2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız bursayamı taşıncaksınız...

AH CANIM AZ KALMIS AMA

BEN KOMİLİNİN BEBE YAGINI SURUYORUM COK FERAHLATIYOR USTELIK SAF KATKISIZ

OY MAŞALLAH KUZUYA

Selamlar herkeseeeee:))))
Aso yuvaya döndü

HOSGELDİN ASOCUM

BENİM YAVRU KIPIR KIPIR VALLAHI BAYILIYORUM YA O DONDUKCE:teytey:

MIDEM YANIYO BU SICAKTA DISARI CIKAMICAM OFISE SOYLICEM DE NE YICEM YAAAAAAmafoldumben

aman çıkma boşver dışarsı çok sıcakmış, demin kapıcı geldi o söledi, yanıyo dışarsı kimsecikler yok diyo, bide dün gece istanbulda deprem olmuş haberin varmı dedi, oldumu acaba bi bakim manşetlere...

hafif bi şi ler söle ev yemeği yapan bi yer varsa ordan söle en iyisi...

eminim sen de minik de olsa bişeyler yapmadan duramazdın :) sen mi hazır bisküvi koyacaksın misafirlere hiç sanmıyorum :umursamaz:

işlerimi hafiflettim sayılır da belim ağrıdı yaa. daha ders çalışmam lazım eylülde bütünlemelerim var akannehir

senin işler bitmez valla biju, misafir ağırlamaktan ders felan çalışamican sen bu gidişle...

şehir dışınamı yoksa gene istanbulda biryerde mi aso arkadaşım taşınmakta sorun
şehir dışı cnm
kız bursayamı taşıncaksınız...

anam pazartesi istanbulda 9 saat sular kesik olacakmış tüm istanbul ANADOLU YAKASINDA kilere duyurulur...
yaa cnm belli değil taşınmam diyordum ama çok iyi bir teklif bakalım daha karar verme aşamasındayız.ben de bilmiyorum bakalım hayırlısı işte.
yaaaa ne su kesintisi yaaa yuhhh 9 saat ohaaa gece kessinler bari gündüz ne yapcaz ayyy ooof

09:00 - 18:00 saatleri arasında dudulluda yapılacak bi çalışmadan dolayı sular kesik olacakmış, bizde allahtan hidrofor var olmayanların allah yardımcısı olsun...

çok ii bi teklif ise neden olmasın tabi sonuçta bu sizin geleceğiniz, hakkınızda hayırlısı olsun bakalım...

biz öle şehir değiştirmeye kalksak eşimin ailesi ayaklanır valla, böle bi şeye hayatta razı olmazlar herhalde, ama zaten benim eşim işinden memnun umarım emekli olana kadarda böle kalır, her şeyin hayırlısı...

anam pazartesi istanbulda 9 saat sular kesik olacakmış tüm istanbul ANADOLU YAKASINDA kilere duyurulur...
anaa söyliyim anneme küçükyalıda da kesilecek mi ki? gerçi onların da hidroforu var ama olsun uyarayım..

senin işler bitmez valla biju, misafir ağırlamaktan ders felan çalışamican sen bu gidişle...
valla sorma nalancım. napalım kimsesiz olmaktan iyidir. 4 yıl kimsesizdim inan koşturmak çok daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…