav ye dedi.bende doktorun dediğini yapıyorum ama çok ağır geliyo sürekli hamur işi yemek.bu akşamda etli pilav yapcam.he bu arada prop dünn senin vişne kompostundan yapımm çok şükella olmuş :)))

afiet olsun bijocum:) ben demın basladım yemege bı baktım bıtmıs.. sımdı sayıyla yıyom ya az gelıo tabı psıkolojık olarak :)))

saol caanım sana da afiyet olsun yarasın oğlunaaa.

ben de gereksiz şeyler yiyorum 2 gündür ama yemek yapcak halde değilim malesef. yarın inşallahh.. sen diyetisyene başlamışsın iyi sabır gerektiriyor hadi hayırlı olsunn.

anamm nası dr muş o :) yanlış anlamadıysam şeker yüklemesi doğru çıksın diye demiştir onu. hakat ya bu sıcaklarda hamur işi. oof of kardeşim yeme diyolar kızıyoruz ye diyolar kızıyoruz :roflol:

ayyyy çok sevindimm:kedi:
mis gibi dimi soğuk soğuk ne güzel gidio..
ben de bu haftasonu yıne yapıcam ama vişne bulamam buyuk ihtimalle kuru erikle denycem bu sefer.. babannem her ramazanda yapar.. sahurda patlıcanlı , sucuklu lokmaların yanına cok super gıder :))

cok azimliyim duvarı delecem bu dıyet konusunda :)) hoş o lıstenın dıyetlıktarafı yok ta ne dıyım..sağlıklı beslenme konusunda... oyy püfür püfür bi esti kızlar sımdı nası mutlu oldum nasılllll... 1.30a kdr molaya devam bende..belkı 2 bıle olabılır bılmıom :))

slm kızlar.. bende temızlık yapıyorum yavaş yavaş... makında çamaşır var asılacak... bırde yerleri viledalıyacam.. kacom bana artık dagınık olmaya başladın dedi.. bende bıraz iş yapmaya başladım.. dolapları falan düzeltiyorum... zaten buyuk kısmı olmuyor.. olmayanları kaldırıncca dolapta eşimin kıayfetınden başka kıyafet kalmadı ggibi..

ben özel bir gunde çok guzel masa hazırlamıştım.. ve suslendım vs.. eşim geldi.. ve dırekt ustundekılerı çıkartıp şortla otrunca ben masada süs biberi gibi kaldım.. bana evde rahat olmak istiyorum giyinmem sart mı diye sordu.. degil dedim.. komık bir görüntüydü..

acayyip hemde .iş yerinede getirdim damızlık inek gibi içip duruyorum :))))bende kuru kayısı ile denicem .

delersin ya gerçekten isteyen diyetine de uyar zayıflar da. ben çok diyet yaptığım için hem vücut dinlensin hem de istediklerimi yiyeyim doğuma kadar (malum sonra yine diyet var) diye yapmıyorum. aslında doğrusunu sen yapıyosun tabi ki.

sana da kolay gelsin canım bizdensin demek :)

pprp diyedisyen ne dedi sana

çok güzel görünüyorsun asla kilo fazlan yok vücut kütle endeksin hala normal sınırlarda bi de 9 kılo aldım dıosun almamıs halın nasıldı acaba dısarda seı goren asla hamıle olduguna ınanmaz gobegın dısında bıseyın yok zaten spor da yapıomussun beslenme tarzın da fena degılmıs uzulmene hıc gerek yok bundan snr en fazla 2 kılo daha alırsın ve bıtırırız hamılelıgını dedı...

evt 50 lik yğkleme yüksek çıktığı için 100 lük yapılkcak cumartesi günü.ondan doğru bi sonuç için ye dedi galiba ama baya ağır geliyo 100 ton hisediyorum kendmi ne yazıkki.

bijo bu işin dogrusu en bastan saglıklı beslenmektı :) en bastan spor yapmaktı :) ben cok kılo aldım dıye spora ve dıyetısyene basladım yoksa gıtmezdım yanı :) keske en basından mıdemı buyutmeseydım ub kdr. ama artık olmuşa çare yok önümebakıorum yani :)

bu arada yan belimde çatlak var.. garıp bı catlak boyle cızgı cızgı ama ıste kucucuk kucuk bı 10 tane fln cızgı boyle ıkı tne 1TLlık bı alana yayılmıs vazıyette.. tek tarafta var sadece ve orayı kapının koluna vurmustum cok fecı.. galıba bu darbe catlamaya neden oldu ama emın de degılım..

benımde çatlagım var belımde... kılo verdıkten sonra çıkmişti.. bıraz belirgınleştı sadece. offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…