2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benmde yan belim ve alt baldırımn arkasında var böle bi kaç tane beyaz beyaz esmer tenliyim ben direk burdaym diyo :)

benım mor su anda beyaz fln degıl.. kalcamda var benım lıseden once catlamıstı bembeyazlar tabı sımdı.. ama bacagımda hıc yok sımdı de olmadı bacagımda.. gobegımde fln da bısı yok sımdılık ısallao lmaz da o vurdugum yer catlamıs ıste (

slm tekrar doktordan geldim oglumu gordum cok saglikli dedi doktor masaallah ogluma. kanamada cok az oldugu icin hic tehlikleli bisey yok dedi. bide 4 kilo dha almisim simdi 67 kiloyum banada kocaman bi masaallah ya bu gidisle 70 ide gececem pofff.

benm üst baldırımda var kırmızı kırmızı noktalar onlar çatlakmı olcak (( onlardan bide ayakklarımda da oldğu için ayaklarda çatlayamıcağı için önemsemedim .

slm tekrar doktordan geldim oglumu gordum cok saglikli dedi doktor masaallah ogluma. kanamada cok az oldugu icin hic tehlikleli bisey yok dedi. bide 4 kilo dha almisim simdi 67 kiloyum banada kocaman bi masaallah ya bu gidisle 70 ide gececem pofff.

maşallah oğluna, sorun çıkmamasına sevindim canım ama sen yine de dikkatli ol bence

4 kılo daha derken? ne surede almıssın o 4 kıloyu? kac kılo almıs oldun toplamda?

gözun aydın canım oğlun da iyiymiş bak senın de ıcın ferahladı bızım de ıcımız ferahladı :)

benm üst baldırımda var kırmızı kırmızı noktalar onlar çatlakmı olcak (( onlardan bide ayakklarımda da oldğu için ayaklarda çatlayamıcağı için önemsemedim .

ayaklar da catlayabılırmı acaba bılmıorummda.. benım dızımde catlak var bı tane kocaman.. kollarında olan da bılıorum.. ayak da olabılır belkı..

evt 50 lik yğkleme yüksek çıktığı için 100 lük yapılkcak cumartesi günü.ondan doğru bi sonuç için ye dedi galiba ama baya ağır geliyo 100 ton hisediyorum kendmi ne yazıkki.
inşallah bişey çıkmicak şeker yüklemende hayatım opuyorumnanaktan ama sakın tek gitme 100 lük şeker yüklemesi çok zor :bbo: arkadaşımla gitmiştik de kızı acile zor yetiştirmiştim..

selam hanimlar
bijocum evine hosgeldina.s.
hoşbulduk canımm opuyorumnanaktan

bende maşallah hiç çatlak olmadı şimdiye kadar. ya genetik ya şu pehlivan yağlarımdan ya sebamed losyondan ya da hepsinden kaydirigubbakcemile3

yeme konusuna gelince de çok yemememe rağmen alıyorum malesef ben. bizde kilo ve ödem genetik anam. bi kuzenim 32, biri 28 kilo aldı ama tığ gibi oldular o ayrı..

bijo cnm 100 lük yükleme de nye acillik oldu arkadaşın.iğnelerden mi ,içirilen sudan mı yoksa açlıktan mı ?

cnm gözün aydın hadi.oğluşun kaç grm olmuş söyledi mi

çok sevindim maşallah oğluna...aman canım dikkat et sen kendine demek ki zorlamaya gelmiyo senin bünyen...bende geçen ay bi ayda 3,5 kilo almıştım doktorum uyarmıştı beyaz ekmek kestim bi de tatlıyı azalttım bu cumartesi doktoruma 1 kilo almış olarak gidecem inş.utandıracam doktorumu bana kocamın yanında sen her ay böyle kilo alırsan doğurana kadar 80 kiloyu geçersin demişti..

sıcaktan yağ falan süremiyorum kaç gündür alerji gibi bişey yaptı sürünce kaşınmaya başlıyorum..karnımızın en hızlı büyüyeceği zamanlra girdik artık çatlamayız inş. ya...siz kızıyosunuz selülit herkeste olur çatlak daha kötü diyede benim selülitler canımı daha çok sıkıyo kızlar ya popomun hemen altı baldırlar falan çok kötü oldu kremle falan geçmez selülit şaşırıyorum valla ya günden güne artıyolar napacağımı şaşırdım

evt oda kötü ama allahtan çok rahtsz edici derecede değeil benmkiler.sende artık doğmdan sonra bakıma felan girersn geçemesede azalırtsın cnm ne ypcan analık böle bişey galiba :))))

en erken çatlayan benim herhalde benim göbek çatlamaya başladı yağ filan kar etmiyor((

ayy gobegı catlamaya baskayan da varmış (( korkuorummmm..
miracle selulıte taktın dıye kızmıoz ben de taktım daonun cozumu var ya catlagın omru bıllah cozumu yok (

evt oda kötü ama allahtan çok rahtsz edici derecede değeil benmkiler.sende artık doğmdan sonra bakıma felan girersn geçemesede azalırtsın cnm ne ypcan analık böle bişey galiba :))))

analık böyle bişey tatlım aynen :)zor selülit tedavisi canım benim ya anca evde krem falan kullanırım ciddi tedavisi var çünkü hem zaman istiyor hem de maliyeti yüksek bakalım daha çıkmasa bari...

bijo cnm 100 lük yükleme de nye acillik oldu arkadaşın.iğnelerden mi ,içirilen sudan mı yoksa açlıktan mı ?
yok iğnelerden değil. damaryolu açmışlardı şak diye alıyolardı kanı da. aç karnına 100 lük glikoz çok ağır geldi ona 2.saatin sonlarına doğru fenalık gelmeye başladı. allahtan hastanede bekleniyor da hemen koşmuştuk acilde yatırmıştım tansiyonuna falan bakmışlardı.

tabi sende de olcak diye bişey yok da tek gitme yine de..

inş çıkmaz böle hepmiz kaymak gibi gideriz doğuma (ayy hiç inandırıcı değil hele benm kaymak gibi gitmem imkansız gibi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…