yok iğnelerden değil. damaryolu açmışlardı şak diye alıyolardı kanı da. aç karnına 100 lük glikoz çok ağır geldi ona 2.saatin sonlarına doğru fenalık gelmeye başladı. allahtan hastanede bekleniyor da hemen koşmuştuk acilde yatırmıştım tansiyonuna falan bakmışlardı.
tabi sende de olcak diye bişey yok da tek gitme yine de..
eşimle gidicem.tek değilim.bide acaba 100 lük 50 likde içtiğim sudan iki tanemi içicem yoksa iki katımı şekerli anlamadım :))
inş çıkmaz böle hepmiz kaymak gibi gideriz doğuma (ayy hiç inandırıcı değil hele benm kaymak gibi gitmem imkansız gibi )
bijouxmm özledimm seni nbrrrr :)) 100 lük seker yüklemesını yazmışsın bende yazamıyom dedım bugun bana 50 gramlık yapıldı ..aile hekimin hızlı içme çay yudumlar gibi iç dedi hızlı içersen bayılırsın dedi :)
anaammm kimleri görüyorum balsuratım valla ben de seni özledim kız. önce sen kayboldun sonra ben görüşemedik bir türlü. ben hızlı kilo aldığım için ve bebek biraz önde olduğu için 1 ay önce yaptırdım 50 lik yüklemeyi. bi dikişte içmiştim sadece son dakikalara doğru midem bulanmıştı o kadar.
ee ne çıktı sonucun nasıl geçti tatilin bebiş napıyor
oyyyyy su içinde kaldım yine bu kadar su neremden çıkıo anlamadım :))
günde 3 litre suyu sadece çişle atamazsın herhalde başka yerlerdende çıkacak mecbur..
yaa mola verdım ben hadı konuşun benleeeeee...
yaa mola verdım ben hadı konuşun benleeeeee...
dur ben konuşayımsempatiksalakcinni
saat 12,30 gibi yemek yedim sonra kendimi çok kötü hissetmeye başladım
az öncede ne yediysem hepsini çıkardım yoksa bayılacaktım galibaeyvahedigeldismile
evimde olmak ve dinlenmek istiyorum:gitme:
ARKADAŞALR BURASI ÇOK KÖTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ RÜZGAR VE YAĞMURDAN AĞAÇLAR DEVRİLDİ ACAİP BİR HAVA VAR
SAAT 3 AMA SANKİ AKŞAMIN SEKİZİ ÇOK FENA YAĞMUR YAĞIYORRReyvahedigeldismile KORKTUM VALLAHİ
ARKADAŞALR BURASI ÇOK KÖTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ RÜZGAR VE YAĞMURDAN AĞAÇLAR DEVRİLDİ ACAİP BİR HAVA VAR
SAAT 3 AMA SANKİ AKŞAMIN SEKİZİ ÇOK FENA YAĞMUR YAĞIYORRReyvahedigeldismile KORKTUM VALLAHİ
aa geçmiş olsun sıcaklardan olmuş olabilir ...
ayy telefonum susmuyor kı :)
barays gecmıs olsun, ne iş ...
ay o kötü finali tekrar seyredemem yani miracle, ne ıgrenc bı fınaldı yaaaaa, oyle bı dızıye hıc yakısmamıstı..
figen ne guzel ortalık serınlemıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?