2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 aydan sonra başlıyor dediler bende şu anda 27.haftamdayım,bence genetik bu iç karnı geniş olanlar çatlamıyormuş diye duymuştum benim annemde de ablamda da vardı bende bekliyordum zaten ama hiç kafama takmıyorum çünkü onlar bebeğimden geldi bana:)))

eşimle gidicem.tek değilim.bide acaba 100 lük 50 likde içtiğim sudan iki tanemi içicem yoksa iki katımı şekerli anlamadım :))

bijouxmm özledimm seni nbrrrr :)) 100 lük seker yüklemesını yazmışsın bende yazayım dedım.... bugun bana 50 lik yapıldı ..aile hekimin hızlı içme çay yudumlar gibi iç dedi hızlı içersen bayılırsın dedi :)

anaammm kimleri görüyorum balsuratım valla ben de seni özledim kız. önce sen kayboldun sonra ben görüşemedik bir türlü. ben hızlı kilo aldığım için ve bebek biraz önde olduğu için 1 ay önce yaptırdım 50 lik yüklemeyi. bi dikişte içmiştim sadece son dakikalara doğru midem bulanmıştı o kadar.
ee ne çıktı sonucun nasıl geçti tatilin bebiş napıyor

canım daha sonuçlar çıkmadı bugun yada yarın alıcam sonuçları :)
tatil güzeldii ama anneden ayrılıkk zorduuuuu 1 ay çabucak gelip geçti .Bebede allaha şükür iyii senin oğluş nasıll bakalım :) nasıl gıdıyo hamılelık sıcaklarrrrrrdan bunalıyorummmm bennnn delikafadulden

yaa mola verdım ben hadı konuşun benleeeeee...

dur ben konuşayımsempatiksalakcinni
saat 12,30 gibi yemek yedim sonra kendimi çok kötü hissetmeye başladım
az öncede ne yediysem hepsini çıkardım yoksa bayılacaktım galibaeyvahedigeldismile
evimde olmak ve dinlenmek istiyorum:gitme:

Selam herkezeee burda yağmur başladı ohhh serin serin allahımyaa ne güselll
:)

işlerimi bitirdim hiç iş kalmadıı :) benimde şeker yüklemem bu hafta umarım hrşey normal çıkarrr

ARKADAŞALR BURASI ÇOK KÖTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ RÜZGAR VE YAĞMURDAN AĞAÇLAR DEVRİLDİ ACAİP BİR HAVA VAR
SAAT 3 AMA SANKİ AKŞAMIN SEKİZİ ÇOK FENA YAĞMUR YAĞIYORRReyvahedigeldismile KORKTUM VALLAHİ

hadi ya o kadar şiddetli mi valla mevsimler şaştı bu sene napacan tatlım çıkma hiç dışarı falan sende ...

ayy telefonum susmuyor kı :)
barays gecmıs olsun, ne iş ...
ay o kötü finali tekrar seyredemem yani miracle, ne ıgrenc bı fınaldı yaaaaa, oyle bı dızıye hıc yakısmamıstı..
figen ne guzel ortalık serınlemıstır

off burası da çok sıcak nefes alınmıyor sıcaktan
azıcık yağsa da biraz serinlesek
zor bi yaz geçiyor maalesef

aa geçmiş olsun sıcaklardan olmuş olabilir ...

Çok sağolun kızlar neden oldu anlamadım ama bi anda kötü oldum

prop aşkı memnu da sana katılıyorum
finalde beğendiğim tek sahne behlülün mezar başındaki konuşmasıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…