2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah allah annemlerin suları gayet iyi aynı barajdan gelmiyor mu ki oralara?

ay canım geldiğimiz gün aradılar size gelicez diye eşim dedi zeynep yorgun cuma gelin diye valla ne yapıcam ne edicem hiç bilmiyorum. bi yufka böreği patates salatası ve supangle vericem. en kolaylarını düşündüm artık napiyim bu seferlik böyle olsun..

Bende de oldu canım cilt doktoruna gitmiştim
öncelikle tülbent gibi birşeyi sütyeninle tenin arasına koy
kesinlikle önlüyor bir daha olmuyor
birde merhem vermişti ama pek kullanmadım
ama dediğim gibi tülbent gibi ince bir bezle bu sorunu çözersin

ii düşün ii olsun yaren, umarım ii çıkar, idrarda enfekisyon mu vardı, inşallah geçmiştir o çok önemli çünki...

inşallah cnm . evet idrarda enfeksiyon vardı. fitil falan kullandım . inşallah geçmiştir. yine çıkçak diede korkuyorum ..

maşallah ona annesi, koca kız olmuş artık...

:asigim: hepimizinkiler kocamann oldular kaydirigubbakcemile2

yok anacım buraya başka yerden geliyo herhalde, biz k.yalıdayken böle değildi çünki, buraya taşındık bir ay sonra her tarafımız kurudu, kuruluktan suratımdaki deriler dökülmeye başladı, kafamız kepek içinde kaldı düşün artık, sonra baktım olacak gibi değil şu mıknatıslı aletten aldım 2 sene önce, şimdi daha ii ama ona rağmen sular çok sert maalesef...

anam ne saygısız insanlar bunlar ya haftaya gel nolcek yani, he ramazan başlıyo yiyip içemicekler diye bu haftadan geliyorlardır annadım ben onların derdini, sen ii kabul etmişsin ben kabul etmezdim valla...sen ii yine bi şi ler yapıyosun ben olsam hazır bisküvi çıkartırdım valla önlerine...

olabilir onu koyim bari belki teri felan engeller...

inşallah cnm . evet idrarda enfeksiyon vardı. fitil falan kullandım . inşallah geçmiştir. yine çıkçak diede korkuyorum ..

:asigim: hepimizinkiler kocamann oldular kaydirigubbakcemile2

valla öle oldular, Allahıma şükürler olsun... fitilin düzenli kullandıysan geçmişdir muhtemelen, umarım düzelmiştir...

Kızlar bu arada işyerindeki nette sorun var sürekli bağlantı düşüyor
kusura bakmayın

olsun cnm niye kusura bakalım senin suçun yok ki...

Bu istanbul nasıl böyleee yaa yanıyor yanıyor kıçımdan başımdan her yerlerimden sular akıyor

hoşgeldin yavrumm
dökülüyoz yavaş yavaş. erensezen de gelir yakında

ben gidip pehlivan yağlarımı sürim işlerime devam edim öptüm kocaman
hoşbuldum bebişim
doktor oda işlerim fln filan olmasaydı kalcaktım daha yaa.yarın doktora gitcez pazartesi oda gelcek fln filannn yanıyorummm uleeeeynnn

günaydın gebeşler :lepi:
bu hafta 2-3 de yattım sabah uykusuz kalsam da neşeliyim Rabbim bozmasın
demekki işten çıkıp eve gidip iş yapuıp erken yatınca gününü gün etmeyince ertesi gün işe gelince pisikolocim bozuluyomuş bunu farkettim :roflol:
bundan sonra yatağa girip 3 saat sağa sola döneceğime gözümden uyku akana kadar evde vakit geciriyorum öyle yatıyorum hemen uyuyakalıyorum çok şükür sempatiksalakcinni

bende de bu hafta öle bişi vardı kızarma değilde kasınıyomu acıyomu çözemedim
ben sabah akşam aktardan aldığım karısımı sürüyorum o yapmış olamaz çünkü gebeliğimin ilk ayından beri sürüyorum nerdeyse laelaelaelaelae
karnım büyüyünce memiklerim göbeğime değmeye başladı kanımca ondan :1ninca:

kızzz yoldan çıkarma beniii :jeyyar::jeyyar:

anam böle 2 gün temizlik çamaşır uğraşınca insanda hal mi kalır ya, onlar anlayışlı değilse aslında bizimde anlayışlı olmamamız lazım ama elimizde değil biz yaparız, ben sana yapma desemde senin için el vermez şimdi, 1-2 çeşitte olsa yaparsın kesin...ii niyetimizden dolayı kaybediyoruz biz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…