2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın başak, valla biz o sorunu çözdük, yatağı salona taşıdık orda klima var serin serin uyuyoruz hatta üztümüzü örtüyoruz serin oluyo bazen...sizde öle yapın eğer klima varsa...

klima yok cnm ya.sabah akaşm soğuk duşa giryorum biraz rahatlatıyo.bi soğuk bi sıcak yapıyorum.:)) benm göğsümde senin gbi olmuştu kıpkırmızı sivilce gibi kabarcıklar ve çok cnm yanıyodu.bana doktor troys verdi ve iki gün içinde iyi oldu.benim göğüs aram altrarı artık kanama durmuna gelmişti.bi al dene derim ama tabi sen yarın doktora gidicekmişsin zaten gerek yok o daha iyi bilir.

birinci derece beyaz tenliyim valla, onçün çok hassas cildim, o dediğin kırmızılık bendede olmuştu, karnımda ve kollarımın iç kısmında meğer kakao yağı bebek yağı onlar alerji yapmış karnıma sürerken kollarımın iç kısımlarıda deydiği için oralarda alerji olmuştu, dr. banada bıraktırdı yağları,

sonra biju arkadaşım bana sebamed im losyonunu önerdi, yaklaşık 1.5 aydır onu kullanıyorum ve hiç bi şi olmadı, gayet ii geldi, bu göğsün altındakiler başka bi şi çünki kremi oraya hiç değdirmedim, bakalım dr. ne diyecek...

neticeyi sizinlede paylaşırım...

şeker sonucumu merak ediyorum eşim arayıp öğrenecek doktorumu . benımde kesın yuksek çıkıcak gibi geliyoor inşallah yanılırım ohaoldumsmile

ben ayakkabı dünyasından aldım bi tane ama ömürlük derler ya o tip bi terlik, altı hazır içide ortapedik, ayağında terlik varmı yokmu belli değil valla, genişliğide ayarlanabiliyor şekilde aldım ki hamilelikten sonrada daraltıp giyeyim diye, biraz fiyatlı ama ödediğin paranın hakkını veriyo, sende öle bi şi al ki seni bi daha uzun süre yarı yolda bırakmasın...

arada pudra sür barimm

klima yoksa gerçekten çok kötü ya, klima olmasa ben hiç uyuyamazdım herhalde, zaten zor nefes alıyorum...

heh benimde öle yani nirdeyse kanayacak valla, bizde o kadar tatlı kaşınıyo yavaşca kaşıyorum sonrada bi acıyo offf sorma gitsin yani, seninkine çok benziyo bakalım dr. ne verecek, ya cilt dr.u bi şi versede benim kendi dr.um kullanmama izin vermiyo hemen bakalım o da onaylayacak mı vereceği kremi verirse tab...

oooooo biju hanım yuvaya dönmüş artıkım, gelmesiyle gitmesi bir oldu galiba, kaçmış hemen hatun, kız bi ce diyip kaçtınmı hemen noldi...gelde biraz hasret giderelim kaçak seni...
döndüm de boğuşuyorum evle hayatım bitmedi ki işim bir türlü. arada bakıyorum size sonra yine yapıyorum. bi de üstüne akşam misafir gelicek çaya.. yani öğlene kadar bitirmem lazım ki çıkıp bişeyler alıp akşama çayın yanına vereyim :bbo:

idrar yolu enfeksiyonun olabilir canım.. dr a söyle idrar tahlili yapar zaten o.

şu kettle larada sinir oluyorum ya ne kadar çabuk dibi kireç bağlıyo, her hafta mutlaka bi limonlu suda kaynatmak gerekiyo, bizim buranın suları çok kireçli herhalde...
hahaha şikayet etme burda 2 günde bir bağlıyor. sular nerdeyse bembeyaz akacak o kadar diyim. de ki yumuşatıcıyı koymayı unuttun, kazık gibi olur çamaşırlar giyemezsin..

inş geçer cnm bilirm benmde çok kötydü.ben ağlıyodum böle kaşıdıktan sonra kayanr su dökülmüş gibi yanıyodu.ama göğüs aralarını birbirme çok yapıştırma ve kaşıma çok yara yaparsan düzelmesi daha zor inbş doktor krem felan verirde çabuk geçerr.

ya bizim burada öle sayılır nirdeyse çok kireçli biz kapının önündeki su vanasının çıkışına mıknatıslı bi alet taktık o güya ayrıştırıyo kireci ona rağmen daha kireç var, eskiden yıkanıp çıktığımda saçlar beton gibi oluyordu şimdi yine makul ölçülerde sertleşiyo, ama çamaşır konusunda burasıda pek farklı değil...

ya ne misafiri daha iki gün olmuş geldiğin biraz nefes aldırsalardı, ay ne sabırsız ve düşüncesiz insanlar bunlar yauw...

ya inşallah başak ya, ölcem acıdan yoksa, bakalım yarın olsunda görcez napcek...

kötü olmuş dikkat sana en iyi deniz gelir

evet aslında en güzeli tuzlu deniz suyu çok ii gelirdi ama nirdeeeee.....

doktor genelde sola yatmaya çalış dedi bana. bende sağa yatınca rahat edemıyorum zaten. genelde sola yatıyorum .
bebeğimin boyu da 30 cm olmuş söylemeyi unuttum aklıma gelmişken yazayım dedim.
koca kız olmuş sempatiksalakcinni

ne bilim içimden öyle geçiyor . bide genelde yüksek çıkıyomuşya ondan heralde.
bi güsell çıksa çok sevinicemm .. idrarıda merak ediyorum inş. enfeksiyonda gitmiştir.

ii düşün ii olsun yaren, umarım ii çıkar, idrarda enfekisyon mu vardı, inşallah geçmiştir o çok önemli çünki...

maşallah ona annesi, koca kız olmuş artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…