geçmiş olsun görünmez kaza olmuş valla, hafta sonu gidip hemen bi kaç terlik al kendine en ii si, benim öle bi kere işten dönüyorum servisten indim 2 adım gittim koptu, yalın ayak gitmiştim eve kadar herkes bana bakmıştı, çok komikti...
soracam canım ama arkadaşların dediği gibi tuvalete giderken oluyorr ağrı yapıyorum gidip geliyorum bir iki dk sonra geçiyorgeceleri çok kötü geçiyor yaa zati sıcak terliyorum sürekli sol tarafıma dönüp yatıyorum acıyor yastıkda koyuyorum ama cık genede tutuluyor
yatış posizyonumlada alakalı bir şey heralde
oluyor öyle kazalar komik oluyor benimde bir keresinde ayakkabımın topuğu kaldırımın arasına sıkışmıştı çıkaramıyorum allahım bütün esnaf durmuş bana bakıyor yok sağa sola oynatıyorum ayağımı çıkmıyor kaldı çıkardım ayakkabımı mecburen elimle çıkarmaya çalışıyorum yok ayakkabı kaldı :):):) gülüyorum en sonunda bir çocuk geldi abla yardım edeğim dedi çıkardık ama zorla topuk kırıldı tabe öyle yamuk yumuk yürümüştüm durağa kadar çok komiktiiiii
bi bilsem insanın bi doktorunun olmaması ne kötü mafoldumben
bu değerlere göre evet 100 lük yapılaması gerekiyo
ne yapçamı bilmiim hiç olmadı gidip kendi doktorumla görüşçem
sonuçta baştan beri takip eden o
yada diyom direk gidip 100 lüğü yaptırıyım
offffffffffff offffffffffff
bende bir gece önce volkan konak konserine gitmiştim vallahi perişan oldum ...ay resmen dokuluyorum ya.. o kdr yavas iş yaptım ama pestıl vazıyetteyım.. fılm de hıc guzel degıldı zaten bosa gıttık.. pehhh:..
günaydın arkadaşlarrrrrrrrr akşam sohbetlerimizde çok güsel oluyor ben akşam yemekten sonra yığlıp kalıyorummm saat 10 ben rüya görüyor oluyorummm
arkadaşlar gece ben tuvalete kalkınca karnımın altında ağrı hissediyorum sizdede oluyor mu birde sürekli soluma dönüp yatıyorum onunlamı alakalı acaba pazartesi günü kontrolüm var işte ayaklarımada çok kramplar giriyorrçok canım yanıyor
her gece kan sulandırıcı vuruluyorum artık bıktım yaaa birde canım yanıyor küçücük iğne ama canımı acıtıyor işteebu hafta onuda keser heraldeee
hepinize güsel bir gün diliyorum işler beni bekliyorpöfffff hık mık
açlık kan şekeri : 79 sınır değer : 70-105
1.saat kan şekeri : 146 sınır değer : 0-140
yandım anaaaaammm akannehir
çok finayıııımmmeyvahedigeldismile
ya bi şi dicem kızlar sizdede oldumu bilmim, benim göğsümün altı komple kızardı ve isilik gibi oldu, acayip kaşınıyo ve kaşıyıncada acayip acıyo sanki oraya iğne batırıyorlar gibi acıyo, yaklaşık 1 haftadır böle pudra felan sürdük geçer diye geçmedi valla, geçmediği gibi bide dahada yayılmaya başladı, orası hafif terleyince nasılo acıyo bi bilseniz, hoooofffffffffff, sinir etti beni bu acı, yarın dr.a gitcem bakalım bi şi yapabilecekmi...
bende bir gece önce volkan konak konserine gitmiştim vallahi perişan oldum ...
benimde oluyorda eriyen kalsiyum verdi suan bişey yok
cnm benim ya
bana da oluyor işkence gibi sürekli ıslatıyorum ferahlıyor krem sürüyorum ama sıcaktan heralde
olsun canım biz hamileğiz :)
valla dediğin gibi tam bi işkence oldu, bende ufak bi bezi yıkayıp orayı sürekli siliyorum ama silerken bile çok acıyo, hem derim kıpkırmızı hemde isilik gibi sivilceler var, pudra fayda etmedi bakalım dr. ne vercek yada bi şi vercekmi....
ya bi şi dicem kızlar sizdede oldumu bilmim, benim göğsümün altı komple kızardı ve isilik gibi oldu, acayip kaşınıyo ve kaşıyıncada acayip acıyo sanki oraya iğne batırıyorlar gibi acıyo, yaklaşık 1 haftadır böle pudra felan sürdük geçer diye geçmedi valla, geçmediği gibi bide dahada yayılmaya başladı, orası hafif terleyince nasılo acıyo bi bilseniz, hoooofffffffffff, sinir etti beni bu acı, yarın dr.a gitcem bakalım bi şi yapabilecekmi...
geçmiş olsun görünmez kaza olmuş valla, hafta sonu gidip hemen bi kaç terlik al kendine en ii si, benim öle bi kere işten dönüyorum servisten indim 2 adım gittim koptu, yalın ayak gitmiştim eve kadar herkes bana bakmıştı, çok komikti...
nemli olması daha çok tahrişe sebep olur ama kuru ve temiz tutman lazım bana kalırsa arasına bir bez gibi birşey koy göğsün karnına değmesin ve sentetik naylon sütyen neyim kullanma
günaydın kıslar nasılsınızz.uykusuzluıktan ölmek üzereyim gece uykularından hiç bişi anlamıyorum dinlendirmiyo beni
nemli olması daha çok tahrişe sebep olur ama kuru ve temiz tutman lazım bana kalırsa arasına bir bez gibi birşey koy göğsün karnına değmesin ve sentetik naylon sütyen neyim kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?