ya bizim burada öle sayılır nirdeyse çok kireçli biz kapının önündeki su vanasının çıkışına mıknatıslı bi alet taktık o güya ayrıştırıyo kireci ona rağmen daha kireç var, eskiden yıkanıp çıktığımda saçlar beton gibi oluyordu şimdi yine makul ölçülerde sertleşiyo, ama çamaşır konusunda burasıda pek farklı değil...
ya ne misafiri daha iki gün olmuş geldiğin biraz nefes aldırsalardı, ay ne sabırsız ve düşüncesiz insanlar bunlar yauw...
ya bi şi dicem kızlar sizdede oldumu bilmim, benim göğsümün altı komple kızardı ve isilik gibi oldu, acayip kaşınıyo ve kaşıyıncada acayip acıyo sanki oraya iğne batırıyorlar gibi acıyo, yaklaşık 1 haftadır böle pudra felan sürdük geçer diye geçmedi valla, geçmediği gibi bide dahada yayılmaya başladı, orası hafif terleyince nasılo acıyo bi bilseniz, hoooofffffffffff, sinir etti beni bu acı, yarın dr.a gitcem bakalım bi şi yapabilecekmi...
ii düşün ii olsun yaren, umarım ii çıkar, idrarda enfekisyon mu vardı, inşallah geçmiştir o çok önemli çünki...
maşallah ona annesi, koca kız olmuş artık...
allah allah annemlerin suları gayet iyi aynı barajdan gelmiyor mu ki oralara?
ay canım geldiğimiz gün aradılar size gelicez diye eşim dedi zeynep yorgun cuma gelin diye valla ne yapıcam ne edicem hiç bilmiyorum. bi yufka böreği patates salatası ve supangle vericem. en kolaylarını düşündüm artık napiyim bu seferlik böyle olsun..
sen ii yine bi şi ler yapıyosun ben olsam hazır bisküvi çıkartırdım valla önlerine...
Bende de oldu canım cilt doktoruna gitmiştim
öncelikle tülbent gibi birşeyi sütyeninle tenin arasına koy
kesinlikle önlüyor bir daha olmuyor
birde merhem vermişti ama pek kullanmadım
ama dediğim gibi tülbent gibi ince bir bezle bu sorunu çözersin
inşallah cnm . evet idrarda enfeksiyon vardı. fitil falan kullandım . inşallah geçmiştir. yine çıkçak diede korkuyorum ..
:asigim: hepimizinkiler kocamann oldular kaydirigubbakcemile2
Kızlar bu arada işyerindeki nette sorun var sürekli bağlantı düşüyor
kusura bakmayın
Selamlar herkeseeeee:))))
Aso yuvaya döndü
ya ayıptır sülemesi imamın abdest suyu gibi çay içiyorum sabahları toplamda 2 bardak ama o bile midemi yakıyo artık, eskiden nasıl demli içerdim banamısın demezdi, ay noldi bana böle yauw...
ya geçen gün bi kaçamak yapim dedim ve bir bardak buz gibi cola içtim, anam içerken nasıl güzel gitti bide özlemişim acayip lezzetliydi, anam 1-2 saat beni kıvrandırdı mide yanmasından ölecem sandım gaviscon felan içtim banamısın demiyo, sonra yediğim içtiğim her şeyi çıkarttım, midem colayı bi türlü hazmedemedi ya çok fecidi, bi daha uzun süre cola felan içmem valla..
canım bir daha içme sakın hiç yararlı bişi diil benimde öyle önce içiyorumm ohh buz gibi iyi geliyor sonrası geberiyorum
vişne kompostusu yapıyorum ben oda buz gibi çok iyi geliyor her akşam içiyorumm hafif şekerli :) sende yapıyorsundur :)
hoşbuldum bebişim
hoşgeldin yavrumm
dökülüyoz yavaş yavaş. erensezen de gelir yakında
ben gidip pehlivan yağlarımı sürim işlerime devam edim öptüm kocaman
Bu istanbul nasıl böyleee yaa yanıyor yanıyor kıçımdan başımdan her yerlerimden sular akıyor
ya bi şi dicem kızlar sizdede oldumu bilmim, benim göğsümün altı komple kızardı ve isilik gibi oldu, acayip kaşınıyo ve kaşıyıncada acayip acıyo sanki oraya iğne batırıyorlar gibi acıyo, yaklaşık 1 haftadır böle pudra felan sürdük geçer diye geçmedi valla, geçmediği gibi bide dahada yayılmaya başladı, orası hafif terleyince nasılo acıyo bi bilseniz, hoooofffffffffff, sinir etti beni bu acı, yarın dr.a gitcem bakalım bi şi yapabilecekmi...
kızzz yoldan çıkarma beniii :jeyyar::jeyyar:
Bu istanbul nasıl böyleee yaa yanıyor yanıyor kıçımdan başımdan her yerlerimden sular akıyor
Aso yuvaya döndü
Aso yuvaya döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?