2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oluyor öyle kazalar komik oluyor benimde bir keresinde ayakkabımın topuğu kaldırımın arasına sıkışmıştı çıkaramıyorum allahım bütün esnaf durmuş bana bakıyor yok sağa sola oynatıyorum ayağımı çıkmıyor kaldı çıkardım ayakkabımı mecburen elimle çıkarmaya çalışıyorum yok ayakkabı kaldı :):):) gülüyorum en sonunda bir çocuk geldi abla yardım edeğim dedi çıkardık ama zorla topuk kırıldı tabe öyle yamuk yumuk yürümüştüm durağa kadar çok komiktiiiii

hımmmm o da olabilir tabi, ama sen yinede oturup kalkarken felan dikkat et göbüşe tamam mı?

hakkatten öle çok komik oluyo, insanın neler geliyo başına dışarda...o anda hiç komik gelmiyo ama sonra hatırlayıp anlatınca insan çok gülüyo...

bişicik olmaz en kötü biraz dikkat edersin hamur işi tatlı neyim yemezsin hemde kilo lontrolün olur heç üzülme moralini bozma
bana kalırsa çok da yüksek olmadığından diyet falan bile yazmaz sadece dikkat etmeni söyler toktur..

ay resmen dokuluyorum ya.. o kdr yavas iş yaptım ama pestıl vazıyetteyım.. fılm de hıc guzel degıldı zaten bosa gıttık.. pehhh:..
bende bir gece önce volkan konak konserine gitmiştim vallahi perişan oldum ...

benimde oluyorda eriyen kalsiyum verdi suan bişey yok

açlık kan şekeri : 79 sınır değer : 70-105
1.saat kan şekeri : 146 sınır değer : 0-140

yandım anaaaaammm akannehir
çok finayıııımmmeyvahedigeldismile

cnm benim ya

bana da oluyor işkence gibi sürekli ıslatıyorum ferahlıyor krem sürüyorum ama sıcaktan heralde

ya ayıptır sülemesi imamın abdest suyu gibi çay içiyorum sabahları toplamda 2 bardak ama o bile midemi yakıyo artık, eskiden nasıl demli içerdim banamısın demezdi, ay noldi bana böle yauw...

ya geçen gün bi kaçamak yapim dedim ve bir bardak buz gibi cola içtim, anam içerken nasıl güzel gitti bide özlemişim acayip lezzetliydi, anam 1-2 saat beni kıvrandırdı mide yanmasından ölecem sandım gaviscon felan içtim banamısın demiyo, sonra yediğim içtiğim her şeyi çıkarttım, midem colayı bi türlü hazmedemedi ya çok fecidi, bi daha uzun süre cola felan içmem valla..

valla dediğin gibi tam bi işkence oldu, bende ufak bi bezi yıkayıp orayı sürekli siliyorum ama silerken bile çok acıyo, hem derim kıpkırmızı hemde isilik gibi sivilceler var, pudra fayda etmedi bakalım dr. ne vercek yada bi şi vercekmi....

şu kettle larada sinir oluyorum ya ne kadar çabuk dibi kireç bağlıyo, her hafta mutlaka bi limonlu suda kaynatmak gerekiyo, bizim buranın suları çok kireçli herhalde...

olsun canım biz hamileğiz :)

Öyle ama inşallah patron gelince bişi demez... Zaten herkes yıllık izinde mutfak işlerine bakan ablada yok onun yerinede ben bakıyorum... Zırt pırt çay kahve taşıyorum yani sürekli gözünün önündeyim... Dün bide pişkin pişkin hamilelere yürüyüiş iyidir dedi sinir oldum zaten... İkide bir çay kahve taşı yemeğini hazırlayıp önüne getir, mutfağı topla işin kötüsü iki haftadır şirketi ben açıp ben kapatıyorum.. Neyseki bugün son pazartesi sabahıda açar ve anahtarı teslim ederim... Hamile kadına böyle sorumluluk verilirmi ya helak oldum iki haftadır...

günaydın kıslar nasılsınızz.uykusuzluıktan ölmek üzereyim gece uykularından hiç bişi anlamıyorum dinlendirmiyo beni

nemli olması daha çok tahrişe sebep olur ama kuru ve temiz tutman lazım bana kalırsa arasına bir bez gibi birşey koy göğsün karnına değmesin ve sentetik naylon sütyen neyim kullanma

2-3 hafta kadar önce karnım ve üst bacaklarım öyle oldu. sadece z.yağlı duş jeli ve sonrasında bebek yağı kullanıyordum. dr herşeyi bırak dedi sıcaktan oluyormuş bir de kullanılan krem vs sıcakta ciltte reaksiyona neden olabiliyormuş ki benim gibi beyaz tenliysen bu yüzden oluyor olabilir. sadece suyla duş alıyorum zaten günde 3-4 kere alınca sabun vs. gerk kalmıyor. sıcasklar geçene kadar böyle yapıcam...

Saol canım öyle yapıcam artık... Almışken bir iki numara büyük almayı düşünüyorum zira hergün biraz daha tombikleşiyo ayaklarım... Eskiden terlik giyemezdim ayaklarım dolduramadığı için öne kayıyo diye şimdide sığdıramıyorum...

yemeğim pişti çamaşırlarımıda astım, oh artık rahatım bugünlük, belki daha sonra bi duşa atlarım yarın sabah erken saatlerde yollara düşeceğimiz için yarına hazır olurum...

bugün çok su içmem lazım yarın saat 10 a kadar su içemicem, hoooofffffffff ölecem susuzluktan...

günaydın kıslar nasılsınızz.uykusuzluıktan ölmek üzereyim gece uykularından hiç bişi anlamıyorum dinlendirmiyo beni

günaydın başak, valla biz o sorunu çözdük, yatağı salona taşıdık orda klima var serin serin uyuyoruz hatta üztümüzü örtüyoruz serin oluyo bazen...sizde öle yapın eğer klima varsa...

nemli olması daha çok tahrişe sebep olur ama kuru ve temiz tutman lazım bana kalırsa arasına bir bez gibi birşey koy göğsün karnına değmesin ve sentetik naylon sütyen neyim kullanma

yok nemli bırakmıyorum ıslak bi bezle silip sonrada havluyla kuruluyorum da bi işe yaramıyo, yarın gidip yeni sütyende alcem kendime zaten bulabilirsem tabi, hiç böle bi şi olmamıştı şimdiye kadar göğüslerin büyüklüğü artık çığrından çıktı herhalde bu kadar kötü olduğuna göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…