pöfff göbişler büyüdükçe epilasyon işi çok zorlaşıyor, bundan sonraki aylarda nasıl olcak acaba??
depremle ilgili bi haber yok nerden duyduysa bizim kapıcı...
anaa söyliyim anneme küçükyalıda da kesilecek mi ki? gerçi onların da hidroforu var ama olsun uyarayım..
valla sorma nalancım. napalım kimsesiz olmaktan iyidir. 4 yıl kimsesizdim inan koşturmak çok daha iyi :)
amin canım ya bakalım. ben de istemiyorum bursa ama yapcak biş yok bakalım benimki kabul etcek mi daha o da var tabi:)))çok ii bi teklif ise neden olmasın tabi sonuçta bu sizin geleceğiniz, hakkınızda hayırlısı olsun bakalım...
biz öle şehir değiştirmeye kalksak eşimin ailesi ayaklanır valla, böle bi şeye hayatta razı olmazlar herhalde, ama zaten benim eşim işinden memnun umarım emekli olana kadarda böle kalır, her şeyin hayırlısı...
Son Depremler burdan bakıyorum ben son depremlere. göremedim istanbul ama :uhm:
acaba sıcaklardan dolayı yeni bir şehir efsanesi mi uyduruldu yine deprem olacak diye
ya kuaförde ki ben asla kuaföre yaptırmam yada tüy dökücü kremle, anca öle olucak herhalde, bende yarın alcam unutmazsam...
yok yazmıyo küçükyalı ama kızkardeşimin işyeri ümraniyede. orada kesilecekmiş uyardım onları da sayende. teşekkür ederimmm Şenizhe süle nolur nolmaz haberin linkini koydum canım bi bak bakalım k.yalıda da kesilcekmi...
ya o konudada haklısın kimsesiz takılmaktan ii dir hiç olmazsa bi değişiklik oluyo insana...
ben de eşimin işinden dolayı burdayım hiç sevmememe rağmen. herşeyi düşünüp karar alın derim.. hayırlısı olsun canım.amin canım ya bakalım. ben de istemiyorum bursa ama yapcak biş yok bakalım benimki kabul etcek mi daha o da var tabi:)))
amin canım ya bakalım. ben de istemiyorum bursa ama yapcak biş yok bakalım benimki kabul etcek mi daha o da var tabi:)))
nalancım sakın krem kullanma içinde bir dünya kimyasal var ki zaten normalde de bazı bölgelerde kullanmayın diye yazıyor içinde. hele hamileyken hiç kullanma.
kuaförde hijyen şartlarına hiç güvenmediğim için ben gitmiyorum, kendimi bildim bileli makina... ama artık hepsi zor
bakalım canım yaa karar veremiyorum.burdan dha büyük bir firma ve 4 katı daha yüksek maaş.bu durumda çaresiz kalıyorum bakalım kısmet diyorum yaa hayırlısı
yok yazmıyo küçükyalı ama kızkardeşimin işyeri ümraniyede. orada kesilecekmiş uyardım onları da sayende. teşekkür ederimmm Şeniz
ben de eşimin işinden dolayı burdayım hiç sevmememe rağmen. herşeyi düşünüp karar alın derim.. hayırlısı olsun canım.
yok yazmıyo küçükyalı ama kızkardeşimin işyeri ümraniyede. orada kesilecekmiş uyardım onları da sayende. teşekkür ederimmm Şeniz
ben de eşimin işinden dolayı burdayım hiç sevmememe rağmen. herşeyi düşünüp karar alın derim.. hayırlısı olsun canım.
bende gitmiyorum kuaföre ay utanırım zaten yaptıramam orama, bende hep ağdayla alıyorum hani şu eski model çamsakızı ağdalar varya onunla, ama göbüşten dolayı aşağıyı görmek gitgide zorlaşıyo gerçekten, makineyle çok acıyo onun için onunla sadece bikini bölgesini alıyorum...
ben geçen sefer yatak odasında yatağın üstüne örtü serdim, karşıma küçük aynayı koydum öle aldım bu seferde öle yaparım herhalde, haftaya alıcam bende çünki c.tesi dr.da randevum var nolur nolmaz hazırlıklı olmak lazım...
öyle tabi canım bakalım kısmet.Hayırlısı olsun diyorum.valla ben şahsen gitmeni istemem ama söz konusu ii bi iş olunca akan sular durur tabi, önemli olan eşinin kararı sonuçta aileyi geçindiren o...
bakalım canım yaa karar veremiyorum.burdan dha büyük bir firma ve 4 katı daha yüksek maaş.bu durumda çaresiz kalıyorum bakalım kısmet diyorum yaa hayırlısı
evet ayna tek çözüm. ben lazer epilasyon yaptırıyordum yarım kaldı tabi. ama emzirme döneminden sonra kesin giderim çok büyük rahatlık valla...
öyle tabi canım bakalım kısmet.Hayırlısı olsun diyorum.
Hala ter içindeyim bu ne yahu
evet canım sağlam bayağı hemde.yok çok çalışmak zorunda kalmıcak işte. orası büyük kurumsal bir firma her şey yerine oturmuş durumda. burayı eşim sıfırdan yaptığı için çok yoruluyordu.orda kocamı daha çok görcem ama ne bilim hakkımızda hayırlısı olsun diyorum sadece.Huzur olsun da gerisi önemli değil4 katı sağlam bi meblağ yapar herhalde asoş ii değerlendirmek lazım, ama kocan daha çok çalışmak zorunda kalabilir bu durumda, her şeyin hayırlısı canım, boşuna dememişler doğduğun yer değil doyduğun yer diye....
ben zaten bursadan geldim buraya orda oturuyorduk gayet de iyi biliyorum bursayı.Büyük dediğin şehri başından sonuna kadar yarım saatte gezebiliyosun büyük anlayışına hayran kaldım:))))))))sorun büyüklük değil ki ben bursayı sevmiyorum huzursuz olurum orda diye korkum var sadeceşartlar iyiyse neden olmasın bursada büyük bir şehir asocum kayınvaliden mi bursadaydı senin kendi ailen mi bursaya gittiğinizi biliyorumm bursada kimler vardı sizin
Bakayım canım ama bana olmaz bence o diye düşünüyorum hemoroid oluştu ya bende hamilelikten dolayı soğuk ters etki yapmasın :Sasoş soğutma minderi varmış ona bi bak istersen, herevelazım diye bi site var ordan bakabilirsin, üstüne oturunca serinletiyormuş, bende almayı düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?