2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
açlık kan şekeri : 79 sınır değer : 70-105
1.saat kan şekeri : 146 sınır değer : 0-140

yandım anaaaaammm akannehir
çok finayıııımmmeyvahedigeldismile

eee şimdi 100 lük mü yapacak..

Günaydınnn seviyim hamarat hatunları yawboshayallersmile

günaydınlarr..

ilonacım çok az yüksek çıkmış. 100 lük isticek muhtemelen ama sınırı cok az geçmişsin 100 lükte bişey çıkmaz sanıyorum..

eee şimdi 100 lük mü yapacak..

geçmiş olsun cnm, birazcık yüksek çıkmış telaş yapma hemen, dr. a gösterdinmi o ne diyo....

bi bilsem insanın bi doktorunun olmaması ne kötü mafoldumben
bu değerlere göre evet 100 lük yapılaması gerekiyo
ne yapçamı bilmiim hiç olmadı gidip kendi doktorumla görüşçem
sonuçta baştan beri takip eden o
yada diyom direk gidip 100 lüğü yaptırıyım
offffffffffff offffffffffff

öyleymiş canım magnezyum iyi geliyormuş pazartesi günü gideceğim ya doktora isterimm

kız öle gidip kafana göre yaptırma, bi dr. a danış önce, gittiğin hastanede başka kadın doğumcu yok mu?

Herkese günaydııınnnn... Ya kızlar sabah işe gelicem terliğim koptu ve evde ayağıma giyebileceğim hiç bişi bulamadım... Ne terlik ne de ayakkabıya ayaklarımı sığdıramadım bi türlü... Olan bi terliğim vardı oda gitti şuan plaj terliğiyle işe gelmiş bulunmaktayım ((

ayy iyi bali herkezin oluyor demekki o tip karın ağrısı telaş yapmıyayim pazartesi sorarım doktorcuğumaa

kramp çok fena ayak parmaklarım bile kasılıyor magnezyum yazdırayim iyi geliyormuş bir çok arkadaş kullanıyormuş kramplar içinn

figen sende yataktan yada oturduğun yerden kalkarken karnının altını tutarak kalk artık o da ağrı yapar çünki, lindenin dediği gibi bebiş artık ağırlaşmaya başlıyo buda karnın alt kısmına baskı yapıyo, ama sen yinede dr. unada bi danış bakalım ...

olsun canım biz hamileğiz :)

geçmiş olsun görünmez kaza olmuş valla, hafta sonu gidip hemen bi kaç terlik al kendine en ii si, benim öle bi kere işten dönüyorum servisten indim 2 adım gittim koptu, yalın ayak gitmiştim eve kadar herkes bana bakmıştı, çok komikti...

oooooo biju hanım yuvaya dönmüş artıkım, gelmesiyle gitmesi bir oldu galiba, kaçmış hemen hatun, kız bi ce diyip kaçtınmı hemen noldi...gelde biraz hasret giderelim kaçak seni...

soracam canım ama arkadaşların dediği gibi tuvalete giderken oluyorr ağrı yapıyorum gidip geliyorum bir iki dk sonra geçiyor geceleri çok kötü geçiyor yaa zati sıcak terliyorum sürekli sol tarafıma dönüp yatıyorum acıyor yastıkda koyuyorum ama cık genede tutuluyor

yatış posizyonumlada alakalı bir şey heralde

ya bi şi dicem kızlar sizdede oldumu bilmim, benim göğsümün altı komple kızardı ve isilik gibi oldu, acayip kaşınıyo ve kaşıyıncada acayip acıyo sanki oraya iğne batırıyorlar gibi acıyo, yaklaşık 1 haftadır böle pudra felan sürdük geçer diye geçmedi valla, geçmediği gibi bide dahada yayılmaya başladı, orası hafif terleyince nasılo acıyo bi bilseniz, hoooofffffffffff, sinir etti beni bu acı, yarın dr.a gitcem bakalım bi şi yapabilecekmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…