günaydın başak, valla biz o sorunu çözdük, yatağı salona taşıdık orda klima var serin serin uyuyoruz hatta üztümüzü örtüyoruz serin oluyo bazen...sizde öle yapın eğer klima varsa...
2-3 hafta kadar önce karnım ve üst bacaklarım öyle oldu. sadece z.yağlı duş jeli ve sonrasında bebek yağı kullanıyordum. dr herşeyi bırak dedi sıcaktan oluyormuş bir de kullanılan krem vs sıcakta ciltte reaksiyona neden olabiliyormuş ki benim gibi beyaz tenliysen bu yüzden oluyor olabilir. sadece suyla duş alıyorum zaten günde 3-4 kere alınca sabun vs. gerk kalmıyor. sıcasklar geçene kadar böyle yapıcam...
Saol canım öyle yapıcam artık... Almışken bir iki numara büyük almayı düşünüyorum zira hergün biraz daha tombikleşiyo ayaklarım... Eskiden terlik giyemezdim ayaklarım dolduramadığı için öne kayıyo diye şimdide sığdıramıyorum...
yok nemli bırakmıyorum ıslak bi bezle silip sonrada havluyla kuruluyorum da bi işe yaramıyo, yarın gidip yeni sütyende alcem kendime zaten bulabilirsem tabi, hiç böle bi şi olmamıştı şimdiye kadar göğüslerin büyüklüğü artık çığrından çıktı herhalde bu kadar kötü olduğuna göre...
günaydınn annişlerr
bende göbişimi ekledimm :)
Günaydın güzel anneler ve tatlı minikleriii
nasılsınız?
Asooo tatil bitmedi mi?
güsssssel birgünden günaydınnn herkeseeee opuyorumnanaktan
gunaydinn kasim bebislerin guzel anneleri opuyorumnanaktan
klima yok cnm ya.sabah akaşm soğuk duşa giryorum biraz rahatlatıyo.bi soğuk bi sıcak yapıyorum.:)) benm göğsümde senin gbi olmuştu kıpkırmızı sivilce gibi kabarcıklar ve çok cnm yanıyodu.bana doktor troys verdi ve iki gün içinde iyi oldu.benim göğüs aram altrarı artık kanama durmuna gelmişti.bi al dene derim ama tabi sen yarın doktora gidicekmişsin zaten gerek yok o daha iyi bilir.
şeker sonucumu merak ediyorum eşim arayıp öğrenecek doktorumu . benımde kesın yuksek çıkıcak gibi geliyoor inşallah yanılırım ohaoldumsmile
döndüm de boğuşuyorum evle hayatım bitmedi ki işim bir türlü. arada bakıyorum size sonra yine yapıyorum. bi de üstüne akşam misafir gelicek çaya.. yani öğlene kadar bitirmem lazım ki çıkıp bişeyler alıp akşama çayın yanına vereyim :bbo:oooooo biju hanım yuvaya dönmüş artıkım, gelmesiyle gitmesi bir oldu galiba, kaçmış hemen hatun, kız bi ce diyip kaçtınmı hemen noldi...gelde biraz hasret giderelim kaçak seni...
idrar yolu enfeksiyonun olabilir canım.. dr a söyle idrar tahlili yapar zaten o.soracam canım ama arkadaşların dediği gibi tuvalete giderken oluyorr ağrı yapıyorum gidip geliyorum bir iki dk sonra geçiyorgeceleri çok kötü geçiyor yaa zati sıcak terliyorum sürekli sol tarafıma dönüp yatıyorum acıyor yastıkda koyuyorum ama cık genede tutuluyor
yatış posizyonumlada alakalı bir şey heralde
hahaha şikayet etme burda 2 günde bir bağlıyor. sular nerdeyse bembeyaz akacak o kadar diyim. de ki yumuşatıcıyı koymayı unuttun, kazık gibi olur çamaşırlar giyemezsin..şu kettle larada sinir oluyorum ya ne kadar çabuk dibi kireç bağlıyo, her hafta mutlaka bi limonlu suda kaynatmak gerekiyo, bizim buranın suları çok kireçli herhalde...
arada pudra sür barimm
klima yoksa gerçekten çok kötü ya, klima olmasa ben hiç uyuyamazdım herhalde, zaten zor nefes alıyorum...
heh benimde öle yani nirdeyse kanayacak valla, bizde o kadar tatlı kaşınıyo yavaşca kaşıyorum sonrada bi acıyo offf sorma gitsin yani, seninkine çok benziyo bakalım dr. ne verecek, ya cilt dr.u bi şi versede benim kendi dr.um kullanmama izin vermiyo hemen bakalım o da onaylayacak mı vereceği kremi verirse tab...
pudra daha kötü yaptı maalesef, yani kurutmadı daha çok yayıldı kızarıklık...
döndüm de boğuşuyorum evle hayatım bitmedi ki işim bir türlü. arada bakıyorum size sonra yine yapıyorum. bi de üstüne akşam misafir gelicek çaya.. yani öğlene kadar bitirmem lazım ki çıkıp bişeyler alıp akşama çayın yanına vereyim :bbo:
idrar yolu enfeksiyonun olabilir canım.. dr a söyle idrar tahlili yapar zaten o.
hahaha şikayet etme burda 2 günde bir bağlıyor. sular nerdeyse bembeyaz akacak o kadar diyim. de ki yumuşatıcıyı koymayı unuttun, kazık gibi olur çamaşırlar giyemezsin..
olumsuz düşünme bence neden yüksek çıksın ki?
inş geçer cnm bilirm benmde çok kötydü.ben ağlıyodum böle kaşıdıktan sonra kayanr su dökülmüş gibi yanıyodu.ama göğüs aralarını birbirme çok yapıştırma ve kaşıma çok yara yaparsan düzelmesi daha zor inbş doktor krem felan verirde çabuk geçerr.
kötü olmuş dikkat sana en iyi deniz gelir
ne bilim içimden öyle geçiyor . bide genelde yüksek çıkıyomuşya ondan heralde.
bi güsell çıksa çok sevinicemm .. idrarıda merak ediyorum inş. enfeksiyonda gitmiştir.
doktor genelde sola yatmaya çalış dedi bana. bende sağa yatınca rahat edemıyorum zaten. genelde sola yatıyorum .
bebeğimin boyu da 30 cm olmuş söylemeyi unuttum aklıma gelmişken yazayım dedim.
koca kız olmuş sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?