mola
sırtımdan saçlarımın arasından resmen ter akıyor püf bu ne yaaaaa :bbo:
o kadaaaaaaaaaaaaar ıyı anlıorum kı su an:) benım goguslerımın arasından da akıo ama :))
yemek molası mı verdın sen de..
nevet bebegimm
afiet olsun bijocum:) ben demın basladım yemege bı baktım bıtmıs.. sımdı sayıyla yıyom ya az gelıo tabı psıkolojık olarak :)))
banada doktor 3 gün boyunca börek kızartma makarna pilav ye dedi.bende doktorun dediğini yapıyorum ama çok ağır geliyo sürekli hamur işi yemek.bu akşamda etli pilav yapcam.he bu arada prop dünn senin vişne kompostundan yapımm çok şükella olmuş :)))
banada doktor 3 gün boyunca börek kızartma makarna pilav ye dedi.bende doktorun dediğini yapıyorum ama çok ağır geliyo sürekli hamur işi yemek.bu akşamda etli pilav yapcam.he bu arada prop dünn senin vişne kompostundan yapımm çok şükella olmuş :)))
ayyyy çok sevindimm:kedi:
mis gibi dimi soğuk soğuk ne güzel gidio..
ben de bu haftasonu yıne yapıcam ama vişne bulamam buyuk ihtimalle kuru erikle denycem bu sefer.. babannem her ramazanda yapar.. sahurda patlıcanlı , sucuklu lokmaların yanına cok super gıder :))
delersin ya gerçekten isteyen diyetine de uyar zayıflar da. ben çok diyet yaptığım için hem vücut dinlensin hem de istediklerimi yiyeyim doğuma kadar (malum sonra yine diyet var) diye yapmıyorum. aslında doğrusunu sen yapıyosun tabi ki.cok azimliyim duvarı delecem bu dıyet konusunda :)) hoş o lıstenın dıyetlıktarafı yok ta ne dıyım..sağlıklı beslenme konusunda... oyy püfür püfür bi esti kızlar sımdı nası mutlu oldum nasılllll... 1.30a kdr molaya devam bende..belkı 2 bıle olabılır bılmıom :))
sana da kolay gelsin canım bizdensin demek :)slm kızlar.. bende temızlık yapıyorum yavaş yavaş... makında çamaşır var asılacak... bırde yerleri viledalıyacam.. kacom bana artık dagınık olmaya başladın dedi.. bende bıraz iş yapmaya başladım.. dolapları falan düzeltiyorum... zaten buyuk kısmı olmuyor.. olmayanları kaldırıncca dolapta eşimin kıayfetınden başka kıyafet kalmadı ggibi..
pprp diyedisyen ne dedi sana
anamm nası dr muş o :) yanlış anlamadıysam şeker yüklemesi doğru çıksın diye demiştir onu. hakat ya bu sıcaklarda hamur işi. oof of kardeşim yeme diyolar kızıyoruz ye diyolar kızıyoruz :roflol:
delersin ya gerçekten isteyen diyetine de uyar zayıflar da. ben çok diyet yaptığım için hem vücut dinlensin hem de istediklerimi yiyeyim doğuma kadar (malum sonra yine diyet var) diye yapmıyorum. aslında doğrusunu sen yapıyosun tabi ki.
sana da kolay gelsin canım bizdensin demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?