açlık kan şekeri : 79 sınır değer : 70-105
1.saat kan şekeri : 146 sınır değer : 0-140
yandım anaaaaammm akannehir
çok finayıııımmmeyvahedigeldismile
Günaydın hamişler ve bebişleri, napıyonuz bakem....
bende erkenden yemek ve çamaşırlara giriştim, öğlen olmadan işlerimi bitireyim çok sıcak olunca hiç uğraşamam dedim, onçün erken erken hallediyorum...
açlık kan şekeri : 79 sınır değer : 70-105
1.saat kan şekeri : 146 sınır değer : 0-140
yandım anaaaaammm akannehir
çok finayıııımmmeyvahedigeldismile
eee şimdi 100 lük mü yapacak..
Günaydınnn seviyim hamarat hatunları yawboshayallersmile
ilona nireye kaçtı hemen ya...
eee şimdi 100 lük mü yapacak..
geçmiş olsun cnm, birazcık yüksek çıkmış telaş yapma hemen, dr. a gösterdinmi o ne diyo....
günaydınlarr..
ilonacım çok az yüksek çıkmış. 100 lük isticek muhtemelen ama sınırı cok az geçmişsin 100 lükte bişey çıkmaz sanıyorum..
Günaydıııınnnn :1rolleyes:
canım kramplar için genelde dr magnezyum veryor, işe de yarıyor. dediğin ağrı bazen b ende de oluyor ama sanırım sıkışıyoruz ya birden yapmaya çalışınca oluyor ama benim 1 dk sonra geçiyor. daha uzun süreli ağrıysa sor bence dr.una.
bi bilsem insanın bi doktorunun olmaması ne kötü mafoldumben
bu değerlere göre evet 100 lük yapılaması gerekiyo
ne yapçamı bilmiim hiç olmadı gidip kendi doktorumla görüşçem
sonuçta baştan beri takip eden o
yada diyom direk gidip 100 lüğü yaptırıyım
offffffffffff offffffffffff
Günaydınlar Herkesee,
Figen karnımın altında ki ağrı eğer çişimi çok tutttuysam ki genelde geceleri bende de oluyor
Kramp olayına gelince kalçama giriyordu 2 hafta öncesine kadar, galiba bunun için doktorlar magnezyum veriyorlar ben kullanmadım hiç.
Benimde kasıklarımda kasılmalar oluyor arasıra dün akşam yürüyüş yaptım biraz sahilde yarım saatin sonunda başladı kasılmalar.
Antreman kasılmaları başlıyormuş bu haftalarda bakalım daha neler neler yaşayacağız..boshayallersmile
Herkese günaydııınnnn... Ya kızlar sabah işe gelicem terliğim koptu ve evde ayağıma giyebileceğim hiç bişi bulamadım... Ne terlik ne de ayakkabıya ayaklarımı sığdıramadım bi türlü... Olan bi terliğim vardı oda gitti şuan plaj terliğiyle işe gelmiş bulunmaktayım((
Herkese günaydııınnnn... Ya kızlar sabah işe gelicem terliğim koptu ve evde ayağıma giyebileceğim hiç bişi bulamadım... Ne terlik ne de ayakkabıya ayaklarımı sığdıramadım bi türlü... Olan bi terliğim vardı oda gitti şuan plaj terliğiyle işe gelmiş bulunmaktayım((
figen sende yataktan yada oturduğun yerden kalkarken karnının altını tutarak kalk artık o da ağrı yapar çünki, lindenin dediği gibi bebiş artık ağırlaşmaya başlıyo buda karnın alt kısmına baskı yapıyo, ama sen yinede dr. unada bi danış bakalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?