Dur bakalım bizim bugünlerde ne olcağımız belli değil.Eşim işi kabul ederse taşınma durumu söz konusu olabilir onun için almam şimdi. bizim ev salon ve mutfak yanıyor yatak odası serin ama tüm gün yatak odasında mı durcam daral gelir.idare etcem bakalım bir süre olmadı bir vantilatör alcam geçici çözüm.Cumartesisen sonra belli olur bakalım durumumuz.
Hepiniz sıcaktan mayıştınız herhalde kmse konuşmuyor. hadi size iyi susmalar kızlar aso kaçar:)
AH CANIM AZ KALMIS AMAÖyle ama inşallah patron gelince bişi demez... Zaten herkes yıllık izinde mutfak işlerine bakan ablada yok onun yerinede ben bakıyorum... Zırt pırt çay kahve taşıyorum yani sürekli gözünün önündeyim... Dün bide pişkin pişkin hamilelere yürüyüiş iyidir dedi sinir oldum zaten... İkide bir çay kahve taşı yemeğini hazırlayıp önüne getir, mutfağı topla işin kötüsü iki haftadır şirketi ben açıp ben kapatıyorum.. Neyseki bugün son pazartesi sabahıda açar ve anahtarı teslim ederim... Hamile kadına böyle sorumluluk verilirmi ya helak oldum iki haftadır...
BEN KOMİLİNİN BEBE YAGINI SURUYORUM COK FERAHLATIYOR USTELIK SAF KATKISIZbirinci derece beyaz tenliyim valla, onçün çok hassas cildim, o dediğin kırmızılık bendede olmuştu, karnımda ve kollarımın iç kısmında meğer kakao yağı bebek yağı onlar alerji yapmış karnıma sürerken kollarımın iç kısımlarıda deydiği için oralarda alerji olmuştu, dr. banada bıraktırdı yağları,
sonra biju arkadaşım bana sebamed im losyonunu önerdi, yaklaşık 1.5 aydır onu kullanıyorum ve hiç bi şi olmadı, gayet ii geldi, bu göğsün altındakiler başka bi şi çünki kremi oraya hiç değdirmedim, bakalım dr. ne diyecek...
neticeyi sizinlede paylaşırım...
doktor genelde sola yatmaya çalış dedi bana. bende sağa yatınca rahat edemıyorum zaten. genelde sola yatıyorum .
bebeğimin boyu da 30 cm olmuş söylemeyi unuttum aklıma gelmişken yazayım dedim.
koca kız olmuş sempatiksalakcinni
Selamlar herkeseeeee:))))
Aso yuvaya döndü
MIDEM YANIYO BU SICAKTA DISARI CIKAMICAM OFISE SOYLICEM DE NE YICEM YAAAAAAmafoldumben
MIDEM YANIYO BU SICAKTA DISARI CIKAMICAM OFISE SOYLICEM DE NE YICEM YAAAAAAmafoldumben
eminim sen de minik de olsa bişeyler yapmadan duramazdın :) sen mi hazır bisküvi koyacaksın misafirlere hiç sanmıyorum :umursamaz:anam böle 2 gün temizlik çamaşır uğraşınca insanda hal mi kalır ya, onlar anlayışlı değilse aslında bizimde anlayışlı olmamamız lazım ama elimizde değil biz yaparız, ben sana yapma desemde senin için el vermez şimdi, 1-2 çeşitte olsa yaparsın kesin...ii niyetimizden dolayı kaybediyoruz biz...
eminim sen de minik de olsa bişeyler yapmadan duramazdın :) sen mi hazır bisküvi koyacaksın misafirlere hiç sanmıyorum :umursamaz:
işlerimi hafiflettim sayılır da belim ağrıdı yaa. daha ders çalışmam lazım eylülde bütünlemelerim var akannehir
şehir dışı cnmşehir dışınamı yoksa gene istanbulda biryerde mi aso arkadaşım taşınmakta sorun
kız bursayamı taşıncaksınız...
yaa cnm belli değil taşınmam diyordum ama çok iyi bir teklif bakalım daha karar verme aşamasındayız.ben de bilmiyorum bakalım hayırlısı işte.anam pazartesi istanbulda 9 saat sular kesik olacakmış tüm istanbul ANADOLU YAKASINDA kilere duyurulur...
şehir dışı cnm
yaa cnm belli değil taşınmam diyordum ama çok iyi bir teklif bakalım daha karar verme aşamasındayız.ben de bilmiyorum bakalım hayırlısı işte.
yaaaa ne su kesintisi yaaa yuhhh 9 saat ohaaa gece kessinler bari gündüz ne yapcaz ayyy ooof
şehir dışı cnm
yaa cnm belli değil taşınmam diyordum ama çok iyi bir teklif bakalım daha karar verme aşamasındayız.ben de bilmiyorum bakalım hayırlısı işte.
yaaaa ne su kesintisi yaaa yuhhh 9 saat ohaaa gece kessinler bari gündüz ne yapcaz ayyy ooof
anaa söyliyim anneme küçükyalıda da kesilecek mi ki? gerçi onların da hidroforu var ama olsun uyarayım..anam pazartesi istanbulda 9 saat sular kesik olacakmış tüm istanbul ANADOLU YAKASINDA kilere duyurulur...
valla sorma nalancım. napalım kimsesiz olmaktan iyidir. 4 yıl kimsesizdim inan koşturmak çok daha iyi :)senin işler bitmez valla biju, misafir ağırlamaktan ders felan çalışamican sen bu gidişle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?