Bu istanbul nasıl böyleee yaa yanıyor yanıyor kıçımdan başımdan her yerlerimden sular akıyor
günaydın gebeşler :lepi:
bu hafta 2-3 de yattım sabah uykusuz kalsam da neşeliyim Rabbim bozmasın
demekki işten çıkıp eve gidip iş yapuıp erken yatınca gününü gün etmeyince ertesi gün işe gelince pisikolocim bozuluyomuş bunu farkettim :roflol:
bundan sonra yatağa girip 3 saat sağa sola döneceğime gözümden uyku akana kadar evde vakit geciriyorum öyle yatıyorum hemen uyuyakalıyorum çok şükür sempatiksalakcinni
bende de bu hafta öle bişi vardı kızarma değilde kasınıyomu acıyomu çözemedim
ben sabah akşam aktardan aldığım karısımı sürüyorum o yapmış olamaz çünkü gebeliğimin ilk ayından beri sürüyorum nerdeyse laelaelaelaelae
karnım büyüyünce memiklerim göbeğime değmeye başladı kanımca ondan :1ninca:
ya ayıptır sülemesi imamın abdest suyu gibi çay içiyorum sabahları toplamda 2 bardak ama o bile midemi yakıyo artık, eskiden nasıl demli içerdim banamısın demezdi, ay noldi bana böle yauw...
ya geçen gün bi kaçamak yapim dedim ve bir bardak buz gibi cola içtim, anam içerken nasıl güzel gitti bide özlemişim acayip lezzetliydi, anam 1-2 saat beni kıvrandırdı mide yanmasından ölecem sandım gaviscon felan içtim banamısın demiyo, sonra yediğim içtiğim her şeyi çıkarttım, midem colayı bi türlü hazmedemedi ya çok fecidi, bi daha uzun süre cola felan içmem valla..
canım bir daha içme sakın hiç yararlı bişi diil benimde öyle önce içiyorumm ohh buz gibi iyi geliyor sonrası geberiyorum
vişne kompostusu yapıyorum ben oda buz gibi çok iyi geliyor her akşam içiyorumm hafif şekerli :) sende yapıyorsundur :)
he yapıyom bende, vişne erik üzüm kayısı elma armut ne bulursam yapıyorum valla, geçen gün şeftali bile yaptım, şu anda üzüm kayısı incir üçlüsünü kaynatıyom bakalım nasıl olcek...
geçen günde kırmızı eriğin içine frambuaz koydum acayip lezzetli oldu tavsiye ederim...
allaahh diyorum yaahu ölüyorum ölüyorum bu ne sıcakk.kıçım başım su içinde.boncuk boncuk ter akıyor resmen yaa içimde çeşme var da su kaçağı olmuş gibiyim.
Daha dur bakim ne gördün gördüklerin göreceklerinin teminatı asooo sempatiksalakcinni
hoşgeldin Şeniz
zaten burası bööyleyse mersini düşünemiyorum.çok iyi bilirim mersin sıcağını 4 senem geçti orda eyvahlar olsun sizesen bi de mersini gör şekerim biz buharlaştık artık burada şansımıza ne kadar sıcak geçiyor bu yaz(
Aşkommmm ben geldim yaa geldim de yanıyorum yanıyorummm .benim işler olmasa daha kalırdım ama napayım döndük işte. yarın doktora gitcem,pazartesi oda gelcek yarın akşama doğru bursaya gitcez.eşim bi iş teklifi aldı akşam yemeğe gitcekler fln. ben de ne yapcaksam ooofvaaaayyyyyyyy asoşum da dönmüş yuvaya, naber kız yazlıkçı seni, nasıl sevdindinmi istanbula döndün diye...laelaelaelaelae
hoşbuldum şekerh geldin aso :lepi:
hoşbuldum da sıcak buldumHoşgeldin tatilci bayan
tamda istanbulun en sıcak olduğu gün geldin senin için bugün zor olur akannehir
ahh sorma be canım saltanat sona erdi. kavrulmak ne kelime mahfoldum yahu.havuza insem mi diye düşünüyorum ama daha beter mi olurum acaba.yaaaaa Ayvalıkta bahçede oturup püfür püfür keyif yapıyordun geçen gün, gel sende biraz bizimle birlikte kavrulur istanbulda...
hoşgeldin asooo herkez tatilini bitirip dönüyor bijo döndü asoo döndüü kim kaldı sezen arkadaşımız onunda var daha heralde dönmesine
nalancım kullandığın sütyenlerle alakalı olabilir mi sıkıyor olabilir mi ben birtane almıştım çok iyi kaliteli çok pişik yaptı göğsmün altını sonra atlet şeklinde olan sporcu sütyenleri diyorlarya ondan aldım çok rahat ettim yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorum
sıcaklarında etkisi var nalancımm göğüslerde büyüdü burdan bir arkadaş yorum yapmuş benim momuşlarda göbeğime değcek nerdeyseee az kaldı arkadaşlar geçicekk inşallah çoğunu bitirdik azı kaldıı
bu arada klima kullanan arkadaşlar benim arkadaşım çok fena hasta oldu işe gidemiyorr dikkat edinkilima çarpmışş iğne vuruluıyor birde bebeğimiz var allahtan anesi burdada çok sıkıntı yaşamıyor siz genede koruyun kendinizi olur mu
nalancım sen dikkat et güselim kilimayı açıyorsun
Bir klimamız bile yok uleeeynnnnn sempatiksalakcinnivalla ben hazirandan beri klimayı aktif şekilde kullanıyorum, benim klimaya bağışıklığım var beni çarpmıyo, geceleride uyku modu var klimanın o konuma getiriyorum böylece gece üşümüyoruzda,
klimayı bilinçsiz kullanınca çarpılıyorsun cnm, bide klimanın durduğu yer çok önemli, bizim salonda öle bi yerde duruyo ki üstümüze gelmiyo ama odayı çok güzel soğutuyo, ama mutfaktaki tam üstüme geliyo onun için boynuma bi şi ler takıyorum çarpmasın beni diye, bide kanatları yukarı bakacak şekilde ayarlıyorum ama dediğin gibi dikkat etmek lazım gerçekten...
allaahh diyorum yaahu ölüyorum ölüyorum bu ne sıcakk.kıçım başım su içinde.boncuk boncuk ter akıyor resmen yaa içimde çeşme var da su kaçağı olmuş gibiyim.
zaten burası bööyleyse mersini düşünemiyorum.çok iyi bilirim mersin sıcağını 4 senem geçti orda eyvahlar olsun size
Aşkommmm ben geldim yaa geldim de yanıyorum yanıyorummm .benim işler olmasa daha kalırdım ama napayım döndük işte. yarın doktora gitcem,pazartesi oda gelcek yarın akşama doğru bursaya gitcez.eşim bi iş teklifi aldı akşam yemeğe gitcekler fln. ben de ne yapcaksam ooof
nalan abartma sırtına alıp dolaşcan :CüvCüv:
süyenimi çekiyom çekiyom nine aşada kalıyo kanımca sütyenimde anormallik var:roflol:
bi deben küçük alıp yukarda tutmak en iyisi :jeyyar:
göbeğime değmesin :umursamaz:
kurban olurum ben bu bebemin kıprasmasına yaa
bütün sıkıntılarımı alıyo valla
hoşbuldum şeker
hoşbuldum da sıcak buldumölüyorum yahu bu ne sıcak millet havuza dolmuş,insem mi diye düşünüyorum ama bu sıcakta herhalde cayır cayır yanar tansiyonum düşer bayılrıım D
ahh sorma be canım saltanat sona erdi. kavrulmak ne kelime mahfoldum yahu.havuza insem mi diye düşünüyorum ama daha beter mi olurum acaba.
duşa gire gire helak oldum aslında duşun altından çıkmamak lazımhoşgeldin canım benim, özledik kız sini...opuyorumnanaktan
valla en son ölçtüğümde 2 ay önce 118 cm di artık ölçmeye korkuyorum...
bende, bende....
inme kız leş gibidir o havuz şimdi herkes işemiştir oraya mikrop kaparsın duşa atla...
Bir klimamız bile yok uleeeynnnnn sempatiksalakcinni
Önümüzdeki hafta içi istanbulları bize çağırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim acayip sıcak çünkü :S size kötülük yapamıcam.:S
duşa gire gire helak oldum aslında duşun altından çıkmamak lazım
Dur bakalım bizim bugünlerde ne olcağımız belli değil.Eşim işi kabul ederse taşınma durumu söz konusu olabilir onun için almam şimdi. bizim ev salon ve mutfak yanıyor yatak odası serin ama tüm gün yatak odasında mı durcam daral gelir.idare etcem bakalım bir süre olmadı bir vantilatör alcam geçici çözüm.Cumartesisen sonra belli olur bakalım durumumuz.kız al bi tane senin evin her yeri komple cam bide çok feci sıcak oluyordur senin ev...
bende buluşuruz benim her yerde bi soğutma sistemi var nasılsa...zamanı konuşalım biz seninle ona göre arkadaşlarada haber veririz, yemekleride birlikte yaparız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?