2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
epilasyon yaptırıncada ilerde kıllar tekrar çıkabiliyormuş diye duydum ben ne kadar doğru onu bilmiyorum tabi, ama çıkana kadar büyük rahatlık tabi...

belki.. kişye göre değişiyor olbilir canım ama şahsen yaptırdığım kadarıyla müthiş rahatlık, tekrar çıkmadı da biten yerlerde. etek, elbise, deniz... ne yapıcam nasıl yetiştiricem derdi olmadan şak diye çıkabiliyorsun dışarıya... kalan kısmı da tamamlasam ömür boyu rahat bir daha :)

asocum istanbul la tabiki kıyaslayamassın bursayıı :):) ben şartlar iyi olursa neden olmasın orasıda güsel bir şehir demek istedim ben beğeniyorum bursayı sen sevmiyebilirsin tabi

eşim doktoru aramış.
şeker yüksek çıkmamış ama idrarda yine enfeksiyon varmış.
yarın gelsin ilaç yazayım demiş. ben bu enfeksiyondan kurtulamıcakmıyım offf yaaaa...
neyseki şekerim ii çıkmış ona sevindimmmmm

Bakayım canım ama bana olmaz bence o diye düşünüyorum hemoroid oluştu ya bende hamilelikten dolayı soğuk ters etki yapmasın :S

tabi sende hemoroid var doğru sende kucağına alır sarılırsın ona öle soğutur, amaç serinlik vermesi değilmi...

Canım hakkınızda hayırlı neyse o olsun, şimdiden düşünmenin bi manasıda yok zaten, yarın gidip bi görüşün bakalım anlaşabilecek misiniz ona göre karı koca oturur düşünür taşınır en doğru kararı verirsiniz...bebiş kısmetiyle geliyo bak...

ayyy epilasyon işi zorlaşıyor gerçekten . şimdiden böleyiz son aylarda nolcak halimiz . koca göbeklerden göremicez bişiiy. kafamçokkarıştı
ben kuaförede gidemem napçaz bılmem :sm_confused:

iyi hadi bakalım sevindm endişeleniyordun şeker yüksek çıkıcak diğe

canım idrar yolları enfeksiyonu maleseff hep tekrarlıyor bendede olmuştu tedavisini olmuştum ama şimdi karın ağrım oluyor idrara sıkıştığım zaman tekrarlamış olabilir çok su içmek gerekiyorr su,su,su başka bunun çaresi yok

aso cnm hoşgeldinnnnnnnn opuyorumnanaktan
sağol canımm benim:)
hakkınızda hayırlısı olsun aso arkadaşım
sağol figen arkadaşım
hee valla şanslı velet :) aman her şeyin hayırlsıı olsun bakalım.ben bi duşa daha greyim de çıkayım su kuşu oldum resmen yaaa buz gibi suya giriyorum resmen

tabi belkide kişiye göre değişiyordur ama dediğin gibi büyük rahatlıktır gerçekten, bende yaptırmak isterim ilerde...

ayyy epilasyon işi zorlaşıyor gerçekten . şimdiden böleyiz son aylarda nolcak halimiz . koca göbeklerden göremicez bişiiy. kafamçokkarıştı
ben kuaförede gidemem napçaz bılmem :sm_confused:

kocişler alır sempatiksalakcinni ben bir arkadaşımla paylaşmıştım bana öyle demişti ohaoldumsmile :):) nasıl olcak leyn demiştimmmohaoldumsmile

valalhi nasıl alcakmış diğe sormayın bende sormamıştım nasıl olcak diğe kuaföre giderim leynnn son aylar nolcekkk arkadaşımızın paylaştığı gibi aynayı koyarız örtüyüde sereriz olduğu kadar :)

gözünaydın hiç olmazsa şeker çıkmamış, cinsel ilişkiden dolayıda enfeksiyon olabiliyor onada dikkat edin, ilaçlarınıda düzenli kullanmayı unutma...geçmiş olsun...

çokda su içiyorum ben yaa. fitilde kullandım çamaşırlarımı ütülüyorum. günde 2-3 kez değiştiriyorum .okdar dikkat ettiğim halde yıne var yıne var kafamçokkarıştı

Allatan şeker yüksek çıkmadı bide ona moralim bozulcaktı .

kocişler alır sempatiksalakcinni ben bir arkadaşımla paylaşmıştım bana öyle demişti ohaoldumsmile :):) nasıl olcak leyn demiştimmmohaoldumsmile

banada birisi öyle demişti.. genelde kocalar yardım ediyomuşş..
ama utanırım ben ıyyyy çok kötüüü :umursamaz::1ninca:

aman girde serinle biraz, napcen şimdilik idare et bari böle, taşınma işi bi karara bağlanınca serinleme işinede bi el atarsın....

kuaföre ben gidemem utanırım yawwww... aslında tertemız olur ama bilmiyorumkismile

gözünaydın hiç olmazsa şeker çıkmamış, cinsel ilişkiden dolayıda enfeksiyon olabiliyor onada dikkat edin, ilaçlarınıda düzenli kullanmayı unutma...geçmiş olsun...

yanma kaşınma var dedğimizde ilişkiye girmeyın demişti doktro zaten ohaoldumsmile
ilişkide yok nıye olur bılmemmm akannehir
sağol canım bakalım yarın ne verecek doktor .
darısı başınıza inşallah herkesin şekeri ii çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…