benım mor su anda beyaz fln degıl.. kalcamda var benım lıseden once catlamıstı bembeyazlar tabı sımdı.. ama bacagımda hıc yok sımdı de olmadı bacagımda.. gobegımde fln da bısı yok sımdılık ısallao lmaz da o vurdugum yer catlamıs ıste(
slm tekrar doktordan geldim oglumu gordum cok saglikli dedi doktor masaallah ogluma. kanamada cok az oldugu icin hic tehlikleli bisey yok dedi. bide 4 kilo dha almisim simdi 67 kiloyum banada kocaman bi masaallah ya bu gidisle 70 ide gececem pofff.
slm tekrar doktordan geldim oglumu gordum cok saglikli dedi doktor masaallah ogluma. kanamada cok az oldugu icin hic tehlikleli bisey yok dedi. bide 4 kilo dha almisim simdi 67 kiloyum banada kocaman bi masaallah ya bu gidisle 70 ide gececem pofff.
benm üst baldırımda var kırmızı kırmızı noktalar onlar çatlakmı olcak(( onlardan bide ayakklarımda da oldğu için ayaklarda çatlayamıcağı için önemsemedim .
inşallah bişey çıkmicak şeker yüklemende hayatım opuyorumnanaktan ama sakın tek gitme 100 lük şeker yüklemesi çok zor :bbo: arkadaşımla gitmiştik de kızı acile zor yetiştirmiştim..evt 50 lik yğkleme yüksek çıktığı için 100 lük yapılkcak cumartesi günü.ondan doğru bi sonuç için ye dedi galiba ama baya ağır geliyo 100 ton hisediyorum kendmi ne yazıkki.
hoşbulduk canımm opuyorumnanaktanselam hanimlar
bijocum evine hosgeldina.s.
bende maşallah hiç çatlak olmadı şimdiye kadar. ya genetik ya şu pehlivan yağlarımdan ya sebamed losyondan ya da hepsinden kaydirigubbakcemile3bijo bu işin dogrusu en bastan saglıklı beslenmektı :) en bastan spor yapmaktı :) ben cok kılo aldım dıye spora ve dıyetısyene basladım yoksa gıtmezdım yanı :) keske en basından mıdemı buyutmeseydım ub kdr. ama artık olmuşa çare yok önümebakıorum yani :)
bu arada yan belimde çatlak var.. garıp bı catlak boyle cızgı cızgı ama ıste kucucuk kucuk bı 10 tane fln cızgı boyle ıkı tne 1TLlık bı alana yayılmıs vazıyette.. tek tarafta var sadece ve orayı kapının koluna vurmustum cok fecı.. galıba bu darbe catlamaya neden oldu ama emın de degılım..
benım mor su anda beyaz fln degıl.. kalcamda var benım lıseden once catlamıstı bembeyazlar tabı sımdı.. ama bacagımda hıc yok sımdı de olmadı bacagımda.. gobegımde fln da bısı yok sımdılık ısallao lmaz da o vurdugum yer catlamıs ıste(
benm üst baldırımda var kırmızı kırmızı noktalar onlar çatlakmı olcak(( onlardan bide ayakklarımda da oldğu için ayaklarda çatlayamıcağı için önemsemedim .
sıcaktan yağ falan süremiyorum kaç gündür alerji gibi bişey yaptı sürünce kaşınmaya başlıyorum..karnımızın en hızlı büyüyeceği zamanlra girdik artık çatlamayız inş. ya...siz kızıyosunuz selülit herkeste olur çatlak daha kötü diyede benim selülitler canımı daha çok sıkıyo kızlar ya popomun hemen altı baldırlar falan çok kötü oldu kremle falan geçmez selülit şaşırıyorum valla ya günden güne artıyolar napacağımı şaşırdım
evt oda kötü ama allahtan çok rahtsz edici derecede değeil benmkiler.sende artık doğmdan sonra bakıma felan girersn geçemesede azalırtsın cnm ne ypcan analık böle bişey galiba :))))
yok iğnelerden değil. damaryolu açmışlardı şak diye alıyolardı kanı da. aç karnına 100 lük glikoz çok ağır geldi ona 2.saatin sonlarına doğru fenalık gelmeye başladı. allahtan hastanede bekleniyor da hemen koşmuştuk acilde yatırmıştım tansiyonuna falan bakmışlardı.bijo cnm 100 lük yükleme de nye acillik oldu arkadaşın.iğnelerden mi ,içirilen sudan mı yoksa açlıktan mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?