2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

he süle nolur nolmaz haberin linkini koydum canım bi bak bakalım k.yalıda da kesilcekmi...

ya o konudada haklısın kimsesiz takılmaktan ii dir hiç olmazsa bi değişiklik oluyo insana...

amin canım ya bakalım. ben de istemiyorum bursa ama yapcak biş yok bakalım benimki kabul etcek mi daha o da var tabi:)))

Son Depremler burdan bakıyorum ben son depremlere. göremedim istanbul ama :uhm:

acaba sıcaklardan dolayı yeni bir şehir efsanesi mi uyduruldu yine deprem olacak diye

ya bu akıllıya bakkal demiştir kesin o da kimden duyduysa artık, buda gelip bana söledi, ben bi şi hissetmedim felan dedim, hava çok sıcak bu sıcaklarda olur dedi gitti haspam her şeyi biliyo ya...

ya kuaförde ki ben asla kuaföre yaptırmam yada tüy dökücü kremle, anca öle olucak herhalde, bende yarın alcam unutmazsam...

nalancım sakın krem kullanma içinde bir dünya kimyasal var ki zaten normalde de bazı bölgelerde kullanmayın diye yazıyor içinde. hele hamileyken hiç kullanma.
kuaförde hijyen şartlarına hiç güvenmediğim için ben gitmiyorum, kendimi bildim bileli makina... ama artık hepsi zor

he süle nolur nolmaz haberin linkini koydum canım bi bak bakalım k.yalıda da kesilcekmi...
ya o konudada haklısın kimsesiz takılmaktan ii dir hiç olmazsa bi değişiklik oluyo insana...
yok yazmıyo küçükyalı ama kızkardeşimin işyeri ümraniyede. orada kesilecekmiş uyardım onları da sayende. teşekkür ederimmm Şeniz

amin canım ya bakalım. ben de istemiyorum bursa ama yapcak biş yok bakalım benimki kabul etcek mi daha o da var tabi:)))
ben de eşimin işinden dolayı burdayım hiç sevmememe rağmen. herşeyi düşünüp karar alın derim.. hayırlısı olsun canım.

valla ben şahsen gitmeni istemem ama söz konusu ii bi iş olunca akan sular durur tabi, önemli olan eşinin kararı sonuçta aileyi geçindiren o...

bende gitmiyorum kuaföre ay utanırım zaten yaptıramam orama, bende hep ağdayla alıyorum hani şu eski model çamsakızı ağdalar varya onunla, ama göbüşten dolayı aşağıyı görmek gitgide zorlaşıyo gerçekten, makineyle çok acıyo onun için onunla sadece bikini bölgesini alıyorum...

ben geçen sefer yatak odasında yatağın üstüne örtü serdim, karşıma küçük aynayı koydum öle aldım bu seferde öle yaparım herhalde, haftaya alıcam bende çünki c.tesi dr.da randevum var nolur nolmaz hazırlıklı olmak lazım...

bakalım canım yaa karar veremiyorum.burdan dha büyük bir firma ve 4 katı daha yüksek maaş.bu durumda çaresiz kalıyorum bakalım kısmet diyorum yaa hayırlısı

ne demek canım benim, ben gün içerisinde bi kaç kere daha yazarım bunu zaten herkesin haberi olsun, hoş çalışanları belki fazla etkilemez ama evde olanlar için feci bi durum susuzluk, herkesin haberi olsun...

ayy alah korusunnn çok sıcak ya havalar uyduruyorlardır deprem olucak faaln diğeee

bende yemeğimi yedim mantar sote pilav ayrann midemi kötü yaptı sotee karpuz peynir yiyecektik bugün arkadaş gelecekti işi uzamışşş sen yemeğini ye ben karpuzu getiriyorum dedi gecikebilirim kendimi peynir karpuza hazırlanmıştım oysaaa :):) nasıl iyi gidiyorr hımm buz gibi karpuz peynirrr

bu sene ama ben şöyle kıpkırmızı karpuz yiyemedim yaa bal kabağından aşılamayla karpuz yapıyorlarmış marketlerdeki ucuz karpuzlar onlardan diyorlar bu sene şöyle bal gibi istediğim gibi yiyemedim karpuz yaa çok severim benn

eşim dünde ananas almış faydalı diğe sevmedim ben yaa ne bilim kızdı odaa alıyorum yemiyorsun diğe sana almadım oğluma aldım diyor yiyceksin hay allahım yaaa :)

evet ayna tek çözüm. ben lazer epilasyon yaptırıyordum yarım kaldı tabi. ama emzirme döneminden sonra kesin giderim çok büyük rahatlık valla...

bakalım canım yaa karar veremiyorum.burdan dha büyük bir firma ve 4 katı daha yüksek maaş.bu durumda çaresiz kalıyorum bakalım kısmet diyorum yaa hayırlısı

4 katı sağlam bi meblağ yapar herhalde asoş ii değerlendirmek lazım, ama kocan daha çok çalışmak zorunda kalabilir bu durumda, her şeyin hayırlısı canım, boşuna dememişler doğduğun yer değil doyduğun yer diye....

şartlar iyiyse neden olmasın bursada büyük bir şehir asocum kayınvaliden mi bursadaydı senin kendi ailen mi bursaya gittiğinizi biliyorumm bursada kimler vardı sizin

evet ayna tek çözüm. ben lazer epilasyon yaptırıyordum yarım kaldı tabi. ama emzirme döneminden sonra kesin giderim çok büyük rahatlık valla...

epilasyon yaptırıncada ilerde kıllar tekrar çıkabiliyormuş diye duydum ben ne kadar doğru onu bilmiyorum tabi, ama çıkana kadar büyük rahatlık tabi...

evet canım sağlam bayağı hemde.yok çok çalışmak zorunda kalmıcak işte. orası büyük kurumsal bir firma her şey yerine oturmuş durumda. burayı eşim sıfırdan yaptığı için çok yoruluyordu.orda kocamı daha çok görcem ama ne bilim hakkımızda hayırlısı olsun diyorum sadece.Huzur olsun da gerisi önemli değil
şartlar iyiyse neden olmasın bursada büyük bir şehir asocum kayınvaliden mi bursadaydı senin kendi ailen mi bursaya gittiğinizi biliyorumm bursada kimler vardı sizin
ben zaten bursadan geldim buraya orda oturuyorduk gayet de iyi biliyorum bursayı.Büyük dediğin şehri başından sonuna kadar yarım saatte gezebiliyosun büyük anlayışına hayran kaldım:))))))))sorun büyüklük değil ki ben bursayı sevmiyorum huzursuz olurum orda diye korkum var sadece

asoş soğutma minderi varmış ona bi bak istersen, herevelazım diye bi site var ordan bakabilirsin, üstüne oturunca serinletiyormuş, bende almayı düşünüyorum...
Bakayım canım ama bana olmaz bence o diye düşünüyorum hemoroid oluştu ya bende hamilelikten dolayı soğuk ters etki yapmasın :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…